hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten çok yardımcı oldunuz şimdi oğlumu alınca içim baya rahatladı evet gerçekten oğlumu çok seviyor bu onun en doğal hakkı ama ben zamanında çalışmak istediğimi söylediğimde ben çocuğa bakamam diyipte şimdi çocuğu benden alması sizce mantıklımı hemde gece bile vermiyor çocuğun yanında sen git o jkalsın diyor ya bize ne yapmaya çalıştığı ortada yani......
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten çok yardımcı oldunuz şimdi oğlumu alınca içim baya rahatladı evet gerçekten oğlumu çok seviyor bu onun en doğal hakkı ama ben zamanında çalışmak istediğimi söylediğimde ben çocuğa bakamam diyipte şimdi çocuğu benden alması sizce mantıklımı hemde gece bile vermiyor çocuğun yanında sen git o jkalsın diyor ya bize ne yapmaya çalıştığı ortada yani......
sizin yerinizde olsam kitlerim kapimi alirim cocugumu iceri
istedigi kadar aglasn zirlasin ,kitlerim cocuguda odasina, susana kadar gikimi dahi cikarmam
kücük cocuklari cezalarla terbiye etmelisiniz
is mi yapiyorsunuz evde, yine kilitleyin kapiyi
onun ilgisini ne cekiyorsa onu yaparim yerinizde olsam
cocugumu eve alistirasiya kadar bu böyle sürer gider
sanirim sizdede biraz bosvermislik var ,cocuk yapisti falan diyorsunuz
ben kararli olduktan sonra isterse zincirle baglasinlr
o cocuk asagi incek mi incek O KADAR !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?