aynen aldatılıp boşanan bir kadın olarak diyorum hem tazminat,ev ,nafaka aldım .çocuklar için almaya devam ediyorum benimkisi evlendiğim için kesildi .tekrar evlendim o bekar ve sürünüyor hem maddi hem manevi . Yaptıklarının cezasını çekiyor.çocuklarım yanımda o ise özlem içinde.
bütün ihtimaller değerlendirelim. Boşan vs demek bize düşmez. Cünkü yapmur boşanacak olsaydı buraya konu açmaz sabah avukata giderdi. -ben de yaptım aynısını ordan biliyorum- neyse.
-sakın fake hesap acma ihale sana kalır. Sen yaptın, biliyordum, bilerek yazdım, arkadaşımın hesabıydı diyebilir.
-ailelere su asamada haber verme ortalık gerilmesin.
-prntscreen aldığın seyleri suratına at, dün değil de bir hafta önce öğrenmiş gibi davran.
-ailemi cağırdım hemen gidiyorsun bu evden de. Kararlı dur. Mümkünse cocuğunuzu baska bir yere bırak, bu yasanılanlara sahit olmasın.
-baktın gitmiyor ailesine haber ver. Yaygara koparmadan, kavga etmeden, "bi gelebilir misiniz" şeklinde.
-eğer niyetin boşanmaksa avukata gidersin, değilse bir tane arkadaşını avukatınmış gibi kocanı arat. Işin ciddiye bindiğini anlasın.
Sonrası bir şekilde çözülür. Dik dur, ağlama, soğukkanlı ol.
Ne yapman gerektiğini en iyi sen bilirsin. Burda boşancılar da var, kır dizini oturcular da.
bende şoklardayım mutlum eşim nasıl bir oyuncuymşuş yaaayagmurum şoktayım canım valla şuan inanamadım ya eşinin böyle bişey yaptığına canım
aynen öle diycek sen soguktun kadına mı gttim sanki sanalda sohbet ettim diycek basit bişi gibi görücek ama görücek o gününükız hesap aldı konuştu sonunda dan diye ceee yaptı diyelim ne olacak? Eşi ilk 10 dk ben ettim sen etme der sonra sen beni tatmin edemiyosun benim ihtiyaçlarım var soğuksun der bide üste çıkar adım gibi eminim bundan şimdiye kadar yoğurdum ekşi diyen görülmemiştir
çok üzüldüm ya ya( hani derler ya iki ucu b..klu degnek aynen öyle bir durum boşanim desen kizin var devam edim desen icinin yangını sönmez allah yardimcin olsn canım ama bence biran once yüzleş sustukca kafanda kurdukca daha kötü olursun .. Ben şüphe edince bana akıllı değil ruh hastasisin yeter diyor bende aptal olup kocam yapmaz diyorum
nasıl bir yorum bu allahaşkına ne yapsaydı kadıncağız öfkeyle kalkan zararla oturur üstelik...
her evlilikte sorunlar olur ama affı mümkün olmayan durumlarda evliliği sürdürmenin anlamı yok aldatılmak girmişse işin içine zaten bitmiştir ilişki...
bende şoklardayım mutlum eşim nasıl bir oyuncuymşuş yaaa
aynen öle diycek sen soguktun kadına mı gttim sanki sanalda sohbet ettim diycek basit bişi gibi görücek ama görücek o gününü
biraz önce yine aradı soguk konuştum
ne oldu aşkım geçmedimi miden
çok yogunum ama aklım sende ilaç falan al
ben:iyiyim sen beni mrk etme işine bak dedim imalı imalı
tamam aşkım seni seviyorum dedi kapadı
allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aynen aldatılıp boşanan bir kadın olarak diyorum hem tazminat,ev ,nafaka aldım .Çocuklar için almaya devam ediyorum benimkisi evlendiğim için kesildi .Tekrar evlendim o bekar ve sürünüyor hem maddi hem manevi . Yaptıklarının cezasını çekiyor.Çocuklarım yanımda o ise özlem içinde.
