- 27 Şubat 2012
- 16.926
- 28.596
- 798
- Konu Sahibi nikoniko94
-
Ay bir de o var, biri es kaza çarpsa o kişinin de hayatı bitecek. Konu sahibi titre ve kendine gel.Niye kendini arabaların önüne atıp milleti katil etmeye çalışıyorsun
Çocuğun varmış ne intiharı
büyük çocuğu hep otururmuş heralde küçüğümde uyurmuş... bende sonradan öğrendim o olayları. Okudukça karıştırdıkları şok oldumUyuyordur nisankralicesi nin bebegi de büyük çocuğu da hep uyurdu...
denemek için ben atlasam kesin durmazlar Emin’imYani turkiyede yaya gecitinden gecerken bile durmayan arabalar konu sahibi onune atlayinca hepsi durmus ben en cok buna sasirdim..konu sahibi ustunde ne vardi o an?Ne renk giymistin?Hani bilelimde bizde trafikte önlem olarak yapalim bari))
Ahaha tüm arabaların durduğu bir TürkiyeYani turkiyede yaya gecitinden gecerken bile durmayan arabalar konu sahibi onune atlayinca hepsi durmus ben en cok buna sasirdim..konu sahibi ustunde ne vardi o an?Ne renk giymistin?Hani bilelimde bizde trafikte önlem olarak yapalim bari))
Iyiki tanismamissiniz o travma atlatilamadi hala..büyük çocuğu hep otururmuş heralde küçüğümde uyurmuş... bende sonradan öğrendim o olayları. Okudukça karıştırdıkları şok oldum
Iyiki tanismamissiniz o travma atlatilamadi hala..
Konu Sahibi de okuyor şu an konuyu mesela ama zahmet edip cevap vermiyor
Yani insan ölmeye niyetlense neden arabanin önüne atlasinki
Ya sadece kırık olursa
Şöförü de yakcan
Ne esler varmıs yaKendimden okadar utandımki intihar etmek istedim ama onu bile beceremedim kaç arabanın önüne artıysam hepsi durdu
Evi terketttim 3 saat gezdim onu çağırdım konuşmaya açmadı yazmadı şimdide sevgilisiyle fotosunu koymuş eşime konuştuğumu geçmişten bahsettiğini önceden sevdiğimi anlattım eşimin cevabı
Ne yaptıysan yaptın geçti bitti bi çocuğumuz var bundan sonra mutlu olalım oldu ona aldattım demedim bana ne yaptıysan yaptın Şuan iyi değilsin piskolejik olarak çok pişmanım bosanmak istemiyorum..
Ben eşime eski sevgilimle konuştum diyeceğim eşim bana olan olmuş biz önümüze bakalım diyecekAynen öyle. Okuyor okuyor düşünüyor ne gibi yeni senaryolar yazsam diye... bence en azından
Kesinlikle intihar etmemelisin. Gerçekse konu, çocuğunu düşün ona odaklan
sağ tarafımdaki Melek dürtüyor işte napimNe gercegi yaaa
Kafa buluyo hayatım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?