- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Sagol canim umarim sende en kisa zamanda sana hakettigin degeri verevek biriyle karsilarsinMelissanil, onun caninin acimasini bekledigin icin bu gerceklesmiyor, inan. Cunku o enerjiyi evrene saldigin surece bu olmayacak. Sen hala onu dusundugun icin bir sekilde ona enerjini gonderiyorsun ve o senin bu enerjinle besleniyor. Ne zaman ki onu tamamen unutup dusunmeyi biraktiginda yani o enerji akisini kestiginde olacak bu. Adami evrene saka.iyorsun ki... senin adina cok sevindim sevgiyi yeniden bulduguna... o halde onu da sal gitsin... evrenin kurallari yavas isliyormus. Bu hemen oyke birgunde olmuyor. Sabret diye o yuzden diyorlar. Hersey yavasyavas oluyor. Belki bir kac sene sonra... bunu bilemem ama once su enerjini adamin uzerinden kesmen lazim. senin yazolarini yorumlarini ben de takip ediyorum. Burda begendigim bir kac kisiden birisin. Ne zaman istersen yazabilirsin. Dertlesmek istersen de seve seve dinlerim. Burasi zaten onun icin var. Sen sevgiyi hakettin fazlasiyla. Mutlu olmana sevindim. Bep mutlu olmani dilerim. Sevgiyle kal...
Benim eski esim de inkar ediyor birlikteligini....hangidi kabul etmis mi simdiye kadar. Uzulme.. belki de gittigi yerde gorecek pismanligini. Sen bilemezsin. Belki de bu senin degil onun imtihaniydi... bilemezsin. Uzulme... pisman olacak, gercekten olacak ama sadece zamani var. Malesef biz sabirsisiz. Allah hic bir yere sigmadim sadece mumin kulumun kalbine sigdim diyor. Senin kalbini kiran aslinda O'nu uzmus oluyor. O elbet bunun hesabini sorar merak etme. Kalp kirmak Kabe yikmaktan betermis. O senin gonul Kabe'ni yikti, rahat olur mu hic. Sabret...Sagol canim umarim sende en kisa zamanda sana hakettigin degeri verevek biriyle karsilarsin
Sanirim haklisin ben bekledigim icin olmuyor ama elimde degil
Bir kac gun once benim exi gordum ve buralari terkedecegini soyledi biliyorum o kadïnla gidiyor ama hala inkarda
Eve geldim cok agladim bir zamanlar delice sevdigim guvendigim adam bir baskasiyla ,onu seviyor ,onunla hayatini paylasiyor
Bende hayatimda biri var ama demekki bendeki boslugu dolduramamis diye dusundum
Sacma biliyorum ama hala hayallerimde eski kocam gelip pisman olucak af diliycek falan sacmaliklari dusunuyorum
Belkide hayatimdaki insanla biraz daha fazla zaman gecirsem bu duygudan kurtulucam
Ama ben suan gizliyorum ve kimse bilmiyor gizli sakli gorusuyoruz simdilik
Sagol canim tum guzel dileklerin icin
Nerde bir bosânma aldatilma konusu gorsem kendimi orda buluyorum
Ya sonanda canim her mesajina agliyorum yuzum gozum suan kipkirmizi olduBenim eski esim de inkar ediyor birlikteligini....hangidi kabul etmis mi simdiye kadar. Uzulme.. belki de gittigi yerde gorecek pismanligini. Sen bilemezsin. Belki de bu senin degil onun imtihaniydi... bilemezsin. Uzulme... pisman olacak, gercekten olacak ama sadece zamani var. Malesef biz sabirsisiz. Allah hic bir yere sigmadim sadece mumin kulumun kalbine sigdim diyor. Senin kalbini kiran aslinda O'nu uzmus oluyor. O elbet bunun hesabini sorar merak etme. Kalp kirmak Kabe yikmaktan betermis. O senin gonul Kabe'ni yikti, rahat olur mu hic. Sabret...
