- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Sizz napardınızz çok merak ettimm..
Kadını en çok yaralayan aldatılmaktırr..
Kolay mı yapmak o söyledikleriniziii..
Bir kere en büyük yalanını affediyorsa bi kadın (aldatma) tamam artık gerisi gelirr onunn..
Hayır ben onun avukatı değilim !!!
Herkesin yapısı farklı, o an öfkelenipp lanet olsun sana diyip her yeri kırıp dökseydi ozaman nasıl yorum yapacaktın merak ettim ??
Seninde başına gelmiş, sen belli ki sessiz kalmamışsın o an da öyle gözüküyor..
Herkesin yapısı farklıdır, ve ewde bi çocuk war..
O anın şokuyla sessiz kalması çok normal onu diyorumm bennn kapişş ??
Kusura bakmayın ama bu bana çok saçma geliyo
Erkeğin tabiatı bu, eşini tekrar kazanmalısın ne demek
Suçlu olan adam, hala tekrar kazanmak için özveride bulunması gereken kadın mı yani
Siz bi kadın olarak böyle düşünüyosanız pes..
Nasıl yuruyecekmis şöyle ozaman sineye cekip oturacak mi.kadin eşine bunun hesabini ödetmek istiyor herkes de fikrini belirtiyo sıkıllan varsa okumaz
Ben bu konularda ordinaryusum zhrX3 fikrim olmasa okumaya tenezzül bile etmem
Yazıyoruz bir taraftan herhalde, ayrıca her düşündüğümü hemen yazmak zorunda mıyım?
böyle biseyi ögrendikten sonra bukadar sakin kalan kadinlari (icinizde firtinalar kopuyor farkindayim) yani eslerine patlamayanlara hayranim ama ayni zamandada anlam veremiyorum... Bide uzancam yanina allah korusun... ıntikam falan bos isler... Ona verebilceniz en büyük ceza sizden mahrum etmektir... Bosanmak en büyük ıntikamdir... Ondan sonra görsün anyayi konyayi sizde kendinize yeni bi hayat kurun... Basima gelmedi allah göstermesinde düsüncesi bile elimi ayagimi titretiyor, ama cok eminim bukadar gizleyemezdim, patlayip sönerdim, sonra herkes kendi hayatina....
cute bazı yorumlarını hayretler içerisinde okuyorum ve çoğu kez ne kadar ağır konuştuğunu düşünüyorumum.ne biliyorsun arkadaşın yatıp sakince uyuduğunu? Gece yarısı aklına gelmeyecek birşey öğrenmiş kadın şoka girmiş evde bi çocuk var ve bence sabahı bekleyerek en doğrusunu yapmış.
Konu sahibi sakın sahte hesap falan alma böyle basit oyunlara gerek yok.akşam ya da şimdi o yazışmaların kopyasını al ve eşine göster.inkar edemeyecek duruma getir yani.en güzeli bu.
ben bu konularda cok ketumum
bana yasattigini yaşatmadan isin pesini asla birakmazdim.
Ha onun yaptığı kadar alcalmazdim ama o oyle bilirdi.
Sonra da tek celsede bosanirdim.
Cunku bugun yapan yine yapar...
kusura bakmayın ama bu bana çok saçma geliyo
erkeğin tabiatı bu, eşini tekrar kazanmalısın ne demek
suçlu olan adam, hala tekrar kazanmak için özveride bulunması gereken kadın mı yani
siz bi kadın olarak böyle düşünüyosanız pes..
[sıze=3]sizz napardınızz çok merak ettimm..
Bir kere en büyük yalanını affediyorsa bi kadın (aldatma) tamam artık gerisi gelirr onunn..[/sıze]
[sıze=3]hayır ben onun avukatı değilim !!!
Herkesin yapısı farklı, o an öfkelenipp lanet olsun sana diyip her yeri kırıp dökseydi ozaman nasıl yorum yapacaktın merak ettim ??