işte yüce alalhım
biliyorrrrr
yağmurum güçlü dur cnm
sen bunu da atlatacaksın
çocuğunun yaşını ve yaşicaklarını düşünmeden hareket etme derim.. Ben boşanmış bi ailenin çocuğuyum. Eğer çocuk belirli sürelerde babasını görebilecekse veya aileler karşı tarafa cephe alıp çocuğu dolduracaksa katlan o çocuk büyüsün.. Böyle şeylerle karşılaşacağına katlan.. Sonra o çocuğun psikolojisini düzeltmek için harcayacağın emek, onun için üzülmen cabası olur.. Ama şöyle de bişey var. Bu adam asla ve asla değişmeyecek. Karım evde dursun ben değişik fantazilere yelken açiyim hevesinde olacak sürekli.. Allah yardımcın olsun..
bu foruma geldiğimde nişanlıydım o zaman yaptığım yorumlara evlenmeden bilemezsin denirdi adam yerine konmazdım evlendim çocuğun olunca gör demeye başladılar şimdi hamileyim doğunca öyle olmuyo falan diyolar, aldatılmayıda ille yaşamak mı gerekiyo yaşamadan bilemeyiz dimi, ben neyi biliyorum anlamadım valla 28 yaşındayım bi türlü kk kriterlerini sağlayıpta adam yerine konmadım adam olacağım inşallah
işte yüce alalhım
biliyorrrrr
yağmurum güçlü dur cnm
sen bunu da atlatacaksın
çocuğunun yaşını ve yaşicaklarını düşünmeden hareket etme derim.. Ben boşanmış bi ailenin çocuğuyum. Eğer çocuk belirli sürelerde babasını görebilecekse veya aileler karşı tarafa cephe alıp çocuğu dolduracaksa katlan o çocuk büyüsün.. Böyle şeylerle karşılaşacağına katlan.. Sonra o çocuğun psikolojisini düzeltmek için harcayacağın emek, onun için üzülmen cabası olur.. Ama şöyle de bişey var. Bu adam asla ve asla değişmeyecek. Karım evde dursun ben değişik fantazilere yelken açiyim hevesinde olacak sürekli.. Allah yardımcın olsun..
benim pederle validede aldatma olayı yok ama babamın ailesi sülalesi hatta köylüleri iliğimizi kemiğimizi kuruttu annem 34 yaşında şeker hastası oldu neyse sen kendini kurtarmışsın bizimkiler artık böyle geldi böyle gider
Vallahi bende bir kuruş nafaka almadım , tazminat kazandım onuda almadım üstelik çekişmeli davadan sonra anlaşmalıya dönünce oldu bu
o dönemde ben yeni doğum yapmış sezeryan göbeğim ve oğlumla ugraşırken tamda o anda öğrendim ihanete ugradığımı hemde 3 sene boyunca ceşitli kadınlarla olmuş
basbas bağrıyordu kendi hayatımı yaşıyacağım kendime yeniden hayat kuracağım
şimdilerde yeni bir hayat kurdumu kurmadımı bilinmez ama o 30 yaşlarını yaşarken ben hala 26 yaşında taş gibiyim , evliyim , mutluyum
vermekte sıkıntı çektiği herşey bende mevcut çok şükür ben iyiyim
yapamadımne yapmayı düşünüyorsun ?
Gerçekten neden bu suskunluğun ?
Okuduğun an telefonu kıracaktın kafasında şimdi olay soğuyor .
yapamadım
dondum kaldım mideme vurdu direk
kıvrandım uyuyuncada iyice baktım teline ama facesi kaplıydı sevgili oldugu kıdan baktım ondada bişi bulamadım
ya evladım evde uyurken nasıl bagırıp çagırıyım
şimdi sadece arayıp saydırıyımmı herşeyi yoksa iyice emin olup damı hareket ediyim onu soruyorum size
bende şoklardayım mutlum eşim nasıl bir oyuncuymşuş yaaa
aynen öle diycek sen soguktun kadına mı gttim sanki sanalda sohbet ettim diycek basit bişi gibi görücek ama görücek o gününü
biraz önce yine aradı soguk konuştum
ne oldu aşkım geçmedimi miden
çok yogunum ama aklım sende ilaç falan al
ben:iyiyim sen beni mrk etme işine bak dedim imalı imalı
tamam aşkım seni seviyorum dedi kapadı
allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yapamadım
kıvrandım uyuyuncada iyice baktım teline ama facesi kaplıydı sevgili oldugu kıdan baktım ondada bişi bulamadım
şimdi sadece arayıp saydırıyımmı herşeyi yoksa iyice emin olup damı hareket ediyim onu soruyorum size
yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?