Benim de aklıma gelmedi değil de cesaret edemez diye düşünüyorum son yaşadıklarından sonraSiz burada evlenme denilip sevmediği adamla mantık evliliği yapan üye misiniz?
Siz Ceylan mısınız ?
Ciddi misiniz ?Bu kadar zor olacagını tahmın etmedım gozu kapatıp ıdare edılır dedım
Ölmek cesaret gerektirmez asıl yaşamayı seçenler cesurdur, cesur olmayı seçin.Bilenler bilir ilk burda açmıştım basıma gelen sıkıntıyı.tekrar özet geceyim cok kısa zamanda ailemın ısrarlarına dayanamayıp evlendim.Ama yaparım sandım yapamadım bır ay oldu sımdı herkes ogrendı zorluyolar berbat bır haldeyım herseyden sogudum guzel seylere ınancım kalmadı kendıme zarar versem arkamda kalanlar da ayakta duramazkı .
İnsan sevdiği aşık olduğu adamla bile hazır olmayınca gözünü kapatıp idare edemezken nasıl böyle düşündünüz anlamadımBu kadar zor olacagını tahmın etmedım gozu kapatıp ıdare edılır dedım
Bdv dedektifiBen cümle kurma şeklini benzettim ama olmayabilir de tabii.
Demekkı aynı durumda kalanlar bu tarz konusyorBen cümle kurma şeklini benzettim ama olmayabilir de tabii.
Varda ınsnalara ben bunu ıstemıyorm dıyemedıkten sonraAblacim gelirin, isin gucun var mi?
Varda ınsnalara ben bunu ıstemıyorm dıyemedıkten sonra
Teşekkürler ama çok da emin olamadım aslında.Bdv dedektifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?