Ölecek gibiyim: (lütfen yardım edin

Tugcedgn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
181
101
103
36
Belki hatırlayanlar vardır daha önce konu acmistim eşimle 2 yıllık evliyiz temizlik düzen hastası evde en ufak bi dağınıklık olsa evde kıyameti koparıp bütün huzurumu bozan cinsten defalarca kavga ettik bu yüzden önce ki konumda uzun uzun anlatmıştım bu sefer konu arkadaşımız dışarı çağırdı bizi akşam bizde çıkalım dedim eşime çıkmak istemedi sonra geldi arkadaşına da başlıcam sana da dedi öyle deyince bende istemsiz bir şekilde bağırdım ne dediğimi bile hatırlamıyorum neymiş sesimi yükseltemezmişim bagiramazmisim ağzımı acar açmaz üstüme yürüdü bağır çağir hakaretler masada cam tabak vardı aldı duvara attı elini kesti sandalyeyi alıp yere çaldı bileğimi sıkıp hakaretlerine devam etti hüngür hüngür ağladım sinirlerim boşaldı boşanmak istiyorum yapamıyorum artık seninle dedim daha fazla sinirlendi sinir krizi geçirdi ağladı bişey oluyor hastalandı zannettim ödüm koptu su falan getirdim sakinleştirmeye çalıştım işte her neyse çok korktum hiç bir şekilde iletişim kuramiyorum derdimi anlatamıyorum hep o haklı ben haksizim mesela geçen annemlerdeyiz normal bir ses tonuyla ismiyle seslendim ne var diye bagirdi bana babam kardeşim de yanımdaydı o kadar utandimki yanına gittim dengesizmisin sen niye öyle nevar diye bağırıyosun babamın yanında dedim vay efendim ben nasıl dengesiz dermişim koca dayağı yemeyi haketmisim yol boyu hakaretler küfürler ağzımı açıp tek kelime etmedim ağladım sadece ağlama kes sesini diye diye bağırıp küfüre devam etti bayramı burnumdan getirdi.Evlenirken çok farklı hayallerim vardı bu şekilde bi hayatın olacak deseler asla evlenmezdim evlenecek genç kızlar lütfen eşinizi iyi seçin ışte böyle genç yaşta hayalleriniz yıkılıyor umutlariniz kırılıyor gece boyu uyuyamadim şu saatte kalkıp namaz kılıp Kuran okudum için ferahlar diye

Belki hatırlayanlar vardır daha önce konu acmistim eşimle 2 yıllık evliyiz temizlik düzen hastası evde en ufak bi dağınıklık olsa evde kıyameti koparıp bütün huzurumu bozan cinsten defalarca kavga ettik bu yüzden önce ki konumda uzun uzun anlatmıştım bu sefer konu arkadaşımız dışarı çağırdı bizi akşam bizde çıkalım dedim eşime çıkmak istemedi sonra geldi arkadaşına da başlıcam sana da dedi öyle deyince bende istemsiz bir şekilde bağırdım ne dediğimi bile hatırlamıyorum neymiş sesimi yükseltemezmişim bagiramazmisim ağzımı acar açmaz üstüme yürüdü bağır çağir hakaretler masada cam tabak vardı aldı duvara attı elini kesti sandalyeyi alıp yere çaldı bileğimi sıkıp hakaretlerine devam etti hüngür hüngür ağladım sinirlerim boşaldı boşanmak istiyorum yapamıyorum artık seninle dedim daha fazla sinirlendi sinir krizi geçirdi ağladı bişey oluyor hastalandı zannettim ödüm koptu su falan getirdim sakinleştirmeye çalıştım işte her neyse çok korktum hiç bir şekilde iletişim kuramiyorum derdimi anlatamıyorum hep o haklı ben haksizim mesela geçen annemlerdeyiz normal bir ses tonuyla ismiyle seslendim ne var diye bagirdi bana babam kardeşim de yanımdaydı o kadar utandimki yanına gittim dengesizmisin sen niye öyle nevar diye bağırıyosun babamın yanında dedim vay efendim ben nasıl dengesiz dermişim koca dayağı yemeyi haketmisim yol boyu hakaretler küfürler ağzımı açıp tek kelime etmedim ağladım sadece ağlama kes sesini diye diye bağırıp küfüre devam etti bayramı burnumdan getirdi.Evlenirken çok farklı hayallerim vardı bu şekilde bi hayatın olacak deseler asla evlenmezdim evlenecek genç kızlar lütfen eşinizi iyi seçin ışte böyle genç yaşta hayalleriniz yıkılıyor umutlariniz kırılıyor gece boyu uyuyamadim şu saatte kalkıp namaz kılıp Kuran okudum için ferahlar diye
Allah ıslah etsin arkadaşım herkesin bi sınavı var umarım ayrılık derecesine gelmeden düzelir öfke sorunu var gibi bi destek almaya ikna etsen belki iyi olur..

