- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi nikoniko94
-
Evettt iste aynen oyle..biz bir kk gorevi ustlendik burda..kutsal bir gorevdi bizim icin.Isin icinde bir ıntihar seysi vardi..bla bla... ya mune cimbizin insallah kırılmıştır ya..((Hic yani. Biz o kadar ugrasip fake oldugunu tespit ediyoz. Muneyle kazen gelip hazira konuyo
Ablacim dolma börek gönder bize corcla:))Benim koğuş boş geçebilirsiniz sjksjksjksjkçok kirletmeyin haaaaa
Evettt iste aynen oyle..biz bir kk gorevi ustlendik burda..kutsal bir gorevdi bizim icin.Isin icinde bir ıntihar seysi vardi..bla bla... ya mune cimbizin insallah kırılmıştır ya..((
Ablacim dolma börek gönder bize corcla:))
Bari aç kalmayalim oralarda:))
Sağol ablacimm♥♥Corc bekliyor tekmili aldı
Erkek miymişDimi ama gel bizde kalkalim yavastan sessizce:))
Hep böyle yapiyor ama cagiriyoruz gelmiyor sonra elinde torpu cimbiz tirpan gibi cesitli edevatlarla boooo diye atliyor ustumuze..insan korkuyor oyle bi anda)))Hahahaha törpüyle gelir kaçınn:))))
Öyle düşünüyoruz canimmErkek miymişpammık
Sağol ablacimm♥♥
Ah niko iki eğlenecem diye bizi yaktin bak:))
Hep böyle yapiyor ama cagiriyoruz gelmiyor sonra elinde torpu cimbiz tirpan gibi cesitli edevatlarla boooo diye atliyor ustumuze..insan korkuyor oyle bi anda)))
Babannem mezardan booo dese bu kadar korkmam ya...mune cok fenasin ama valla
Boşuna parmaklarimi mi yordum benÖyle düşünüyoruz canimm
Kaçtı zaten niko:)
Mapusa ziyaretime gel bak :))
O zaman stilettolarimi giyeyim ben:)Kırmızı halı serdi heyecanla bekliyor
Sağ gösterip sol vurur ahretliğim
Geçmiş olsun canım:)Boşuna parmaklarimi mi yordum ben
Bende yeni çıktım mapus damlarından mune abla beni soğuk koğuşa attı
Kendimden okadar utandımki intihar etmek istedim ama onu bile beceremedim kaç arabanın önüne artıysam hepsi durdu
Evi terketttim 3 saat gezdim onu çağırdım konuşmaya açmadı yazmadı şimdide sevgilisiyle fotosunu koymuş eşime konuştuğumu geçmişten bahsettiğini önceden sevdiğimi anlattım eşimin cevabı
Ne yaptıysan yaptın geçti bitti bi çocuğumuz var bundan sonra mutlu olalım oldu ona aldattım demedim bana ne yaptıysan yaptın Şuan iyi değilsin piskolejik olarak çok pişmanım bosanmak istemiyorum..
Canım mesaj sayıların böyle olduğundan listeye yazamadım
Daha fazla katılım beklıyorum canımcım
Ay abla yaYanlış gelmısım Kızlar pardon
Kendimden okadar utandımki intihar etmek istedim ama onu bile beceremedim kaç arabanın önüne artıysam hepsi durdu
Evi terketttim 3 saat gezdim onu çağırdım konuşmaya açmadı yazmadı şimdide sevgilisiyle fotosunu koymuş eşime konuştuğumu geçmişten bahsettiğini önceden sevdiğimi anlattım eşimin cevabı
Ne yaptıysan yaptın geçti bitti bi çocuğumuz var bundan sonra mutlu olalım oldu ona aldattım demedim bana ne yaptıysan yaptın Şuan iyi değilsin piskolejik olarak çok pişmanım bosanmak istemiyorum..
Kitabın adı "Geyiği abartan bahtsız bedevinin banlanma macerası" oldu, bir konuya inanmıyorsanız şikayet et butonuna basarsınız, geyik yapamazsınız yasaktır.Yazdım yazdım da...
Bu kadın yüzünden isim bulamadım kitaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?