Olmadı haklı çıktınız.

Bence bu kez duran arabanin üstünden atlayacak:))
Garanti olsun dimi:)
Ahahaha aklimizda olsun bizimde.birgun intihar etmek istersek duran arabalardan secelim))
Burada yaptigimiz yorumlardan ban yersek cok kizacagim.Diger konuda o kadar korktuk cagirdik Muneyi kazeni bi tanesi ilgilenmedi korktuk gercekse diye.Simdi fake diye rahatladik stres atiyoruz Mune bence bu acidan dusun lutfen..

Biz giderken mune dönuyordu hic bu numaralari yemiyor valla Akilli kadin vesselam

Diğer konusuna cok kizmistim ben hakaret iceren sözler gecti içimden yazmadim o yüzden
Ama bun baktim dedim bu fake kesin:)
Mune abla biz bişey yapmadik yani ağzından laf almaya çalıştık sadece
Valla ben masumum:)

Son cirpinislar cimbizin gazabindan kurtulamayacaksiniz.

Deme COLIN vallahi masumum sen sahitsin:))
Nikocum da abla abla dan baska bisey demedi zaten ondan anladim erkek olduğunuda ondan şeyettiydim:))
Diger konuda yuz kere etiketledim yöneticileri gelmediler..Simdide bizmi suclu olacağız yani?
Ben ne? Ben o kadar burda yazdim. Durun etmeyin hanimlar saldirmayin konu sahibine dedim. Sosyal sorumluluk gorevi ustlendim
Hehe tabi sosyal sorumluluk..benimkide oyleydi aslinda.Fake uyeyi desifre neyin ettik burda az seymi?)))

Diger konuda yuz kere etiketledim yöneticileri gelmediler..Simdide bizmi suclu olacağız yani?

Hehe tabi sosyal sorumluluk..benimkide oyleydi aslinda.Fake uyeyi desifre neyin ettik burda az seymi?)))
Evet hem etiketledim hem kibledim hem gel doğruyu söyle dedim yani suç mu bu şimdi

Hic yani. Biz o kadar ugrasip fake oldugunu tespit ediyoz. Muneyle kazen gelip hazira konuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…