Ölecek gibiyim: (lütfen yardım edin

Ne iyimis ya .. Siz hep susasacak agzinizi acmayacaksiniz yani hii böyle bi köleden ne farkiniz kalir Allah askina katlanmayin böyle davranislari hangi devirde yasiyoruz ya .. gelinliginle ciktin kefenle girersen devri bitti o eskidendi hic biseye katlanmak zorunda degilsiniz ..

Daha ne kadar yaşlanmayı düşünüyorsunuz peki?

Diger arkadaşlar da yazmış eşinizi normal değil, bırakın ne hali varsa görsün.
Başınız sağolsun bu arada.

Son düzenleme:
Basin sagolsun.

Allah esini de islah etsin. Destek almayi teklif et. Hayatinizin kavga gurultuyle gecmesini istemedigini ikinizinde hatalari olabilecegini tarafsiz bir goz tarafindan degerlendirilmeye ihtiyaciniz oldugunu ve hatalarimizi duzelterek kaliteli bir birliktelik yakalayabileceginizi soyleyin. Aksi takdirde bu sekilde yasamanin anlamsiz oldugunu maddi manevi eziyet cekmek istemediginizi dile getirin. Evliliginize sahip cikmak icin elinizden geleni yapacaginizi ayni seyi ondan beklediginizi ifade edin. Umarim ise yarar.

Babanız bir şey demiyor mu.arkaniz yok mu sanıyor bu.calisiyosunuz da .ayaklarinizin üstünde duran bir kadınsınız.disinizi gösterin gözdağı verin bu ne ya.ben de annemlerleyken en son ona veririm .bunun yüzünden bana çatarsa kaldırır başından dökerim. Ki benim eşimde sinirli biridir mesela

Akıl hastanesine yatıp tedavi görmesi şart.
Vesvese hasalığı var, asabiyet var ve bunları doğran bir ruh hastalığı da var.

Gerçekten hakaret amaçlı değil,Ruh hastası eşiniz böyle devam edebileceğini düşünmüyorum

Başınız sağolsun
Eşiniz hasta bir adam, değmez elin manyak oğlunun kahrını çekmeye, ömür yer bu tipler, çocuğunuz yok, bu çok artı bir durum, yol verin gitsin

Bide beni ailemle tehdit ediyor benim ne olduğumu biliyormuş herkes kocasına karşı gelen asi biriymisim ben
Afedersiniz de bunu duyan .tüyle güler. Git anlat de. Sıkar biraz, anca kuru sıkı sallar böyle.
Bak ablacım, hayata bir kere geliyorsun. 16 yıllık evliyim, nişanlıykenden biliyorum ne mal olduğunu kocamın. Ne zaman ayrılalım desem ayağıma kapanır ben de affederim şimdi anladı artık pişman diye. Böyle affede affede bu zamana geldim. Aynen senin kocan gibiydi, aynı cümleleri kurdu desem yeridir kavgalarımızda. Hödük, bencil, suratsız bir adam. Hala değişmedi. Bu kadar yıllık evliliğimi bitirmeyi düşünüyorum. Ortada aldatma yok, cimrilik yok, şiddet yok. Ego var. Kaç kurtar kendini. Asla düzelmez. Geçen yıllarına acıyacaksın. Ben acıyorum. Aç davanı bitir. Asla düzelmeyecek.

İşe geldim kafam kazan gibi Ablam hayatta olsaydı keşke ona derdimi anlatırdım bana bi çıkış yolu şunlardı kimseyle paylasamiyorum derdimi

İşe geldim kafam kazan gibi Ablam hayatta olsaydı keşke ona derdimi anlatırdım bana bi çıkış yolu şunlardı kimseyle paylasamiyorum derdimi
Hepimiz ablanız burada. Kendine bir kahve yap, biraz sevdiğin şeylere bak kafanı dağıt. Sen çok özelsin, hiç bir kötü davranışı haketmiyorsun. Kendine iyi davran lütfen.

Sana gayet cözüm yolu sunuyoruz
Ne yapacagımı bilmiyorum deme yapacagın belli
Ölmeden önce daha doğrusu o adam seni öldürmeden önce evi terk et

Ben kesinlikle siz de buldum hatayı, cinnet öyle geçirilmez böyle geçirilir diyeceksiniz ne var ne yok siz atacaksınız suratına bak bakalım ne yapıyor , bu kadar pısırık olursanız kusura bakmayın ama bu adam her şeyi de yapar , kadınların bu kadar aciz olmalarına dayanamıyorum

Yapmadimmi sanıyorsunuz bu sefer daha agir ini yaşattı benim yaptığımın iki katını yapti

Güzel kızım ölmek yerinde daha kolay bir yolu var..Boşanmak..
Daha neden sabrediyorsun bu adama. al darp raporunu ve şikayetini yap. Ailene haber et arkanda dursun baban ve hiç bir şekilde barış felan demesinler.

Boşan bu adamla hayat mı geçer...

Boşanmak herşeyin sonu değil, tam tersi yeni bir hayata başlamanın ilk adımı. Kendine güven, kimsenin üzmesine izin verme, herkese kulak asma ve kendi kararlarının arkadasında dur...

Bu olayı atlat, mutlu günler seni bekliyor İnşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…