Siz olsanız napardiniz peki? Ne gelirdi aklınıza ya da ben buraya konu açınca ne oldu ? Hissettiklerimi yazdım sizce normal mi siz olsanız bakabilir mısınız diye sordum ben bakamadım çünkü.. sanki daha 1 buçuk ay olmuş evlenmek istiyorum diye konu açmışım gibi bir tavır sergiliyorsunuz beni anlamanızı beklemiyorum mesajınızdan anlayamadığınız ortada zatenBunun uzerine konu acman bana cook tuhaf geldi .. basınız sagolsun.. daha 1 bucuk ay ol mus kadınlar kulubu aklıma gelmezdi heralde
Sizin gibi bir baş sağlığı bile dilemeden ortadan konuya dalan psikoloji nedir bilmeden dan dun yorum yapan insanlara sinir oluyorum. Gerçek hayatta da var sizin gibilerBunun uzerine konu acman bana cook tuhaf geldi .. basınız sagolsun.. daha 1 bucuk ay ol mus kadınlar kulubu aklıma gelmezdi heralde
Sagolun bakmadım bakamadım zaten. Nasıl olduğunu bilmiyoruz birlikte yemek yemişler 15 dk sonra arabasinda o halde bulunmuş 20 gun sonra adam yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı yaptığını kabul etmiyor iddianame hazırlanıyor şu anKonuyu okudum baya kötü oldum. Nasıl olmuş o olay peki. Bakma bence. Bilmiyorum ben bakamazdım sanırım bilmiyorum. Rabbim sabır versin
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah5gun önce babamı kaybettim hemde ellerimde can verdi. Evdeyken öptüm, morgda gittim öptüm. Elimden gelse mezarına girecektim. Hiç de pişman değilim keşke daha çok baksaydim,opseydim, koklasaydim. Eşimi de böyle yapardım.
Bu kadar vurdumduymaz olduğunuz için yalnızsınız sanırım. Yalnızlıktan ve arkadaşsızlıktan muzdarip olduğunuz için konu açmışsınız ya.Bunun uzerine konu acman bana cook tuhaf geldi .. basınız sagolsun.. daha 1 bucuk ay ol mus kadınlar kulubu aklıma gelmezdi heralde
Sizinde başınız sağolsun olaydan sonra sürekli netteki haberleri okudum videoları izledim sanki başka birinin haberini okuyor gibi.. insan nasıl böyle soğukkanlı olabiliyor sonra düşünüyorum nasıl yapmıştır o cani adam bile diyemecegim varlık nasıl bıçaklamıştır çok zor cokKardeşim başın sağolsun Allah yardımcın Olsun o son halini görsen bir dert görmesen ayrı bir dert bence buna takılarak kendini daha fazla üzme
Ben de canımın yarısı kardeşimi kaybettim ben de o kadar çok şey geçiriyorum ki içimden, son kez dokunsaydım, son kez sarılsaydım vs vs (dokunmaya kıyamadım neden bilmiyorum canı acır diye korktum çünkü kanserden vefat etmişti çok acı çekti zaten dokunamadım canı acır sandım en bileyim Ya işte bakamadım dokunamadım öyle mal gibi davrandım hiçbir şey yapamadım ya insan saçmalıyor)
Bitmez bu düşünceler bizim 6 yıl oldu.. Zor kardeşim zor dediğin gibi insan bir değişik oluyor sanki senin başına gelmemiş gibi o tabutta duran senin canın kanın değilmiş gibi
6 yıl oldu daha mezarına gidemem çünkü orda olduğunu Hale'n daha kabul ettiremiyorum kendime
Allah yardımcın olsun
Mekanı cennet olsun inşallah ben de kendimde o gücü bulup bakabilseydim kabullenmem daha kolay olurdu belki de .Ben vedalasmanin dogru oldunu düsünüyorum.
yüzüne bakip vedslstigim bir Kisinin ölümünü Cok iyi atlattim.
kuzrnii göremedim yurtdisinda oldugum icin, 17 senedir asla atlatamadim hep icin acir malesef
Başınız sağolsun bende o yüzden bakamadım hep gülen yüzüyle hatırlamak istedim kızlarım hiç hatırlayamayacak malesef.Bende babamı kaybettim.Ne ben ne annem ne de kardeşim bakmadık en son gördüğümüz şekilde hatırlıyoruz.Bakanlar cenazedeki görüntüsünü hatırlıyo.Hiç pişman olmadım.
Biraz olsun rahatlamak istemistir belki.Bunun uzerine konu acman bana cook tuhaf geldi .. basınız sagolsun.. daha 1 bucuk ay ol mus kadınlar kulubu aklıma gelmezdi heralde
Su an nerdesiniz? Ailenizin evinemi dondunuz? Allahim sabrinizi versin baska diyecek bisey bulamiyorum sizin satirlarinizin ardindan.Sagolun 2 kızımız var çok küçük olduklarından hiçbir şeyin farkında degiller ben de diyorum ya sanki içim donmuş gibi hiçbir şey olmamış gibiyim hala kabullenemedigim ıçin böyleyim sanırım
Cok uzuldum, Rabbim sabir versin, acinizi dindirsin..1 buçuk ay önce eşimi kaybettim kızlar ben memlekette ailemin yanındaydım görüntülü konuştuk biraz mesajlastik her şey normaldi 15 dk sonra yemek yediği arkadaşı tarafından arabasında bıçaklanarak öldürülmüş sebebini hala bilmiyoruzcenaze töreninden önce yüzünü göstermek istediler bakmak istemedim aklımda eski haliyle kalsın istedim daha doğrusu öldüğünü kabullenmek istemedim siz olsanız bakar miydiniz? Sonra son kez neden bakmadım diye pişman olur muyum ? Normalde çok hassas bir yapım var çok duygusalım başkasının derdine bile ağlarım ama bu olaydan sonra içim buz tuttu sanki.. olanlar başka birinin başına gelmiş gibi hissediyorum bu normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?