Sen birde 23 yaşındaki nişanlı arkadaş yektayı oku soğuk duş etkisi yaratcak
Sen birde 23 yaşındaki nişanlı arkadaş yektayı oku soğuk duş etkisi yaratcak
linkini atar mısınız bu konunun lütfen
linkini atar mısınız bu konunun lütfen
Bu konu kesmedi galiba.
Bundan daha heyeccanlı bir konu değil merak etme bu başlık altındaki birtakım hezeyanlar.
yağmur.. tam da şu saatlerde hayatının belkide en zor anlarından birini yaşıyorsun. Allah yardımcın olsun..
yorumlari bende okumuyorum
ama bence bir sakin ol. ilk once ne olup bittigini ogrenin, gaza gelip de bosanmayin. gercekten bittigine inandiginiz icin bosanin. yoksa bekara kari bosamak kolaydir.
ikincisi sapik falan demissiniz, buna gerek yok. esiniz neden baska bir kadinla sanal fantezi yasamak istedi? aranizda cinsel anlamda problem oldugu belli. belki bunlari konusup. yardim alarak evliliginizi kurtarabilirsiniz. dedigim gibi, hayat sizin hayatiniz. incindiginizin, caninizin yandiginin farkindayim, ama intikam mevzulariyla ugrasacaginiza acikca konusun. neden boyle olduk diye?
Kesinlikle KATILIYORUM!Sadece kadinlar böyle bir soru sorar. Diyelimki cinsel sorunlar var, o zaman aldatmak normali? O yardimi aldatmaktan önce alacakti kocasi! Kadin evden tut, çoçuklara, kvdelere, hepsini düsünsün, diyer taraftada erkek sadece uçkurunu düsünüyor ve siz empatimi yapmak istiyorsunuz öyle bir erkek ile? (ki erkek bile diyemem öyle yaratiklara).
O erkek niye zamaninda empati yapmadi esi ile? Diyelim cinsel sorunlar var, o niye zamaninda esi ile konusmadi? O niye yuva kurtarma pesinde degil ve tam tersi yikma pesinde?
Böyle bir olaydan sonra zaten ortada yuva kalmiyor, aldatan kisi o yuvayi, o güveni tamamen yikmis bir halde!
Ayy gerçekten, erkeklerden böyle yorum okusam neyse, ama bir kadin kendini bu kadar küçültüp, erkekleri bu kadar yüceltmesi neyin nesi ya? Erkekler sanal sex, gerçek sex,hepsini yasiyor ve biz empati kurmak zorundayiz ve ayni zamanda burda bin konu açiyor acaba kizlik zarima bisey oldumu diye. Böyle adeltsizlik olamaz ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?