Sonanda
Senle uzun uzadiya konusabilmeyi cok isterdim
Yazdiklarin ilac gibi geliyor bana
Bu bolume yazdigin her mesajini okuyorum severek okudugum bir kac kizdan birisin
Ama malesef su yazdigîna her ne kadar inanmak istesemde olmuyor iste bu adamlar cezalarïni malesef bulmuyor
Cok isterdim benim exi rezil olmus kahrolmus bi halde gormeyi ama yok hala inkar hala beni suclamalar
Suan benim hayatima biri girdi.Tam istedigim gibi durust,saygili,guzel bir kariyeri sayginligi kisiligi var
Benim eski ex ile asla kiyaslanmayacak biri
Hic beklemedigim bir anda bana tanisma teklif etti ve 1 aydir ilerliyoruz
Kocamdan 20 yilda gormedigim sevgiyi ilgiyi saygiyi 1 ayda onda gordum bana insan oldugumu hissertirdi
Ama ben hala icimden o pisligi atamadim yalanlari,adilikleri,iki yuzlulugu ya unutamiyorum
Pisman olsun istiyorum onu illa pismanlikla kivranirken gormek istiyorum takinti yaptim
Beni acittigi gibi acisin istiyorum adam onca yalan onca oyun cevirdi hala ayni
Belki aldatilmakti hazmedemedigim
meliSSAnil,
Size katılıyorum.
Sonanda,arkadaşla uzun uzadiya konusabilmeyi bende cok isterdim.
Bende sizin gibi düşünüyorum,maalesef bende ne kadar inanmak istesemde,Bu adamlar cezalarını malesef bulmuyor. Çevremdeki şahit olduğum eşlerini,aldatarak yada aldatmadan bırakan erkekler gayet mutlular,yeniden aile kurup çoluk çocuğa karışıyorlar,bırakın pişman olmayı vicdan yapıp arkada bıraktıkları çocuklarını,bile arayıp sormuyorlar.geride kalanlar ise çoğu tekrar evlenemedi.(güvensizlik sorunundan). Evlenenlerin çoğuda mutsuz çünkü gidenin açtığı yarayı,boşluğu dolduramadıklarından.çocukların bozulan pisikolojiside kalanlar için ayrı bir sorun. Tabiiki de istisnalar var.
Canim benim, benim belki de en buyuk hatam,cogumuzun en buyuk hatasi, evlendigimiz kisilerin gercek yuzunu gorememek... bir ruyada gibi yasarken sevdigimizin kisilerin bedenlerine kafamizdaki kisiyi oturtup o kisiyle evlendigimizi sanmakti. Ben onun gercek yuzunu bosanirken gordum. Bunu da yapmaz artik dedigim herseyi yaptiginda yok ya benim sevdigim adam bu olamaz dedim hep. O ruh gitmis o bedene baska bir ruh mu girmisti, yoksa hep oyleydi de bana mi gostermemisti, yoksa ben mi gormemistim anlayamadim.Ya sonanda canim her mesajina agliyorum yuzum gozum suan kipkirmizi oldu
Yarin erken basliyorum ise gidicem umarim gozlerimdeki kizariklik gider
Sagol yazdiklarin cok iyi geldi senin icin dua edicem her sey gonlunce olsun insallah
Ayni seyleri yasayan kadinlarin bunu paylasmasi burda gercekten cok ise yariyor
Ben burda oyle cok sey ogrendimki
O rezilide insallah dusunmemeye calisicam
Ve senin guzel haberlerini duyabilmeyi cok isterim burdan
Hakkınızda hayırlısı olur .merhaba kk,
Uzun zamandır foruma giremediğim için yazamadım.Bana yazılarıyla destek olan arkadaşlara tekrar teşekkür ederek,son gelişmeleri yazmak istedim.Ayrılığımız sürecinde eski eşim hiç barışma çabasında bulunmadı,beni arayıp sormadı,ben o gittiği ilk bir kaç ay çok çabaladım dönmesi için fakat zamana bırakmamızı söyledi durdu. Bende birdaha aramadım tüm iletişimi mi kopardım,bizim için çabalamayan çocuklarını dahi merak etmeyen,benim çabalarıma da karşılık vermeyen adama,kendimden daha fazla ödün vermemek ve belirsizlik içinde kendimi daha da yıpratmamak adına avukatım aracılığıyla anlaşmalı boşanmak istediğimi kendisine ilettim,sonuç...Mart ayında anlaşmalı boşandık.
