- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi nikoniko94
-
Başta inanır gibi oldum sayfalar sonra boşuna üzüldüğümü fake olduğunu anladım:)Siz zaten inanmiyorsunuz ki. Daha demin inanamiyorum ya yazmamis miydiniz
Biraz inanmış gibi yapamadık yaa:)) kk olarak dedektofligimiz tuttu:)Niko kacti bu arada..yazik oldu ergenusmusa.
Ayrica Paris bizim arka balkonun adı
Evet valla resmen kacirdik gul gibi uyeyi..nereye gitti acaba?Baska araba mi bulacak onune atlasin diye?)Biraz inanmış gibi yapamadık yaa:)) kk olarak dedektofligimiz tuttu:)
Bibiden beklenmeyecek hareketlerKızlar boşuna geyikten banlanıcaksınızbanlanmıyorum artık akıl veriyorum konu sahibide gitti zaten barışmışlar konu kapanmış
Duble inanmadin yani?Oda iyiymis hahaKimse de beni etiketlememiş :) zaten konuya inanmamıştım, şimdi kesin inanmadım :)
Bence bu kez duran arabanin üstünden atlayacak:))Evet valla resmen kacirdik gul gibi uyeyi..nereye gitti acaba?Baska araba mi bulacak onune atlasin diye?)
Aaa iyi fikir, ben de küçük odama an itibariyle Tokyo adını veriyorum. Aramızda kalsın.
Valla ben önce kibledim sonra etiketledim ardından da nikoya gel itiraf et dedim:)Abla ve posta koydu tabirleriyle ayrıca niko nickiyle ergen bir erkek tarafından trollendik yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?