Olmadı haklı çıktınız.

nikoniko94

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2017
52
6
1
30
Kendimden okadar utandımki intihar etmek istedim ama onu bile beceremedim kaç arabanın önüne artıysam hepsi durdu
Evi terketttim 3 saat gezdim onu çağırdım konuşmaya açmadı yazmadı şimdide sevgilisiyle fotosunu koymuş eşime konuştuğumu geçmişten bahsettiğini önceden sevdiğimi anlattım eşimin cevabı
Ne yaptıysan yaptın geçti bitti bi çocuğumuz var bundan sonra mutlu olalım oldu ona aldattım demedim bana ne yaptıysan yaptın Şuan iyi değilsin piskolejik olarak çok pişmanım bosanmak istemiyorum..

Sanirim psikologa ihtiyacin var esinde destekse gidin bir psikologa terapi alin.

Gecmis olsun diyeyim. Baska uyeleri bilemem ancak tek kırıcı kelime etmeme ragmen beni neden intihar notunuza eklediniz bilemiyorum. Bosanmak istemiyorsaniz esinize bu konudan bahsetmeyin. Genel olarak aldatan taraf kadin olunca can güvenliği maalesef olmuyor

Erkekler de hata yapıyor bence yuvana odaklan
O kişiyi de arama artık ne konuşacaksın ki evli kadınsın konuşma cesaretini de verme adama sosyal medyadan heryerden çıkar evine gelmeye cesaret edemez sanmıyorum sevgilisi varmış zaten seninle ilişki kurmak işine gelmez onunda
ileride ne olacaksa olacak şuan çocuğuna odaklan ve annelik her durumdan her hatadan her doğrudan çok daha önemli o çocuğun sana ihtiyacı var ona göre aklını başına al
Evladına sahip çık tek gerçek tek doğru bu şuan

Su psikolojideyken nasil kosa kosa kkya konu acmak akliniza geliyor inanilir gibi degil gercekten. Bir gun once baska bir adamla birlikte oluyorsunuz,24 saat gecmeden konu aciyorsunuz. Sonra o konuda intihar edecem diyorsunuz 3 saat sonra hop gelsin yeni konu.
Gercekten normal degil

O adi adamı niye arıyorsun ki? Engelle onu her yerden uzaklaş o pislikten lütfen bırak ne hali varsa görsün embesil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…