- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güldüm mutluluğunuz daim olsunYani mıç mıç parçalayasımın gelmediği , her dakika ağzını burnunu sıkmak istemediğim biriyle evlenmek de istemezdim , evli de kalmazdım ( Biraz öldüren sevgi benimki , evet)
çalışıp çalışmadığın, çalışıyorsan tek başına ayakta kalıp kalamayacağım sende kalacaksa nasıl yardımcı olucaz?
biz çok iyi biliyoruz insanlar onu niye dinlemek istemiyor, burdaki bazı sorulara niye cevap veremiyor, niye ölmek istiyor....ama işte ispatlıyamıyoruzYazip rahatlamak istoyormus. Cunku insanlar onu dinlemiyormus ama konu sahibi kimse uzulmesin kirilmasin diyormus. O kadar iyi kalpli ki olumu dusunuyormus tee Allahim ya sabir.
hala cevap yoksoralım bakalım, konu sahibi @ruhsuz172727272 çalışıyor musunuz?
Çalışıyormuş , ama mesleği falan onda kalsınmış .hala cevap yok
mesleğini sormuyorum ki? çalışıp çalışmadığını sordum?Çalışıyormuş , ama mesleği falan onda kalsınmış .
Kendi ekonomik özgürlüğü olan bir kadının böyle yaşamayı kabul edip , boşanmayı düşünemeyip ölmeyi düşünmesi trajikomik ya.
Çalışıyorum demiş ya. Siz kaçırıyorsunuz yazıları :) Sadece ne iş yaptığını paylaşmak istememiş.hala cevap yok
biz çok iyi biliyoruz insanlar onu niye dinlemek istemiyor, burdaki bazı sorulara niye cevap veremiyor, niye ölmek istiyor....ama işte ispatlıyamıyoruz
gelirim var demiş, çalışıyorum dememiş?Varda ınsnalara ben bunu ıstemıyorm dıyemedıkten sonra
Ailesi fbi heralde .Çalışıyorum demiş ya. Siz kaçırıyorsunuz yazıları :) Sadece ne iş yaptığını paylaşmak istememiş.
:)) tamam sakın olun ben smdı adamın yanında degılım ondan bıraz rahatım o da boyle olacaksa ıstemıyo zaten benı yanında ..karmakarısık ne yapacağımı bilemedıgımden burda bıraz tutarsız konuşmalarım.hepınızın yazdıklarını okuyorum ayrı ayrı hepsını dıkkate alıyorum .ya ne bileyim tanıdık falan cıkar da ıfsa olmak ıstemedım.bosanınca tek basıma ayakta kalabılırım muhendısim o da aynı benım gibi farklı ilde gorev yapıyoruz.benı ıstemıyor onu sevmegımı soylefıgım ıcın ama hala bıseyler duzelsın dıye cabalıyor onu cok yıprattım bnden sonra ıyı olur mu hep dusunuyorum
ben seni ceylan zannetmiştim ama o mühendis değildi, hatta sırf çalışmamak için zengin diye annesinin lafıyla bi hanzoyla evlenmişti, mühendis olmanız ve çalışıyor olmanız dışında aynı sizin gibi bir evlilik yaptı, ama o mühendis değildi demiş miydim?:)) tamam sakın olun ben smdı adamın yanında degılım ondan bıraz rahatım o da boyle olacaksa ıstemıyo zaten benı yanında ..karmakarısık ne yapacağımı bilemedıgımden burda bıraz tutarsız konuşmalarım.hepınızın yazdıklarını okuyorum ayrı ayrı hepsını dıkkate alıyorum .ya ne bileyim tanıdık falan cıkar da ıfsa olmak ıstemedım.bosanınca tek basıma ayakta kalabılırım muhendısim o da aynı benım gibi farklı ilde gorev yapıyoruz.benı ıstemıyor onu sevmegımı soylefıgım ıcın ama hala bıseyler duzelsın dıye cabalıyor onu cok yıprattım bnden sonra ıyı olur mu hep dusunuyorum
Su kızla bende bır konussam nası ulaşırımben seni ceylan zannetmiştim ama o mühendis değildi, hatta sırf çalışmamak için zengin diye annesinin lafıyla bi hanzoyla evlenmişti, mühendis olmanız ve çalışıyor olmanız dışında aynı sizin gibi bir evlilik yaptı, ama o mühendis değildi demiş miydim?