Ölen eşinizin yüzüne son kez bakar miydiniz?

Bunun uzerine konu acman bana cook tuhaf geldi .. basınız sagolsun.. daha 1 bucuk ay ol mus kadınlar kulubu aklıma gelmezdi heralde
Siz olsanız napardiniz peki? Ne gelirdi aklınıza ya da ben buraya konu açınca ne oldu ? Hissettiklerimi yazdım sizce normal mi siz olsanız bakabilir mısınız diye sordum ben bakamadım çünkü.. sanki daha 1 buçuk ay olmuş evlenmek istiyorum diye konu açmışım gibi bir tavır sergiliyorsunuz beni anlamanızı beklemiyorum mesajınızdan anlayamadığınız ortada zaten

Başınız sağolsun Rabbim bol bol sabır versin. Şu anda herşey daha çok yeni olduğu için bişey hissetmiyo olabilirsiniz. Yüzüne bakmadığınız iyi olmuş diyeceğim bende çünkü o son görüntü hafızanızdan silinmeyecekti.

Bunun uzerine konu acman bana cook tuhaf geldi .. basınız sagolsun.. daha 1 bucuk ay ol mus kadınlar kulubu aklıma gelmezdi heralde
Sizin gibi bir baş sağlığı bile dilemeden ortadan konuya dalan psikoloji nedir bilmeden dan dun yorum yapan insanlara sinir oluyorum. Gerçek hayatta da var sizin gibiler

Konu sahibi Allah rahmet eylesin sabırlar versin
Ben olsam diye başlayan bir cümle bile kurmakta zorlanıyorum ama sanırım bakamazdım..bilmiyorum ki

Konuyu okudum baya kötü oldum. Nasıl olmuş o olay peki. Bakma bence. Bilmiyorum ben bakamazdım sanırım bilmiyorum. Rabbim sabır versin
Sagolun bakmadım bakamadım zaten. Nasıl olduğunu bilmiyoruz birlikte yemek yemişler 15 dk sonra arabasinda o halde bulunmuş 20 gun sonra adam yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı yaptığını kabul etmiyor iddianame hazırlanıyor şu an

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah keşke ben de sizin kadar güçlü olabilseydim

Allah yardımcın olsun.Ölüm ne acı birşey. Bakamazdim diyorum önce sonra dayanamam son bi göreyim derdim. Bilmiyorum ay çok acı bişey ya .Nefes alamamak gibi.

Bu kadar vurdumduymaz olduğunuz için yalnızsınız sanırım. Yalnızlıktan ve arkadaşsızlıktan muzdarip olduğunuz için konu açmışsınız ya.

Bu konu bugun icin bana tokat gibi geldi basin sagolsun nurlar icinde yatsin. Pismanlik yasama gecmis artik herkes kaldiramaz dedemi gostermek istediklerinde daha yuzunu acmamislardi ki fenalasmistim. Ben de duygusal biri oldugum halde ayni senin gibi donar hislerim boyle durumlarda. Sanki o yasanilan seyin icinde degilmis gibi. Kendini suclama kotu hissetme belki Allah sabrini versin dedigimiz sey budur.

Sizinde başınız sağolsun olaydan sonra sürekli netteki haberleri okudum videoları izledim sanki başka birinin haberini okuyor gibi.. insan nasıl böyle soğukkanlı olabiliyor sonra düşünüyorum nasıl yapmıştır o cani adam bile diyemecegim varlık nasıl bıçaklamıştır çok zor cok

Ben vedalasmanin dogru oldunu düsünüyorum.
yüzüne bakip vedslstigim bir Kisinin ölümünü Cok iyi atlattim.
kuzrnii göremedim yurtdisinda oldugum icin, 17 senedir asla atlatamadim hep icin acir malesef
Mekanı cennet olsun inşallah ben de kendimde o gücü bulup bakabilseydim kabullenmem daha kolay olurdu belki de .

Bende babamı kaybettim.Ne ben ne annem ne de kardeşim bakmadık en son gördüğümüz şekilde hatırlıyoruz.Bakanlar cenazedeki görüntüsünü hatırlıyo.Hiç pişman olmadım.
Başınız sağolsun bende o yüzden bakamadım hep gülen yüzüyle hatırlamak istedim kızlarım hiç hatırlayamayacak malesef.

Başınız sağolsun.
İyiki bakmamışsınız.
Herkes aynı tepkileri vermiyor olaylar karşısında. Bende eskiden tam bir sulu gözdüm. Şimdi en son ne zaman ağladım hatırlamıyorum.

Biraz olsun rahatlamak istemistir belki.
Belki de bakmadigi icin pismandir da yanlis birsey mi yaptim diye biran paylasmak istemistir.

Yasamadigimiz acilar uzerine insanlari yargilamak yanlis..Herkesin acilarla mucadelesi farkli

Su an nerdesiniz? Ailenizin evinemi dondunuz? Allahim sabrinizi versin baska diyecek bisey bulamiyorum sizin satirlarinizin ardindan.

Cok uzuldum, Rabbim sabir versin, acinizi dindirsin..
Bunu yapan cezasini bulacak degil mi insaAllah, yakalandi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…