Ölen Sevdiklerinizi Nasıl Unutuyorsunuz?

Bendeki farklı bir durum Allah tabiki aile anne baba acısı yaşatmasın sevdiğimi kaybettim trafik kazasında öldü bana mesaj atarken ölmüş ailesi beni sorumlu tutuyor kendimi acımı yaşamama fırsat vermiyorlar çok üstüme geliyorlar ailem delirdiğim düşünüyor arkamdan psikologa götürelim hastaneye yatıralım tarzında konuşmalar yapıyorlar gerçekten feci durumdayım ağlamak istiyorum ama ağlayınca kafayı yedi diyorlar susunca iyice içine kapandı normal değil diyorlar dün gece ne yapsam diye düşünürken yorumlara denk geldim hemen üye oldum bu aralar yaptığım hiç bir şey normal gelmiyor :'(

Hatirlamak çok aci veriyor insan aci cekmemek icin hatırlamak istemiyor ama boylede sanki ihanet ediyormusum gibi hissediyorum, peki dogru olan ne?
Arada sırada aklınıza gelecek geldiği zaman hüngür hüngür ağlayacaksınız da bazı anlarda ben babamı 11 yıl önce kaybettim unutmadım hep aklımda ağladığım zamanlarda rahatlıyorum

çoğu gece başımı yastığa gömüp zirliyorum unutulmuyor ama zamanla sizisi hafifliyor

Bendeki farklı bir durum Allah tabiki aile anne baba acısı yaşatmasın sevdiğimi kaybettim trafik kazasında öldü bana mesaj atarken ölmüş ailesi beni sorumlu tutuyor kendimi acımı yaşamama fırsat vermiyorlar çok üstüme geliyorlar ailem delirdiğim düşünüyor arkamdan psikologa götürelim hastaneye yatıralım tarzında konuşmalar yapıyorlar gerçekten feci durumdayım ağlamak istiyorum ama ağlayınca kafayı yedi diyorlar susunca iyice içine kapandı normal değil diyorlar dün gece ne yapsam diye düşünürken yorumlara denk geldim hemen üye oldum bu aralar yaptığım hiç bir şey normal gelmiyor :'(
Merhaba yeni konu açarsanız konunuzla alakalı yorumlar alabilirsiniz. Böyle farkedilmez başka konu içinde.
Öncelikle başınız sağolsun. Ne kadar oldu bilmiyorum sevgilinizi kaybedeli ama psikolojik destek alın elbette. Bu illa hastaneye yatmalısınız demek değil ki bence yaşadıklarınız çok normal şuanda. Ama psikolog yas sürecini atlatmanıza yardım eder. Buarada kendinizi suçlamanız da normal. Yas sürecinin bir parçası. Ama mantıklı açıdan bakarsak sevgilinizin araba sürerken telefon kullanmasında sizin bir suçunuz yok. Ailesi de suçlayacak birilerini arıyordur şuan. Geçecek elbette.

Unutulmuyor sadece alışılıyor..
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun 😔

Back
X