Ölmek istiyorum

Gercekten intihar mi etti şimdi ya yapilabilecek hicbir sey yok mu

Benim annecigimde ayni senin gibiydi..Hala daha oyle.O kadar uzuldum ki yazdiklarina elinle bollastirmak kiyafetleri falan icim cok kotu oldu.Para biriktircem diye yemenden giymenden kismayin lutfen.

Yorumlarida okudum insallah sakadir sakaysada saka olsun cnm o yawrular bunu haketmiyo melek onlr daha yazik gunah degmez o adam icin ben ararim ambulansida poliside ama elimde hic bi bilgi yok

bendede anksitiye var ve hiç böyle şeyler düşünmedim tedavi ol buna kimse engel olamaz bence saçmalamayı kes kendine gel kimse seni anlamıyorsa kendine güzel bir dünya kur bebeklerinle onları büyük emin ol onlar büyüdükçe herşey dahada iyi olacak

Ilac mi icmis?inanamiyorum ya.2 kucuk melek var evde.sabah uyanacaklar anneleri uyanmiyor ve bir daha hic bir zaman uyanmayacak.bunu onlara yapamazsin.su hayatta onlarin en guvendigi kisisin sen.nasil yaparsin.hepimiz kimi zaman cildirmanin esigine geliyoruz.kimin hayati mukemmelki.cocuklarini dusun kendini degil.bak su saat olmus benimkiler uyuyali daha yarim saat oldu.sabahin 9undan beri popom daha yer gormedi ve bu saatte kalkip yemek yapacagim simdi.ustelik hastaliktan ayakta duracak halim yok.ayak parmaklarima kadar her yerim agriyor belim resmen kopuyor.niye cunku cocuklarim yarin ac kalmasin diye.sabahta kalkip ise gidecegim.bu dongu boyle devam ediyor.ama ben gucluyum cunku anneyim.onlarin yuzune her bakisimda icim eriyor yasam sevincim onlar benim.hicbir seyim olmasin yeterki onlar saglikli olsun mutlu olsun.esim 4 lere kadar tv izler takilir demissin.benimki farkli mi saniyorsun.konum bile var.adamin oturdugu yer cukurlasti artik.bugun sabahtan beri tek konustugumuz cocuklar yedi mi?evet yedi.budur yani.eee ne yapayim simdi intihar mi edeyim.cok da tin.takilsin durdun bir kosede.ha maddi durumumuzda fazlasiyla berbat su anda.borc icinde yuzuyoruz.o karttan al ona ode vs..donduruyoruz bakalim nereye kadar.kredi borclarimiz almis basini gidiyor.kiradayiz evimiz yok.tamam benimki allah icin ailesi icin harcamadi hic ama oyle ya da boyle borcluyuz iste.naaslari aldigimiz gibi aninda gidiyor elde para kalmiyor.sonra hoppp kartlara yuklen.kurtulamiyoruz.bakalim nereye kadar.ama bunlarin hicbiri olmek icin bir sebep degil.tam tersine yasama baglanma sebebi benim icin.cunku cocuklarima bir gelecek saglamaliyim.onlari bu borcun harcin icinde bir de annesiz mi birakayim.omur boyu parasiz kalmayacagiz elbet.oyle dusunun.vallahi gecen ay maasa 1 hafta kala 1 liram olmadi icin su alamadim is yerinde.1 lira da degil 75 kurus:))yapma etme bacim.bu gunler de gececek.ayyy 2 dk oturayim oyle giriseyim dedim yemek isine.su rastladigim seye bak.ne olur yalan olsun icmemis ol o ilaclari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…