- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Yaa sevde elimdeki çayı döktümValla ben 8 aylıklen annem gece altımı bezlemeyi bırakmış. Çok erken bir yaşta da (2 yaş öncesi) tuvaletimi tutabiliyor ve söyleyebiliyormuşum, tamamen bezi bırakmışlar. Şimdi " yok daha neler, mümkün değil" filan diyeceksiniz değil mi? İnanması zor bir şey olduğu için ben de buna mucize diyorum. :))
Bunu 6aydir yapıyorum artık sünger çektim. ..Şimdi hayata tutunacak yeni birseylere ihtiyacım olduğunu hissediyorum ama bulamıyorum. Ne duygusal ne maddi olarak.Gezmek, çalışmak arkadaşlarla bulusmak boş geliyor.Inan bu kadar büyük bir kazık yediğim için şimdi beni hayata turundurcak sey aşkmi onu bile bilmiyorum...Yine kötü biri olursa en dibe vurmaktan korkuyorum aslında o yüzden hayırlısıAmin inşallah...
Ben her zaman ümidinin bittiği, umudunun kalmadığı an, geçmişine tamamen sünger çekip, aklında hiç kimse olmadığı an tanıyacağına inanıyorum o kişiyi.
Hepsi olacak ama Zamanla... Üzülme, hayırlısını dile.
Sen kendine acirsan herkes sana acir acınacak hale o zaman düşersin..hayat o kadar kolay degil herkes acilar guclukler yasiyor beterinde beteri var o yuzde bunada sükür demek lazim daha beterinden saklasin rabbim..güçlu olmak senin elinde düştuysen kalkmasini ögreneceksin aksi halde her zaman elini tutup seni kaldiracak birini bulamayabilirsin..Allah yardimcin olsun.Aldatildim ve daha birçok şey. ..Ailemle baya kötü zamanlar yaşadım aramızda bozuldu ciddi anlamda ve hala çok iyi sayilmaz.Bir de halihazırda issizim
Vay be bir kez daha acıdım halime
Olsun, mucize mucizedir dedim yazdım. :))Yaa sevde elimdeki çayı döktüm
Beklediğim öyle bir mucize değil ama hayırlısı diyelim
Haklısın canım bunun bende farkındayım hep kuyruğunu dik tutanlardan olmusumdurSen kendine acirsan herkes sana acir acınacak hale o zaman düşersin..hayat o kadar kolay degil herkes acilar guclukler yasiyor beterinde beteri var o yuzde bunada sükür demek lazim daha beterinden saklasin rabbim..güçlu olmak senin elinde düştuysen kalkmasini ögreneceksin aksi halde her zaman elini tutup seni kaldiracak birini bulamayabilirsin..Allah yardimcin olsun.
olmaz dediğim ne varsa olduYasamda neye tutundugunuzu merak ediyorum kızlar? Size yaşamı sevdiren ne?
Hayatimda sağlık hariç hic birsey yolunda degil
Dibe vurduğu anda çok mutlu bir olay yaşayıp yeniden hayata sarılan varmı aranızda? Olmaz dedim ama mucize oldu dediginiz? Hikayenizi yazıp umut olurmusunuz bana
Ohaaa4 ayda bir adet gördüğü için doktora giden arkadasima 'kocaman kistin var sen zor hamile kalirsin, ilaçla gececek zamani coktaaan geçmişsin, tüp bebekle bile cok zor' denmisti
O da doktora güvenip korunmayi birakti-nasilsa gebe kalamam diye.
Sonrasinda sevgilisinden hamile kaldi! Öğrendiğinde bebek çoktan 4 ay olmuştu bile...
Çook zor bir süreç geçirdi .
Birinciyi dogurdu, birkaç ay gecmeden (hem de hiiiiç istemeden) ikinciye hamile kaldi,onu da dogurdu
O doktora da hala şifa bulmaya gidenler var :)
evet tam mucizeEvet oldu kuzenim bobrek yetmezligi tanisi koyulmustu unv yeni bitirmisti.bir anda hayati tepe taklak oldu.diyaliz tedavi eve bagli kaldi.donor bulunamadi.tansiyondan sol gozu kor oldu.
Enfeksiyon riskinden disari cikamiyordu bir anda kardesi ile baska bir aile capraz nakile girdiler sagligina kavustu.engelli kadrosundan memur oldu.arabasini aldi mesleginde yukseldi is guvenlik uzmani oldu doktorlara seminer veriyor.
Hayatindan umidimizi kesmistik ikinci bir hayata basladi.
Bana dedin sanırım haklısın cnm ben kötü bişey demedim şaşırdım sadceiyi gorduklerimiz kotu, kotu gorduklerimiz iyi olabilir yarin.bu turden konulara hic girmeyin
herkese dedim genel konustumBana dedin sanırım haklısın cnm ben kötü bişey demedim şaşırdım sadce
Daha da beteri ayrildiği sevgilisindenOhaaamaşallah anlamadığım bişey var sevgilisinden mi çocuğu olmuş :-/
Ben zaten guzel hikayeler duymak için yazmıştım canımNe olduğunu da yazsaydın iyiydi..
Eveeett meselaa ben kaynanamla bir ömür ayni evde oturacakmisim hersey imkansiz gibi geliyordu ve geçen ay büyuk bir mucize gerćeklesti ve taşindim ve yeniden dogmuş gibi oldum çok şükür.. Umudunuzu asla kaybetmeyiinnn...Yasamda neye tutundugunuzu merak ediyorum kızlar? Size yaşamı sevdiren ne?
Dibe vurduğu anda çok mutlu bir olay yaşayıp yeniden hayata sarılan varmı aranızda? Olmaz dedim ama mucize oldu dediginiz? Hikayenizi yazıp umut olurmusunuz bana
Iki kez tam 8 sene copte olucak sanmistim en azindan 5yil suren iliskim olmadi ikincisi olucak sanmistim simdi tovbe ediyorum ne guvenim kaldi ne gucum bidaha umutlarim yeseremiyor iyice agzim yandi ufleye ufleye yasiyorum hayati.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?