Ölecek gibiyim: (lütfen yardım edin

Eşiniz neden tedavi olmuyor doktora gitmiyor tedavi olabilir bir tanıdığım var bu şekilde ilaçla tedavi oldu bayağı bayağı düzeldi. seviyorsan tedavi olması için ikna et sevmiyorsan boşan

lütfen mantıklı bir boşanmama sebebi yazar mısınız?
herkes sormuş neden boşanmadığınızı?
neden boşanmıyorsunuz lütfen aydınlatın beni?

Küçük bir yerde yaşıyorum ailem köyde babamın yanına gitsem bakacak durumu yok ve çevre baskısı evlenmeden önce herkes ne zaman evleneceksin diye baskı yapardı bekarken de cok cektim herkes bi baltaya sap olamadim diye bakardi kuzenlerim cevrem benden once evlenip coluk cocuga karistilar zaten geç evlendim 29 yaşında 2 yıl gecmeden boşanma işi utanıyorum, belkide kendime güvenim yok bilmiyorum

Boşanmaktan başka çözümü yok eğer eşin Hasta olduğunu kabul Edip tedaviye yanasmazsa

Çevremdeki çiftlere bakıyorum kocaları gözünü gözlüyor bide bize bakıyorum aklım kafam kaldırmıyor tükendiğimi hissediyorum suç bende mi acaba diye kendimi hep sorguluyorum ne yapsam olmuyor küçükken babası tarafından hep sindirilmiş annesi kız kardeşlerinin tarafında olup bi şekilde bastirirlarmis bunu o zaman bastırdığı duyguları bende açığa çıkarıyor sanirim

Size akıl veriyoruz ama kabul etmek istemiyosunuz. O zaman kalıp çekeceksiniz üzgünüm.burda 100 kişiden 99u aynı şeyi söyler size

Bi çıkış yolu arıyorum sadece zaten ablamin kaybından sonra zor bir süreç geçiriyorum annem babam evlat acısı içinde perişanlar bide bana kahrolocaklar insan herşeyi düşünüyor işte

Esinizin aglamalari kendinden gecmesi ofke kontril problemi oldugunu gosterir ki yardim almasi lazim benim esimde de aynibseyler varnofke kontrol adina ama ne bir hakaret ne bir itis kalkis yasiyoruz nede kufur ama sizin esiniz piskopat bu sekilde davramasina izin vermeyiniz tavrinizi net bir sekilde koyun gerekirse bosanmak oldugunu soylenin davranislarinin bir omur gecermi cocugun babasi olurmu ona ne verebilir siz sustugunuz icin birazda yapiyor esim asla bunlari yapamaz bilirki yaptiginda bosayacagimi esinizde olsa kimsenin sizi bu sekilde aglatmasina hakaret ve kufur etmesinr izin vermeyiniz

Canim hayatini bu adamla harcamaya değmez inanki. Benim arkadasim 8 seneye yakin cekti obsesif kocasini. Yeni bosandi ve inanirmisin neden ilk aylarda gercek yuzunu gosterdigin de bosamadim birde cocuk yaptim der durur.. inan asla düzelmez boyleleri. Kendini hasta etmektense,kangren parmagini kes at. Yoluna bak.

Bu saat oldu ses soluk yok işten 6 da çıkıyor normalde biraz önce aradı açtım telefonu yemek alıyorum dışardan diyo normal bi şekilde alma ben yemeğimi yaptım dedim hiç bişey olmamış gibi davranması beni ayrıca bunalıma sokuyor bu narsist kişilerin özelliğini oluyor acaba

Bu şekilde devam etmesinin zarar verdiğini söyleyin.aksi takdirde bosanacahinizi.kesinlikle çocuk yapmayın.

Çoluk çocuk yoksa kaçıp kendinizi kurtarmaya bakın. Koca dayağını hakediyorsun ne demek?

Benim nişanlm da beni anlamıyor daha bugün düğün hakknda istediğim birşeyi söyledm kzdı konu kapansn dye uğraştm kapatmadı aradı bissürü bağrdı ... 5 dk sonra snrni atmş br şekilde aradı ama ben krgnlığımı atamadm sıcak konuşmadm dye yine kzdı.. Şuan konuşmuyoruz.. Düğün stresi diyorlar ama ben korkuyorum artk 2 gün sonra nikahmz var ama ben mutlu olablr myz dye düşünmeye başladm..

İnsan değil, bir odunla evlenmişsiniz.
Öfke kontrolü İçin tedavi görsün, kabalığını da törpülesin terbiyesiz saygısız

Fragmanı görmüşsünüz, bir odun daha. Hayırlı olsun.. (evlenince değişmeyecek)

Fragmanı görmüşsünüz, bir odun daha. Hayırlı olsun.. (evlenince değişmeyecek)
Ne yapacağımı bilmiyorum gerçektenn... Değişebilmesine inanmak istiyorum ama değişmeyeceğine bende eminim sanırım davetyeler dağıtldı herşey hazr bu saaten sonra vazgeçilir mi onu bile blmiyorum.. Ne yapcam ben elim kolul bağlı hissedyorum kendmi

Eliniz kolunuz bağlı falan değil, o düşünceyi silip atın kafanızdan. Nişan süreci zaten birbirini, aileleri tanıma ve uygunluğunu ölçme sürecidir. Tabi bizim toplumumuzda çok farklı anlamlar yükleniyor ama aslı budur. Olmazsa nişan atmak kadar doğal bir şey yoktur. Evlendikten sonra daha da yıpranıp, üstüne çoluk çocuk olursa şimdiden davetiyelerin çöpe gitmeai, mekanın iptal olması bin kat iyidir.

Evet öyle anneme anlattm annemde konuşacağım olmazsa bitsin ben seni nişanlyken ağlayarak görüyorum sürekli aklm sende mi kalacak dedi bakalm nolur.. Bütün hevesim kırıldı resmen..

Evet öyle anneme anlattm annemde konuşacağım olmazsa bitsin ben seni nişanlyken ağlayarak görüyorum sürekli aklm sende mi kalacak dedi bakalm nolur.. Bütün hevesim kırıldı resmen..
Üzülmeyin.Sonuç ne olursa olsun çok mutlu olursunuz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…