Ölmek istiyorum

Site yöneticileri el atsa çok iyi olacak.
Evet ama gece 1 30 da yoneticiler uyuyordur biriniz polisi arasaniz olmaz mi ya benim suan arayabilme durumum yok eşim uyanır.cok geç uyuyabildi 6 da kalkcak.hakkinda kısmında hangi sehirde yaşadığına bakalim.polise haber verelim belki bulur..

Konu sahibi insanları merakta bırakma bak uyuyamiyor kimse eğer bisey yapmadiysan söyle Allah icin

Arasak ne diyeceğiz?
Nickinden başka ne var elimizde...
Site yöneticilerinin bir şeyler yapması lazım...

"Tedavi goruyorum ama kimse destek olmuyor beni anlamiyor"
Ne kadar bencillik değilmi? Yardım beklediğiniz belli yardım edecek kimse yok yaninizda;
Yavrularınız her ağladığında ne diyecek sanıyorsunuz peki teşekkür ederiz anne iyiki herkes kadar bencildin ve bizi kurtlar sofrasında yapayalnız bıraktın mi diycek ler!

Sırf içim rahat etsin diye belki fakedir diye tüm yorumlarini okudum.bu iki yorum dikkatimi çekti.tarih 2013.bir yorumda 5 yıllık evliyim diyor,yine aynı yıl başka yorumda 2 yıllık evliyim demiş.ben yanlış görmüyorum değil mi? Ay umarım konu gerçek değildir çünkü cidden uzuldum ve kafaya taktim

Ben de kurcaladım biraz. 2 yıllık evliyiz olayını okudum 5 yıl ne alaka?

Ben de kurcaladım biraz. 2 yıllık evliyiz olayını okudum 5 yıl ne alaka?
Eylül 2013 te 5 yıllık evliyim yazmış birine

bayılıyorum böyle insanlara

bence konu gercek ama ilac isi i sallah sahtedir aranzda site sahibine ulasabilecekyok mu kizlar ya bu isin sakasi olmaz.

Kizlar kayseride lojmanlardaymış okumadinizmi ben yurtdisindayim bilmiyorum bileniniz vardır çokmu lojman var bulunabilir aslinda

Ne guzel bir evlatsiniz siz öyle yazmadan geçemedim.
Konu sahibesi Rabbim size sabir versin evlatlarinizi oyle bir adama birakmayin onlarin size ihtiyacı var . bosaninca nafaka durumlarini bir arastirsaniz

Ölünce ne olacak ? Ya çocuklarn napicakLar ? Hersey bu kadar koLay mı çözüm bu mu yani ? SacmaLamayin ve kendinize geLin ne saniyosunuz ölümü hele ki intiharla o günahla çok mu güzel olacak öbür taraf ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…