Ölene kadar vicdan azabım

Evet doğru olan da bu ama cesaretim yoktu baba olmayı istemeyen birini zorla baba yapıp ondan üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini beklemiyodum yapmazdı

Zamanı geri alamazsınız artık. o an size doğru olanı yapmışsınız. Üzüldüm. Suç sadece sizin değil.

Hem çocuk istemeyecek hem korunmayacak ben alacağım hormonlarımı bozan ilaçları korunacağım. Madem istemiyor kendi korunsun. Çocuğunuza yeteneyeceğinizi düşünüp aldırmanızı da anlamıyorum ama asıl anlamadığım şey sizin duygularınızı hiç önemsemeyen, annelik hakkınızı elinizden alan bu bencil adamla hala beraber olmanız.

Eşimin bana olan sevgisinden şüphem yok. Ama açtığı yara derin.

Göz göre göre hamile kalmışsınız işte. Olursa da adama emrivaki yaparım nasılsa diye düşünmüşsünüz de planladığınız gibi olmamış işler. Unutun artık hala vicdan yapmanın bir alemi yok. Korunun doğru düzgün ya da boşanın

Hem cocuk istemeyip hem korunmama cok garip olmus. Bunun nasil bir mantikli aciklamasi var onu da bilemiyorum.
Ancak yureginizin sesini durdurabilmek icin Su sekilde dusunun, belki dogdugu andan itibaren hastaligi, engeli olan bir cocugunuzu olacakti. Iste o zaman hayat daha zor olacakti.

Yanlis yaptiginizi dusundugumuz anlarda bile Yaradan'in bir bildigi vardir diye dusunup, O'na teslim olmak belki de yapilabilecek en iyi yoldur

Korunuyoruz. Ama içten içe hamile kalmak istiyorum bazen ve doğurmak istiyorum bebeğimi düşünüyorum
Çocuk oyuncağı değil bu hamile kalıp kararsızlıkla aman aldır diyip ikide bir günaha girilmez önce bir ne istediğinizi bilin anlayın

Büyüyün ya daha çocuk beyninizle neyinize sizin çocuk

Bence şuan sizin bebek konusunda fikirleriniz değişmiş.
Şuan korunduğunuzu ve içten içe bebeği istediğinizi söylüyorsunuz ve ilk boslukta yine korunmayi birakacaksiniz.
Ve eşiniz aşırı kararlı gibi gözüküyor çocuk istememe konusunda.
O yüzden önce bu sorunu çözmeniz lazım.

Eğer korunduğumuz halde olursa bu defa aldırmayacağım her şeye rağmen doğmasına izin vereceğim eşim yanımda olmasa bile. Bu acıyla yaşamak çok zor.

Korunuyoruz. Ama içten içe hamile kalmak istiyorum bazen ve doğurmak istiyorum bebeğimi düşünüyorum
Çocuk oyuncağı değil bu ama böyle düşünüyorsanız, biraz gevşeklikle yine hamile kalırsınız. Eşinizin fikri değişmeyeceği için aynı şeyleri yaşayacaksınız.
Duygusal yaklaşacağınız bir konu yok ortada.

Bir daha olursa asla yapmam

Kusura bakmayin ama nerden biliyorsunuz? Yada daha baska soralim: Bu adamdan baba olmayacagini biliyorsunuz, ama cocuk istiyorsunuz. O zaman neden ayrilip baba olmak isteyen birini bulmuyorsunuz? Baski altinda kalip cocugu aldirmaniza lafim yok, herkes ayni derecede güçlü duramiyor belki, ama hala bu adamla beraber oldugunuza söyleyecek söz bulamiyorum

e siz korunsaydiniz?

Eşiniz çok keyfine düskun biri gibi geldi bana. Hem bebek istemiyor hem korunma adina birşey yapmıyor . 1 yıldır da çalışmıyormus. Ne yapıyor evde mi oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…