- 17 Ocak 2018
- 218
- 232
- 18
- 31
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Kavga ettik boş konuşmasından dolayıAnnesini böyle mi mutlu ediyomuş
Ne hayirlı evlat
İyi akşamlar eşim bugün biraz saçmaladı..annesi gelmişti ve onun yanında durduk yere havalandı işte sen annemin yarısı olamazsın benim annem bitane falan diye bende annen gibi olma derdim Yok dddim ama devam etti sonrasındada çocuğumuz olunca babamın adını koyucaz anne dddi bende öyle bişey olmayacak çocuğu doğuracak olan bnm dedim boZuldum çıktım odadan ..yanıma geldi anneler günü diye annemi mutlu ediyorum ne bozuluyorsun şaka yapıyorum dedi ..bende beni gömerek başkasını övemezsin falan dedim öyle bağırdım ..küstüm şuan ..anneside bana hak vermiş kızmış eşime ama ben ne eşimi ne annesini görmek istemiyorum hala ikisinede gıcık oldum haklımıyım abartıyor muyum
zHamilelik psikolojisi. Sende anne olcaksin. Annesini overken seni yere gommesi cok sacma olmus. Kayinvalideniz yine size hak vermis. Bence uzatmayin kuslugu. Sizde simdiden isim belirlersiniz kiz olursa bu erkek olursa bu diye. Kimseye laf dusmez bir daha
Kız olursa sen koy adını erkek olursa ben koyucam diyor ..babasının ismini koymasını istemiyorum ama hiç oralı değil senin babanın adıda 2.ismi olsun diyor bide ..değişik bi adam oldu
z
Ben oradayken eşime bişey demedi güldü ben yanlarından çıkınca eşime kızmış ..bilmiyorum eşime gıcık olunca onada oldumHadi eşiniz boşboğaz da annesine niye kızdınız anlamadım ?
Aynen tek başımıza kuzu ..ailesi olunca değişik bir adam oluyor havalanıyorEn itici erkek tipi, ailesini görünce "erkeklik damarı" tutan.
Kayınvalidenin bir suçu yok benceBen oradayken eşime bişey demedi güldü ben yanlarından çıkınca eşime kızmış ..bilmiyorum eşime gıcık olunca onada oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?