öldürmek istiyorum onu...

işte yüce alalhım
biliyorrrrr

yağmurum güçlü dur cnm

sen bunu da atlatacaksın

yagmurum şoktayım canım valla şuan inanamadım ya eşinin böyle bişey yaptığına canım
bende şoklardayım mutlum eşim nasıl bir oyuncuymşuş yaaa
aynen öle diycek sen soguktun kadına mı gttim sanki sanalda sohbet ettim diycek basit bişi gibi görücek ama görücek o gününü

nasıl bir yorum bu allahaşkına ne yapsaydı kadıncağız öfkeyle kalkan zararla oturur üstelik...

biraz önce yine aradı soguk konuştum
ne oldu aşkım geçmedimi miden
çok yogunum ama aklım sende ilaç falan al
ben:iyiyim sen beni mrk etme işine bak dedim imalı imalı
tamam aşkım seni seviyorum dedi kapadı
allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

her evlilikte sorunlar olur ama affı mümkün olmayan durumlarda evliliği sürdürmenin anlamı yok aldatılmak girmişse işin içine zaten bitmiştir ilişki...

benim pederle validede aldatma olayı yok ama babamın ailesi sülalesi hatta köylüleri iliğimizi kemiğimizi kuruttu annem 34 yaşında şeker hastası oldu neyse sen kendini kurtarmışsın bizimkiler artık böyle geldi böyle gider

Ne yapmayı düşünüyorsun ?
Gerçekten neden bu suskunluğun ?
Okuduğun an telefonu kıracaktın kafasında şimdi olay soğuyor .

Vallahi bende bir kuruş nafaka almadım , tazminat kazandım onuda almadım üstelik çekişmeli davadan sonra anlaşmalıya dönünce oldu bu
o dönemde ben yeni doğum yapmış sezeryan göbeğim ve oğlumla ugraşırken tamda o anda öğrendim ihanete ugradığımı hemde 3 sene boyunca ceşitli kadınlarla olmuş
basbas bağrıyordu kendi hayatımı yaşıyacağım kendime yeniden hayat kuracağım
şimdilerde yeni bir hayat kurdumu kurmadımı bilinmez ama o 30 yaşlarını yaşarken ben hala 26 yaşında taş gibiyim , evliyim , mutluyum
vermekte sıkıntı çektiği herşey bende mevcut çok şükür ben iyiyim

işte yüce alalhım
biliyorrrrr

yağmurum güçlü dur cnm

sen bunu da atlatacaksın

ya şimdi beni arıyor falan ya zor tutuyorum kendimi bişi dememek için offfff kabus gibi yaa uyanmak istiyorım

bence böyle sürekli yasamadan anlayamazsin diye yorum yapanlar empati kurmanin ne demek oldugunu bilmiyor

ben su soruyu sorarim kendime: bir kadin esini aldatsa erkek onu bosarmi? evet bosar. ve konu kapanmistir.
daha tartisacak baska durumlar yoktur bence; yinede büyük konusmak istemem korkarim; bkn. diger yorumum.

birde -yasamadim anlayamam- ya; Allahim kimseye yasatmasin, sunuda söylemek istiyorum
bana tekrar o erkegin yatagina girmek diger türlü verilmesi gereken mücadelelerden daha zor geliyor

işte yüce alalhım
biliyorrrrr

yağmurum güçlü dur cnm

sen bunu da atlatacaksın

ya şimdi beni arıyor falan ya zor tutuyorum kendimi bişi dememek için offfff kabus gibi yaa uyanmak istiyorım

anlıyorum canım ben cidden kurtuldum mantıksız kafasız bir eş, piskopat bir kv ve kıskanç bir görümce ayrıca tüm sülalenin kıskanç ve kendini bilmez kadınları hepsi de uğraştılar benle hepsinden de kurtuldum üstelik çalışan bir bayan olduğum için maddi beklentileri de had safhadaydı....

bişeyler yürümüyosa zaten zorlamnın bir anlamı olmuyo. el kangren olduğunda serçe parmağım çok iyiydi o kalsın diyebiliyomusun hayır. bu adam da kangrern olmuş olayı bitmiş adam gerçektende sevdiğini söylese konu sahibi hiçbier zaman inanmıcak. ama dünyanın sonu değil kadın öyle bir yaratıkki küllerinden yeniden doğabiliyor. bu adamlara papuç bırakmamak lazım

Çok zor ya empati kurunca Allah sabır versin ...Boşan yorumları henüz sıcak oldugu için eminim sizi çok üzüyordur ama zamanla derdinizi ezer doğru yola koyulursunuz Allah'tan yardım isteyin ...

ne yapmayı düşünüyorsun ?
Gerçekten neden bu suskunluğun ?
Okuduğun an telefonu kıracaktın kafasında şimdi olay soğuyor .
yapamadım
dondum kaldım mideme vurdu direk
kıvrandım uyuyuncada iyice baktım teline ama facesi kaplıydı sevgili oldugu kıdan baktım ondada bişi bulamadım
ya evladım evde uyurken nasıl bagırıp çagırıyım
şimdi sadece arayıp saydırıyımmı herşeyi yoksa iyice emin olup damı hareket ediyim onu soruyorum size

Yagmurr
Kıyamam ya .. Suan kı ruh halını dusundukce ben daha kotu oluyorum.
Sakın ve mantıklı davranman lazım bıtanem .
Elıne somut bı kanıt alıncaya kadar sukunetını koruman lazım aksı takdırde dıbıne kadar ınkar edıcektır hanı su benım degıl ark hesabı zırvalıklarını bile denicektir.
Hemen o malum sıteye uye olup onunla baglantıya gırmenlazım ama profosyonelce yapıp caktırmamalısın nasılsa nıckını bılıyosun..

Suc ustu yapmalısın ... Cok zor ssenin için ama sabırlı ve mantıklı davranmalısın bitanem cok uzuldum ya aglıcam sımdı sınırımden ...

Hayvan herif !!!

Yağmur önce karar vermen lazım
Ne zaman karar verirsin o sana kalmaış tabi ama

Cidden boşanıcam diyosan bile
Dediğim gibi çocuğunu alıp evden gitmeyi düşünme
Otur evinde, kilidini değiş onu eve alma
Kabahatli olan o

Şimdi saydırırsan seni kıskançlık hastası, ruh hastası olmakla suçlar. O konuşmaların fotoğrafını telefonuna çekseydin keşke. O konuşmaları göstererek hareket et.

ş.................. Suç bastırıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr

öfkeyle kalkan zararla oturur derler şimdi tel açıp bağırıp çağırsan ne kazanacaksın kocan olan delilileri de yok edecek bir de bununla uğraşacaksın.en iyisi sen o yazışmaların falan çıktısını al bi şekilde ne yap et elinde kanıt olmasını sağla.en mantıklısı bu bence.

neyden emin olmak istiyosun bu işin reele dökülüp dökülmediğinden mi, fiziksel bişey oldu mu yoksa sanalda mı kaldı diye mi merak ediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…