O anın şokuyla sessiz kalması çok normal onu diyorumm bennn kapişş ??[/sıze]
nasıl yuruyecekmis şöyle ozaman sineye cekip oturacak mi.kadin eşine bunun hesabini ödetmek istiyor herkes de fikrini belirtiyo sıkıllan varsa okumaz
nasıl yapıcam dün akşam yanımda yatarken bile pislikmiş gibi baktım eve nasıl gidicem yemek nasıl hazırlıcamm
nasıl sakin olucam
şimdi arayıp faceni bidaha açık bırakma sevgilinede benden selam söle umarım bana yaşattıklarını ona yaşatmazsın diyip terketmek geliyor başkada bişiye degmez ama bişi yapmadan durmak çok zorr
zaten konu sahibi kendini zor tutuyor. yazmış bunu. sakinleştirmeye çalışıyor kendini gecede pislikmiş gibi bakmış yüzüne.cute bazı yorumlarını hayretler içerisinde okuyorum ve çoğu kez ne kadar ağır konuştuğunu düşünüyorumum.ne biliyorsun arkadaşın yatıp sakince uyuduğunu? gece yarısı aklına gelmeyecek birşey öğrenmiş kadın şoka girmiş evde bi çocuk var ve bence sabahı bekleyerek en doğrusunu yapmış.
konu sahibi sakın sahte hesap falan alma böyle basit oyunlara gerek yok.akşam ya da şimdi o yazışmaların kopyasını al ve eşine göster.inkar edemeyecek duruma getir yani.en güzeli bu.
nasıl bir yorum bu allahaşkına ne yapsaydı kadıncağız öfkeyle kalkan zararla oturur üstelik...
Sizz napardınızz çok merak ettimm..
Bir kere en büyük yalanını affediyorsa bi kadın (aldatma) tamam artık gerisi gelirr onunn..
Hayır ben onun avukatı değilim !!!
O anın şokuyla sessiz kalması çok normal onu diyorumm bennn kapişş ??
hah yine kadın suçlu oldu çek gördün mü
erkeğin doğası bu kocanı geri kazan oldu cicim kadının doğası pısıp oturmak kocişine türlü türlü cilveler yapmak,evini her daim temiz düzenli tutmak,çeşit çeşit yemekler yapmak bi de sabahtan akşama işte çalışmak neden aman kocişlerin gözü dışarı kaymasın ee erkeğin doğası malum!!
yine sinirlerim gerildi kadınların böyle düşünebildiğine inanmak istemiyorum!!
Yarası olan gocunurmuş tatlımm..Banamı dıyorsun ufaklık?
işte canım bu sana normal geliyo cute'a normal gelmiyo ki kendisi kendi yaşandığında anında tepki vermiş ve kendi tecrübesi çerçevesinde de konu sahibine yorum yapıyo, burda aldatılıp affedende var aldatılıp affetmeyende var henüz aldatılmamış ya da farkında olmayanlar var var oğlu var yani hepimiz kadınız hepimizin tecrübesi farklı dövüşmeyin bu uçkuru düşükler yüzünden
saolcanım mantıklı yorumun için zaten dediğim gibi öfkeyle kalkmıyorum elbette ama hesabındaki bütün yazışamalrıda bilmek istiyorum neler konuştular buluştular mıbütün ihtimaller değerlendirelim. Boşan vs demek bize düşmez. Cünkü yapmur boşanacak olsaydı buraya konu açmaz sabah avukata giderdi. -ben de yaptım aynısını ordan biliyorum- neyse.
-sakın fake hesap acma ihale sana kalır. Sen yaptın, biliyordum, bilerek yazdım, arkadaşımın hesabıydı diyebilir.
-ailelere su asamada haber verme ortalık gerilmesin.
-prntscreen aldığın seyleri suratına at, dün değil de bir hafta önce öğrenmiş gibi davran.
-ailemi cağırdım hemen gidiyorsun bu evden de. Kararlı dur. Mümkünse cocuğunuzu baska bir yere bırak, bu yasanılanlara sahit olmasın.
-baktın gitmiyor ailesine haber ver. Yaygara koparmadan, kavga etmeden, "bi gelebilir misiniz" şeklinde.
-eğer niyetin boşanmaksa avukata gidersin, değilse bir tane arkadaşını avukatınmış gibi kocanı arat. Işin ciddiye bindiğini anlasın.
Sonrası bir şekilde çözülür. Dik dur, ağlama, soğukkanlı ol.
Ne yapman gerektiğini en iyi sen bilirsin. Burda boşancılar da var, kır dizini oturcular da.
hah yine kadın suçlu oldu çek gördün mü
erkeğin doğası bu kocanı geri kazan oldu cicim kadının doğası pısıp oturmak kocişine türlü türlü cilveler yapmak,evini her daim temiz düzenli tutmak,çeşit çeşit yemekler yapmak bi de sabahtan akşama işte çalışmak neden aman kocişlerin gözü dışarı kaymasın ee erkeğin doğası malum!!
yine sinirlerim gerildi kadınların böyle düşünebildiğine inanmak istemiyorum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?