- 19 Şubat 2016
- 310
- 297
- 103
- 46
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Bende benzerini yaşadım o yüzden elbette hayirlisiyla ve cabucak olsun insallahGeçen yıl yıllardır hayalini kurduğum bir şey oldu rüya gibiydi inanamadım hep olsun diye dua ettiğin şeydi sonra hayatım kabusa döndü ve anladım ki eksik dua etmişim. Allah herşeyin hayırlısını versin.
İnşallah hayirlisiyla cabucak olur canım senin ve tüm isteyenlerin amin:)Ben başlığı okuduğumda o " mucize " kelimesi benim hep olmasını çok istediğim "bebeğim " olurdu inşallah bi gün benimde bebeğim olursa mucizem gerçekleşir. :-(
İyi hissettirdi bu cümlen teşekkür ederim :).Amin inşallah ama biraz çabuk gelsin hayirlisiyla 2 yıldır bekliyorumO zaman
Tek mucize sensin.
Çok iste o mucizeni ve olsun.
Hepimizin inşallah hemen o mucizesi olsun.
Rabbim bile öyle demiş.İyi hissettirdi bu cümlen teşekkür ederim :).Amin inşallah ama biraz çabuk gelsin hayirlisiyla 2 yıldır bekliyorum
Amin cnm inşallah Rabbim herkesin dualarını kabul etsinİnşallah hayirlisiyla cabucak olur canım senin ve tüm isteyenlerin amin:)
Yasamda neye tutundugunuzu merak ediyorum kızlar? Size yaşamı sevdiren ne?
Hayatimda sağlık hariç hic birsey yolunda degil
Dibe vurduğu anda çok mutlu bir olay yaşayıp yeniden hayata sarılan varmı aranızda? Olmaz dedim ama mucize oldu dediginiz? Hikayenizi yazıp umut olurmusunuz bana
Hayatta sağlıktan önemli bişey var mı acaba? Sanırım bunun değerini ancak sağlığını kaybeden anlıyor. Hayatınızın en büyük mucizesi sağlıklı olmak, gerisi fasa fiso.
Senden ekşınlıı bir cevap beklerdim.Ters hatunsun sen Sephoraa,yumuşak cevaplar bunlar.
30 kg vermen mucize değil bence,Ben azim diye buna der ve önünde saygıyla eğilirim ablaaaaBirinci mucizem kizim ikincisi 30kg vermem :)
Ooo cok tesekuurler30 kg vermen mucize değil bence,Ben azim diye buna der ve önünde saygıyla eğilirim ablaaaa
Allh isteyen herkese versin.icindeki kipirtilari duyunca mucizeni daha iyi anlayacaksn.benimki uyutmadi simdi oyuzden burdayimHamile kalmam çok zor olmasına rağmen ve çok takıyor olmama rağmen ben hamile kaldım :) bu Rabbımin hikmeti mucizesi değil de neee :))
Umudunuz hiç tükenmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?