Ölmeye bile cesaretim yok

Konu sahibesi, Ceylan veya Ayşe, Fatma her kim iseniz önemi yok. Evlilik hatırla gönülle olacak iş değil, aile baskısıyla bir hata olmuş ama telafisi neden ölüm olsun? Maddi imkan önemli, sizde de varmış boşanın gitsin. 2020’deyiz millet aya biz yaya misali bu ailemin başını eğerim falan düşünceleri bırakın ne olur.

Ölmek cesaret gerektirmez asıl yaşamayı seçenler cesurdur, cesur olmayı seçin.

Ya şimdi buraya ölmekle ilgili pek çok şey yazardım ama özet olarak şunu sormak isterim ki ölmeyi bayılmak mı sanıyorsunuz siz?
Bir kere girerseniz o yola pişman olunca geri dönebilir misiniz?
Sevmediginiz adamla evlenmeye benzemez ölmeyi düşünmek.
Biraz akıl biraz mantığa davet ediyorum sizi.
Sevgililik dönemi nisanlilik dönemi ve evlilik bütün bu süreçlerden geçerken neden aklınızı mantığızı kullanmayı tercih etmediniz.
He konularınız oldukça benzer belki eskiden tanıdığımız biri olabilirsiniz yada olmayabilirsiniz.
Bu durumun vahimiyetini değiştirmez.
Bir insan göz göre göre bir ateşe atlayıp yanmaya başlayınca nasıl ölmeyi bile beceremedim diyebilir ki?
Üstün başarı
Kutlarım

Varda ınsnalara ben bunu ıstemıyorm dıyemedıkten sonra

Yahu kimseye dert anlatmak zorunda degilsin

Sen bu insanlara sebep bu sacma sapan evliligi yapmadin mi? Yarin ac emlak ilanlarini bak 1+1 ev cik git. Gerekirse kapat telefonunu ya da o "insanlar"i engelle bitti gitti bu kadar. Istemiyorum demek olmekten daha mi zor?? De gitsin diyemiceksen de deme

Ölmeye cesaretin var, ama boşanmak istiyorum demeye yok..
Ölmeyi göze alacak kadar cesursan, bu boşanma sana vız gelir.
Ya da sen ölmeyi bayılmak sanıyorsun bu da ayrı bir bakış açısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…