Kocanız düzelmez hödüklük kalıcıdır, ama siz aranıza mesafe koyup bir süre konuşmayın yanaşmayin ve yüz vermeyin.sizin rastgele biri olmadığınızın farkına varsın.bosanma konusunu sık sık dile getirmeyin etkisi azalır. Ayrıca ailesinin yanında yaptıklarını sizde onun ailesinin yanında azda olsa yapin ki empati kursun. Uzmeyin kendinizi hiç bir şey için alt tarafı bir erkek .💐

Eşinizin hasta olması her yaptığını sineye çekeceğiniz anlamına mı geliyor. Ya paşa paşa tedavi olsun ya da boşa gitsin.

Ömür törpüsü bu adam. Yıllarını böyle mi geçireceksin. Benim ailem olsa çoktan derlerdi, kızım bu adam seni yer bitirir diye.

Valla dünyaya bir kere geliyoruz. Onda da kahır çekemem ben.

Bu erkek milleti de yapar eder, kadın boşanmak isterse de sinir krizi geçirip ağlamaklı olurlar. Kadın milleti de hemen affeder. Ama ben bunlardan değilim. Dediğim gibi ömür bitiyor.

Hele hele bu adam yaşlılık da daha da çekilmez olur.

Aynısından bende vardı her şeyiyle aynı.. 4 yıl çektim baktım olmuyor.. Boşanıyorum..

Eğer sert bir şekilde karşı çıkmazsa anlayacağı uok eşinin. Seni sessiz bulmuş istediği gibi hoyratça davranıyor. Sessiz duracağına azıcık cıngar çıkartsan? Tam boşamalık koca. Ömür boyu asla çekilmez. Yaşın gençse hayatını karartma bence

Eşiniz Narsist gibi geldi bana. Eleştiriye tahammül edemeyen, hep haklı olduğunu iddia eden, empati kurmayan, ve senin üzülmen umrunda olmayan birisi.
Şunu bir izleyin lütfen.

Sonuna dek izledim videoyu, çok güzel tespitler, umarım konu sahibesi faydalanır

Anlamakta güçlük çekiyorum.
Yeni evlisiniz, çocuk yok, adam tam bir psikopat.
Eeee ne bekliyorsunuz. Birgün hakettiğinizi söylediği o dayağı yemeyi mi bekliyorsunuz.
Allah aşkına boşa gitsin yahu.
Ben çocuğum olsa daha bana "koca dayağını hakediyorsun" diyen adamı şakkadanak boşarım.

Biraz dik durun. Kimsenin nazını, kaprisini çekmek zorunda değilsiniz.

Sabah kalktı yine aynı şekilde ütü masanızın üstündeki cam kiriklarini yere fırlattı şangur şungur konuşuyorum olmuyor susuyorum olmuyor ne yapacağını şaşırdım birde ona hep benim sorunlu o konuşunca cevap vermicekmisim dir dir etmeyecekmisim 2 yılda 10 yıl yaslandim gibi hissediyorum 3bucuk ay önce ablami kaybettim acının en büyüğünü yasadim

Annemlerdeyken mesela çay verirken herkese veriyormusum en son ona uzatiyormusum sırayla vermişimdir onun ayrımını yapmadım asla neleri düşünüp önüme koyuyor neymiş onu önemsemediğim için vermiyormusum

Back
X