- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Yasamda neye tutundugunuzu merak ediyorum kızlar? Size yaşamı sevdiren ne?
Hayatimda sağlık hariç hic birsey yolunda degil
Dibe vurduğu anda çok mutlu bir olay yaşayıp yeniden hayata sarılan varmı aranızda? Olmaz dedim ama mucize oldu dediginiz? Hikayenizi yazıp umut olurmusunuz bana
Bende aynı şekilde yaşadım ama sonra 2yildir hayatımın en kötü günlerini yaşadımEvet benimde hic olmaz deyip umudumu kestigim bisey oldu. Ama sonra keske olmasaydi dedim.
Basın sağolsun canım, aminnBir arkadaşım vardı yan yana evlerde doğduk beraber büyüdük.. Çok kötü bir hastalığı vardı okula gidemedi onunla kaldım hastanede günlerce sonra bi doktora gittiler bitkisel şeyler falan bi anda düzeldi sandım mucizem olmuştu. Halbuki hastalık atak ve durulma dönemleri geçiriyomuş kaybettim. İnşallah yerinde huzur verir Rabbim
Dün benzer konuyu başka arkadas da açmıştı.Bunun bana bi yararı yok suan mutlu şeyler duymak için actimNiye ben aynı konuyu hatırlıyorum bi yerden ???
Insallah bebegin bebeklerin olur.Ben başlığı okuduğumda o " mucize " kelimesi benim hep olmasını çok istediğim "bebeğim " olurdu inşallah bi gün benimde bebeğim olursa mucizem gerçekleşir. :-(
O zamanDün benzer konuyu başka arkadas da açmıştı.Bunun bana bi yararı yok suan mutlu şeyler duymak için actim
Amin cnm Allah razı olsunInsallah bebegin bebeklerin olur.
Rabbim isteyen herkese versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?