ölmek istiyorum

Ay insallah sagsalim mezun olursunuz ve istedikleriniz gercek olur...
Evet ben umudumu kaybedince daha da kotu oluyor zaten ..

Cok teskkurler, ustelik ben bir yil da degil iki yil uzattim, ilk bir yil evden cikmadim okula gitmek istemiyordum vs ipin ucunu kacirinca yakalamak cok zor, lutfen hayata daha siki sarilin buraya iyi haberlerinizi yazarsiniz umarim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok cok teşekkür ederim desteğiniz icin :)

Yapma be arkadaşım ettiğin lafa bak. Sen de biraz ben gibisin sanırım. Ben de olayları biraz abartırım. Aynı şey benim de başıma gelmişti. Ben de uzattım okulu ve bir de o zaman kpss'den çok düşük puan almıştım, üzerine bu eklenmişti ve nasıl söyleyeceğimi bilememiştim. Aklımdan türlü türlü şey geçti. Ve açıkçası bu ders başarı vs konusunda ailem biraz hassas ve çocuk gibi üzerimde hala baskıları var, korkuyorum ben. İlk başta yalan söylemeyi, onlardan gizlemeyi düşündüm. Ama sonra dedim yalan söylemek zor iş, beceremem bu defa daha fena olur. :) Söyleyiverdim birden babama. Ki zaten yüzüm üzüntü ve korkudan bembeyaz olmuştu kaldığımı öğrenince. Kıyamadı bir şey demedi. Çekinmemiz yersiz aslında. Öldürecek dövecek sövecek değiller ya sanki... Anlıyorum tatsızlık oluyor falan ama gerçekten canından kıymetli değil.

Ay canım benim saçmalama.Üniversite yılları stresli geçer ama bittiğinde hiçte stres yapılacak bir şey olmadığını anlarsın.Ben de okulun uzayacak korkusuyla stresten 4 ayda 20kg vermiştim şimdi düşünüyorum da ne kadar boşa üzülmüşüm gereksiz yere.Ailenle konuşursun anlatırsın durumu seni kesecek halleri yok ya.Olmaz bir şey korkma su akar yolunu bulur öğrencilik güzeldir en fazla 1 yıl ya da yarım dönem fazla kalacaksın orada.1 yıl için hayatından mı vazgeçeceksin yok artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet benziyoruz sanirim..
Ben aslinda kendime yediremiyorum daha onlara nasil soyleyimki ..kendime yakistiramiyorum,salak gibi hissediyorum kendimi..insanlari kiskanmaya basladim

Cevremdeki herkes is hayatina atildi bi ben kaldim kiskanmaya basladim arkadaslarimi kendimden utaniyorum bi de herkes bana cok guvenirdi iyi yerlere gelecegime falan hayal kirikligi oldu oyuzden kimseyle grusmek de istemiyorum

Tabi denedim daha once 3psikolog 3 de psikiyatriste gitti, 2 ilac kullandim su an 3.deyim...hastaligim ilerliyor cunku surekli dibe gidiyorum..

Cevremdeki herkes is hayatina atildi bi ben kaldim kiskanmaya basladim arkadaslarimi kendimden utaniyorum bi de herkes bana cok guvenirdi iyi yerlere gelecegime falan hayal kirikligi oldu oyuzden kimseyle grusmek de istemiyorum

canım bir kısır döngüdesin, böyle hissetikçe daha kötü hissediyor derslerinde geriliyorsun, derslerinde geriliedikçe daha kötü hissediyosun. bu zinciri kırman gerekiyor. işe ailene durumunu anlatmakla başla. çocuklarının böyle zor durumda oladuğunu bilmeleri gerekir. belkide korktuğun şey ilacın olacak

Ben devlet üniversitesinde okulu uzattım diye depresyona girdim valla. Biz bi değişiğiz bence. Sonra baktım benim sağlığımdan değerli değil. Salladım gitti hiç takmıyorum artık. Ne ölmek istemesi kendine gel!

Evet aynen dediginiz gibi kisir dongudeyim...ne yapacagimi bilemiyorum bilemeyince de isin icinden cikamiyorum...
Insallah dediginiz gibi olur cok teşekkür ederim

Ben de ilerde burayi okuyup gulerim insallah...dogru soyluyosunuz benim icin de üniversite zaman kaybindan baska bi sey degil ama herkes mezun oluo da karsima gecip bilmis bilmis konusunca insan cok matah bi seymis zannediyor iste...

valla üni'de vizeleri finalleri bil, bir iki hocayla arkadaşlarla anlatacağn komik bi anın olsun bu kadar yani. insanı canından bezdiren bir yer.

he tıp olur hukuk olur oku ama işletmeymiş şuymuş buymuş oku açıktan bitsin. ne var yani. millet için mi yaşıyoruz?

onlar üni okuyup işsiz işsiz gezerken sen karşlarna iyi bir kariyerle çıkıverirsin belki de?

yani hayati bi durum değil. he yine okumak istiyorsan oku ama bitmeyecek uzayacak diye boşuna streslere girme

Politician, lütfen kendini harap etme, topu topu 1 sene uzamis,
duyan da dünyanin sonu geldi sanir.
Ben okulu ne kadar uzattigimi söylesem agzin acik kalir sanirim
Hani sen 1 sene uzattim, kafam basmiyor falan diyorsun ya, o zaman ben ve bizim gibilerin topu geri zekali:)
Üniversiteyi zamaninda bitirmek ve ya bitirememek zeka göstergesi falan degildir, önce bunu yerlestirin bence aklinizin bi kösesine.
Ailene de uygun bir dille anlatirsin olur biter, kizsalar bile 1 gün kizarlar 2 gün kizarlar sonra biter gecer...
Hem ne biliyorsun, bu 1 sene belki senin cok hayrina olacak, 1 sene sonra belki de cok cok daha iyi pozisyonda is bulacaksin?
Hersey nasip isi, öyle düsün...

Her sey daha kötü olacak psikolojim iyice gidecek insanları gördükçe daha da mutsuz olacam.benim kafam hiç mi çalışmıyor da herkes mezun olurken ben olamıyorum ya?

Herkes dedigin kim, hangi bolumdesin bilmiyorum ama benim okulumda ve bolumumde okul uzatan bir suru insan vardi. Onlar da mi olsunler?

Ben hep bu okulda kalicam falan diye dusunuyorum hic bitmicekmis gibi gelecegimi de tasarlamistim ama surec hep benim aleyhime isliyor bunda da var bi hayir galiba su an anlayamiyorum ben ama

Herkes dedigin kim, hangi bolumdesin bilmiyorum ama benim okulumda ve bolumumde okul uzatan bir suru insan vardi. Onlar da mi olsunler?

Mesela su an ev arkadasim mezun oldu ise girdi torpille sabah aksam onun is maceralarini dinliyorum ...
Su an benim bolumumde de uzatanlar var okulumda bir suru var ama ben kendimi iyi hissedemiyorum yine de ...

Aslinda ben de sizin gibi dusunuyorum su an sacma bi iste caliscagima seneye bence kendimi daha da gelistirmis olurum ve istedigim yere daha rahat girerim ve ise girmeden once yapmak istedigim bir suru sey vardi onkari yaparim ama ben insanlardan kolay etkileniyorum oyuzden uzaklasmaya basladim herkesten sacma sapan insanlar karsima gecip de ben de soyke yapiyorum bunu yapiyorum diyince delleniyorum daha da kotu oluyorum iste bj de para vermesek sorun etmicem de burs mu istesem acaba geri donusumlu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…