- 20 Mart 2008
- 141.914
- 213.819
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi nikoniko94
-
Kızlar boşuna geyikten banlanıcaksınızbanlanmıyorum artık akıl veriyorum konu sahibide gitti zaten barışmışlar konu kapanmış
Ahahaha aklimizda olsun bizimde.birgun intihar etmek istersek duran arabalardan secelim))Bence bu kez duran arabanin üstünden atlayacak:))
Garanti olsun dimi:)
Biz giderken mune dönuyorduAhahaha aklimizda olsun bizimde.birgun intihar etmek istersek duran arabalardan secelim))
Burada yaptigimiz yorumlardan ban yersek cok kizacagim.Diger konuda o kadar korktuk cagirdik Muneyi kazeni bi tanesi ilgilenmedi korktuk gercekse diye.Simdi fake diye rahatladik stres atiyoruzMune bence bu acidan dusun lutfen..
Diğer konusuna cok kizmistim ben hakaret iceren sözler gecti içimden yazmadim o yüzdenAhahaha aklimizda olsun bizimde.birgun intihar etmek istersek duran arabalardan secelim))
Burada yaptigimiz yorumlardan ban yersek cok kizacagim.Diger konuda o kadar korktuk cagirdik Muneyi kazeni bi tanesi ilgilenmedi korktuk gercekse diye.Simdi fake diye rahatladik stres atiyoruzMune bence bu acidan dusun lutfen..
Himm yemez diyorsun..ama yilbasi gecesi var daha önümüzde..Belki tombala oynardik burda uf yaBiz giderken mune dönuyorduhic bu numaralari yemiyor valla Akilli kadin vesselam
Son cirpinislarDiğer konusuna cok kizmistim ben hakaret iceren sözler gecti içimden yazmadim o yüzden
Ama bun baktim dedim bu fake kesin:)
Mune abla biz bişey yapmadik yani ağzından laf almaya çalıştık sadece
Valla ben masumum:)
Sen?Son cirpinislarcimbizin gazabindan kurtulamayacaksiniz.
DemeSon cirpinislarcimbizin gazabindank urtulamayacaksiniz.
Ben ne? Ben o kadar burda yazdim. Durun etmeyin hanimlar saldirmayin konu sahibine dedim. Sosyal sorumluluk gorevi ustlendim
Valla bende boşan dedum ardından da nikocum gel itiraf et dedim :)))Ben ne? Ben o kadar burda yazdim. Durun etmeyin hanimlar saldirmayin konu sahibine dedim. Sosyal sorumluluk gorevi ustlendim
Sen eşini değil kendini kandırmaya çalışıyorsun..Önceden sevdiğimi liseden arkadasım olduğumu arkadaşça sohbet ettiğimi söyledim
Diger konuda yuz kere etiketledim yöneticileri gelmediler..Simdide bizmi suclu olacağız yani?DemeCOLIN vallahi masumum sen sahitsin:))
Nikocum da abla abla dan baska bisey demedi zaten ondan anladim erkek olduğunuda ondan şeyettiydim:))
Hehe tabi sosyal sorumluluk..benimkide oyleydi aslinda.Fake uyeyi desifre neyin ettik burda az seymi?)))Ben ne? Ben o kadar burda yazdim. Durun etmeyin hanimlar saldirmayin konu sahibine dedim. Sosyal sorumluluk gorevi ustlendim
Evet hem etiketledim hem kibledim hem gel doğruyu söyle dedim yani suç mu bu şimdiDiger konuda yuz kere etiketledim yöneticileri gelmediler..Simdide bizmi suclu olacağız yani?
Hehe tabi sosyal sorumluluk..benimkide oyleydi aslinda.Fake uyeyi desifre neyin ettik burda az seymi?)))
Hic yani. Biz o kadar ugrasip fake oldugunu tespit ediyoz. Muneyle kazen gelip hazira konuyoDiger konuda yuz kere etiketledim yöneticileri gelmediler..Simdide bizmi suclu olacağız yani?
Hehe tabi sosyal sorumluluk..benimkide oyleydi aslinda.Fake uyeyi desifre neyin ettik burda az seymi?)))
Bence degil.Once hepimizde inandik zaten.Direkt fake demedik.sonrasinda da intihar etmemis diye sevindik.Bir insan hayati kurtulmus fake ise bile bosverrrrr dedik..suc mu bu simdi?Evet hem etiketledim hem kibledim hem gel doğruyu söyle dedim yani suç mu bu şimdi
Dimi ama gel bizde kalkalim yavastan sessizce:))Bence degil.Once hepimizde inandik zaten.Direkt fake demedik.sonrasinda da intihar etmemis diye sevindik.Bir insan hayati kurtulmus fake ise bile bosverrrrr dedik..suc mu bu simdi?))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?