Belki hatırlayanlar vardır daha önce konu acmistim eşimle 2 yıllık evliyiz temizlik düzen hastası evde en ufak bi dağınıklık olsa evde kıyameti koparıp bütün huzurumu bozan cinsten defalarca kavga ettik bu yüzden önce ki konumda uzun uzun anlatmıştım bu sefer konu arkadaşımız dışarı çağırdı bizi akşam bizde çıkalım dedim eşime çıkmak istemedi sonra geldi arkadaşına da başlıcam sana da dedi öyle deyince bende istemsiz bir şekilde bağırdım ne dediğimi bile hatırlamıyorum neymiş sesimi yükseltemezmişim bagiramazmisim ağzımı acar açmaz üstüme yürüdü bağır çağir hakaretler masada cam tabak vardı aldı duvara attı elini kesti sandalyeyi alıp yere çaldı bileğimi sıkıp hakaretlerine devam etti hüngür hüngür ağladım sinirlerim boşaldı boşanmak istiyorum yapamıyorum artık seninle dedim daha fazla sinirlendi sinir krizi geçirdi ağladı bişey oluyor hastalandı zannettim ödüm koptu su falan getirdim sakinleştirmeye çalıştım işte her neyse çok korktum hiç bir şekilde iletişim kuramiyorum derdimi anlatamıyorum hep o haklı ben haksizim mesela geçen annemlerdeyiz normal bir ses tonuyla ismiyle seslendim ne var diye bagirdi bana babam kardeşim de yanımdaydı o kadar utandimki yanına gittim dengesizmisin sen niye öyle nevar diye bağırıyosun babamın yanında dedim vay efendim ben nasıl dengesiz dermişim koca dayağı yemeyi haketmisim yol boyu hakaretler küfürler ağzımı açıp tek kelime etmedim ağladım sadece ağlama kes sesini diye diye bağırıp küfüre devam etti bayramı burnumdan getirdi.Evlenirken çok farklı hayallerim vardı bu şekilde bi hayatın olacak deseler asla evlenmezdim evlenecek genç kızlar lütfen eşinizi iyi seçin ışte böyle genç yaşta hayalleriniz yıkılıyor umutlariniz kırılıyor gece boyu uyuyamadim şu saatte kalkıp namaz kılıp Kuran okudum için ferahlar diye