- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Hayatta sağlıktan önemli bişey var mı acaba? Sanırım bunun değerini ancak sağlığını kaybeden anlıyor. Hayatınızın en büyük mucizesi sağlıklı olmak, gerisi fasa fiso.
Darısı başımıza hayirlisiyla sizede mutluluklar dilerim29 umda tanıdığım, 30 umda evlendiğim Canım kocam!
Benim herşeyim, umudum!
HarikaymisAllahım affetsin ama sonucunu merakla bekledigim hicbir olayda mutlu olmadım hep hüsran oldu demekki hakkımda hayırlı degilmis dedim hayatıma bakarsam cok şükür rabbim hiç darda koymaz hep kapılar kapanır ama yenisi mutlaka açılır mucize diyebilecegim tek şey lisede sınıfta aniden arama yapmaya geldiler müdür,yardımcıları falan mont cebimde kibrit var ve hiçbir şekilde açıklama yapamam tahtaya kaldırdılar bizi çantalar yoklandı sıra montlara geldi ben arkadaşlarla helalleşiyorum ailem duyacak okuldan uzaklaştırılıcam falan öyle ıçten dua ettimki evliyalar enbiyalar falan gibi dua ettigimi hatirlıyorum müdür montumu eline aldı ceplerini iç dış yaptı kibrit falan yok herkes şokta ben kalpten gidicem bisey bulamadılar onlar çıktı montun cebine bi baktıkki kibrit orada duruyor mükemmel bir olaydı yaşadıgım ilk ve son mucize
Darısı hayirlisiyla tüm bekarlarin ve benimde başıma insallah çok sevindim tamda öyle bir donemdeyimHayata olan enerjim azalmisken esimle tanistim...Bir insan bir hayati değiştirdi ...
Umudu kesmeyin hayattan sizi seven herkes Allahin mucizesidir...
Sephoraam hep destek veriyorsun iyiki varsın ya:)Hayatta sağlıktan önemli bişey var mı acaba? Sanırım bunun değerini ancak sağlığını kaybeden anlıyor. Hayatınızın en büyük mucizesi sağlıklı olmak, gerisi fasa fiso.
Amin Allah herkese nasip etsin inşallah. O günleri sabırsızlıkla bekliyorum :)))Allh isteyen herkese versin.icindeki kipirtilari duyunca mucizeni daha iyi anlayacaksn.benimki uyutmadi simdi oyuzden burdayim
Darısı başımıza hayirlisiyla sizede mutluluklar dilerim
Ondan önce durağan bir dönemi oldumu hayatının peki yani nadir aşık olanlardanmisin
Tam suan hissettiklerimi yazmışsınŞöyle anlatayım... Hayatım boyunca saçma sapan insanlar girdi hayatıma. Benden Zaman çalan, acı veren, saçmasapan öyle kişiler oldu ki...
Ben artık hissizdim, ne güvenim vardı, ne aşkla hoşlanmayla ilgili duygular...
Taa ki eşimi tanıyana, ona tamam diyene kadar.
Tam suan hissettiklerimi yazmışsın
Herkesin kismetinin zamanı vardır tabi ama ne kadar bekledin bu mutluluk içinNerde çıktı karşına yani bir andami tanıştınız suan çok mutlu şeyler duymaya ihtiyacım var gercekten mutluluğunuz daim olsun:)
Sen niye dibe vurdumki?Yasamda neye tutundugunuzu merak ediyorum kızlar? Size yaşamı sevdiren ne?
Hayatimda sağlık hariç hic birsey yolunda degil
Dibe vurduğu anda çok mutlu bir olay yaşayıp yeniden hayata sarılan varmı aranızda? Olmaz dedim ama mucize oldu dediginiz? Hikayenizi yazıp umut olurmusunuz bana
Vayyy beee var mi gercekten boyle bisey du anki benim durumum bu ama 8 ay sonra donup seni nasil ikna etti onu merak ettim ben asla donmem diyorum cunku eminim sende agladigin gecelerde bunu soyledinCok severken ayrilik gelmisti basimiza.tam 8 ay aglamadan uyudugum gece yoktu..sonra aslinda onun icin kotu olan bir sey geldi basina.bu olayla anladi bensiz olmayacagini geri döndü.gecen yil mayista evlendik.bu yil kizimiza kavustuk..rabbim isteyen hic kimseyi evlatsiz sevgisiz birakmasin..
Her sey o kadar toz pembe mi derseniz elbette degil..bir suru zorluk cekiyoruz ama birlikteyiz ya her sey gecer gider elbet..
Aldatildim ve daha birçok şey. ..Ailemle baya kötü zamanlar yaşadım aramızda bozuldu ciddi anlamda ve hala çok iyi sayilmaz.Bir de halihazırda issizimSen niye dibe vurdumki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?