Ölene kadar vicdan azabım

Sorumluluk almaktan korkuyor

Eee orası belli değil mi, iş yok güç yok, çalışmak zaten yok siz de bu paraziti besliyorsunuz üstüne çocuğu aldır diye gelip dikte veriyor. Sizde beyin yok hiç kusura bakmayın, koca koca diye şöyle beş para etmez tiplere yapışıp kendinizi rezil ediyorsunuz. Burda konu açan akılsız üye konularından ilk 5e kesinlike girersiniz.

Eşinizin size hiçbir katkısı yok maddi manevi boş bir eleman kendisi. Keşke ondan vazgeçseydiniz. Bu arada en başta söylemiş istemediğini bunda bir sıkıntı yok bende çocuk istemiyorum mesela ama böyle durumlarda '' olursa aldırırsın '' denilmez. O zaman diyecektiniz ki korunmazsan eğer çocuğu doğurur seni boşarım. Bu işin şakayı gelmediğini görmüşsünüz. Üzüldüm bu arada ama sizin hatanızda çok. Burada çocuk için duygusal konuşmuşsunuz ama vazgeçip terk ettiğiniz bebeğiniz olmuş eşiniz değil.

Zaten siz evde bı çocuk besliyorsunuz o da eşiniz. Kusura bakmayın belki ağır gelecek söylediğim ama kendi buyuyememis evliliginizde çocuk rolünü üstlenmiş bir ebeveyn görüyorum.

Sen gerçekten çocuk istemiyor musun yoksa çocuk olunca eşin hayatından çıkacak ve çocuğunuz baba duygusunu yasamayacak diye istemediğinin arkasına mi siginiyorsun?

Nolursa olsun bu senin çocuk istediğin gerçeğini değiştirmiyor. Bunu iyice düşünmenizi öneririm

Drama Queen, şaka gibi yahu , adam ya bebek ya ben demis ama çok seviyormuş karısını, valla anlamıyorum bu kadınları ben , hayatları boyunca hiç sevilmediklwri için mi böyleler acaba

Aynen öyle sorumsuz cahil egoist olan her erkegin hayalindeki kadın vur kafasına al ekmegini gerçekten kırmak istemiyorum ama sinirleniyorum ya ben hemcinslerimi güçlü ve ayakları üzerinde görmek istiyorum bu nedir abi ya.

Eşimin bana olan sevgisinden şüphem yok. Ama açtığı yara derin.
Ya ne sevgisi ne sevgisi!
Korunmamış, korunmadığı gibi bir de hamile kalırsan aldırırız demiş. Öyle kolay mı ya, var mı böyle bir dünya? Cımbızla tüy çekerken canım acıyor benim. Adam bebek aldırmaktan bahsediyor.
Kürtaj bir operasyondur, bildiğin ameliyat ya. Öyle zırt pırt gidip aldırıvereyim denecek bir şey değil. Kadın sağlığını etkileyen bir şey.
Eşinizin sizin bedeninize olan bakış açısı çok sevgisiz, umursamaz ve vicdansız. Sizi sevseydi korunurdu en baştan. Ama size, bedeninize, psikolojinize ne olacağını umursamamış.
Ha bu arada bu adamla tekrar ebeveynlik hayalleri kurmayın. Normalde bu travmayı unutun derim, kürtajdan bahsediyorum. Ama siz unutmayın, olur mu? Unutmayın ki ikinci bir kürtaj vakanız daha olmasın. Ki ben sizde öyle bir ışık görüyorum maalesef.

Evet ev ile ilgili şeylerde yardımcı oluyor
Yardımcı olmak mı? Adam bir yıldır çalışmıyormuş, yardımcı olmayacak madem evde , madem çalışmıyor, evin işi gücü, yemek herşeyle ilgilensin, yapsın bir zahmet.

Eşiniz sorumluluk almaktan korkar tabi. Rahatı bozulsun istemiyordur.

Yaptığını takdir edecek değilim ama o adama. Çocuk verilmezmiş zaten.

Thread 'Gerçek NARSİST nedir, anlatıyorum.' Gerçek NARSİST nedir, anlatıyorum.

Bu konuyu oku, nedense ciddi biçimde manipülasyon altında olduğunuzu hissettim. Bir psikologdan yardım almanızı öneririm

Herkesin sevgi anlayışı farklı tabi.
Bir daha olursa asla yapmam
Neden, yoksa artık sevmiyor musunuz?
Bir daha evleneceğimi sanmıyorum
Memlekette erkek kalmadığını unutmuştuk, pardon.
Evet ev ile ilgili şeylerde yardımcı oluyor
Maşallah ideal koca.

Aldirmamalıydınız

Çok saçma davranışlar karı koca... İkiniz de çocuk istemiyorsunuz ama ikiniz de korunmuyorsunuz. Bence sizin korunmama sebebiniz aslında çocuk istemeniz ve hamile kalsam bi şekilde kabul eder o da ister düşünceniz. Yoksa gerçekten istemeyen biri birkaç yöntem bile kullanarak korunur. Ben ve eşim istemiyoruz hem spiral hem çekilme hem riskli günlerde ilişki yaşamama gibi yolları aynı anda deniyoruz.
Doğurmama kararınız bence doğru, babası tarafından istenmeyerek nasıl olacaktı zaten. Ama adamla hala evliliğe devam ediyorsunuz herhalde. iki türlü de yani aldırsanız da aldırmasanız da evliliği bitirmeliydiniz bence bu evlilikte saygı görmüyorsunuz.

Adam çalışmıyor siz bakıyorsunuz ona. Yan gelip yatıyor mu ne yapıyor çalışmıyorsa. Çocuğu alın diye baskı yapıyor. Ve sizin sevgiden şüpheniz yok demek tebrik ederim ne aşklar var

İnşallah bir gün doğurganlığınızı yitirdiğinizde bencil eşiniz ben çocuk istiyorum diye tutturmaz öylesini de duydum da.
Eşiniz zaten evde oturuyormuş belki çocuk olduğunda çalışmak zorunda kalırım korkusundan istemiyordur çocuğu

Boşverin bebeğe ihtiyacınız yok evde adam olamamış bir çocuğu besliyorsunuz zaten. Bir de emirlerini uygulayıp baş tacı ediyorsunuz. Korunmak istemiyorum bir şey olursa sen gider kürtaj olursun diyor ve bunu da çok normal karşılıyorsunuz… Kendinizi bu denli ezdirmek ve kullandırmak hoşunuza gidiyor sanırım başka bir açıklaması olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…