Olmadı haklı çıktınız.

Intihar edecen madem niye milletin hayatını karartiyosun
Araba olmaz begenmedim

Herkes birbirine vicdan yaptırdı yorumlardan ötürü yerden yere vuruldu de sımdı sonuç ne anlamadım
Allah affetsin .

Arkadaşlar burada insanlar intihar notu bırakınca korkmayın egm'ye bildirin. Yalansa ve sırf sizi korkutmak için yapılıyorsa egm'yle kendi uğraşır. Yok gerçekse hayat kurtarmış olursunuz.

Kocan seni bu şekilde kabul ettiyse bize laf düşmez artık. Cidden intihar etmeye kalktıysan geçmiş olsun.

Yani turkiyede yaya gecitinden gecerken bile durmayan arabalar konu sahibi onune atlayinca hepsi durmus ben en cok buna sasirdim..konu sahibi ustunde ne vardi o an?Ne renk giymistin?Hani bilelimde bizde trafikte önlem olarak yapalim bari))
denemek için ben atlasam kesin durmazlar Emin’im

Yani turkiyede yaya gecitinden gecerken bile durmayan arabalar konu sahibi onune atlayinca hepsi durmus ben en cok buna sasirdim..konu sahibi ustunde ne vardi o an?Ne renk giymistin?Hani bilelimde bizde trafikte önlem olarak yapalim bari))
Ahaha tüm arabaların durduğu bir Türkiye ne yaptı ara sokağa mı çıktı acaba?

büyük çocuğu hep otururmuş heralde küçüğümde uyurmuş... bende sonradan öğrendim o olayları. Okudukça karıştırdıkları şok oldum
Iyiki tanismamissiniz o travma atlatilamadi hala..

Konu Sahibi de okuyor şu an konuyu mesela ama zahmet edip cevap vermiyor

Yani insan ölmeye niyetlense neden arabanin önüne atlasinki
Ya sadece kırık olursa
Şöförü de yakcan

Birsey soyleyeyim mi?

BU KONU ŞUAN HICCCC INANDIRICI GELMEDI BANAAA..
3 SAAT ONCE BU KONUDAYDIN.
3 SAAT DOLASTIN...
ESINLE DE BU KONUYU KONUSMAN 3 DK FALAN SURDU HERALDE KI SUAN INTERNETE GIRECEK RUH HALINI YAKALAMISSINIZZ....
ESIN NE YAPIYOR SUAN?
PATLAMIS MISIR MI YIYOR ???????
YALANINI SEVDIGIMINNNNNNNN.. DUNYASI.......

Aynen öyle. Okuyor okuyor düşünüyor ne gibi yeni senaryolar yazsam diye... bence en azından

Ne esler varmıs ya
Hatta o eslerınde ne kadınları
Nazarlardan uzak

Aynen öyle. Okuyor okuyor düşünüyor ne gibi yeni senaryolar yazsam diye... bence en azından
Ben eşime eski sevgilimle konuştum diyeceğim eşim bana olan olmuş biz önümüze bakalım diyecek

Bilmiyorum ama hiç bir erkek de kadin da bu cevabi vermez

Ama eger gercekse bu konu
İntihar mintihar etme arkadasim
Bosan kendi yoluna bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…