Evlenirken 25 yıl sonra,boşanacağım hiç aklıma gelmezdi kim boşanmak için evlenir ki.
Şükür çocuklarım, ailem yanımda,sağlığım,sıhhatim,yerinde,çalışıyorum,ayaklarımın üzerine de durabiliyorum.Bunların kıymetini de biliyorum da Yine de çok zormuş eş diye seçtiğin adamın bunca yıldan sonra el olması,umursamaması.Çok dersler çıkardım bu evliliğimden 45 yaşındayım ve bundan sonra mutlu olabilirmiyim hiç bilmiyorum. Şu an en çok başka kadınla olacak düşüncesi canımı yakıyor nasıl kurtulunur bu düşünceden bilmiyorum.
Rabbim güzel günler göstersin inşallah bundan sonra.
Siz hala seviyormusunuz esiniziBoşanma davamız henüz açılmadı ama 15 aydır ayrıyız ve ben kendimi toparlayamadım,halen sanki hiç toparlanamayacakmışım gibi hissediyorum.
K Karlina bir sey daha soylemek istiyorum. Hayatin belki bir kurali yokmus. Bunu ogrendim. Bir formulu yok. Herkesin sinavi farkli. Bu belki de bizim degil eski eslerimizin sinaviydi. Ve onlar kaybettiler. Cunku yasattiklarini yasamadan olmeyecekler. Ama hayat devam ediyor ve biz de yolumuza devam etmek zorundayiz.
Bir kitap tavsiye edecegim. Birincisi simyaci. Bunu okumani cok isterim. Hem kafani dagitirsin hem de hayati daha iyi anlayacaksin. Ikincisi ise kelebegin kaderi. Bu kitapta da surekli terk edilen bir kiz neden terk edildigini sorguluyor. Ilk kitabi yani simyaciyi okumani siddetle tavsiye ederim. Orda yoluna cikan insanlarin neden ciktigini sonra neden gittiklerini anlayacaksin. Aslinda istersen daha tavsiye edecegim cok kitap var ama bence simyaciyi bir oku istersen.
Sen kendine değer ver ki, karşında ki değerini bilsin
Yukarıdaki sorularının cevabını üç yıl boyunca ben de kendime sordum. Hiç birisinin cevap alamadım. Senin hissettiğin duyguların hepsini birebir hissettim. Sorularıma cevap alamadım, alamayacağımı da hayat öğretti. Böyle olması gerekiyordu, öyle oldu diyor hayat. Bizim için hayırlısı böyle imiş. Hayata teslim olmak gerekiyormuş. Takdir-i İlahi denilen şey buymuş. Zor da olsa kabullenmeyi öğreniyorsun. O yüzden asla kendini suçlama.Sonanda, sana çok teşekkür ederim. Yazdıklarının hepside birbirinden güzel ve yol gösterici inan ki çok keyif alarak okuyorum.Tavsiye ettiğin kitabı bu hafta alıp okuyacağım.
Evet boşandım fakat hala ona çok değer veriyorum.İnan bize yaşattığı bu kadar acıdan sonra neden diye de kendime kızıyorum.O kadar dua ediyorum ki..bu acının bitmesi için,neden silemiyorum neden
Ben kendimi sevmediğimi kendime değer vermediğimi ayrıldıktan sonra gördüm. Diyorum ki; Karlina, kendine değer verip kendini sevseydin belkide şu an boşanmamış mutlu olurdun kaybetmekten korktun yine kaybettin. Bu evliliğin sonlanmasında benim mi payım çok diyerek de kendimi suçlamaktayım,belkide kendimi sevmemem bundan,eski eşimi de unutamamam bu yüzden.
Bu hangimizin imtihanı Rabbim bilir.
Seninde söylediğin gibi belki de eski eslerimizin sinaviydi. Fakat onlar mutlu, umursamazken bunca yılı bu kadar rahat silip kısa zamanda hayatlarına yeni birilerini dahil ederlerken,neden acı çeken biz oluyoruz,bu durumda kaybeden biz mi onlar mı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?