- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
Espirinizi anladım güldüm de hatta..:)..tepkili yazmadim sadece memurlar niye ağlıyor kısmına kendi hayatımdan örnek verdim..
ne kredisi oduyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Espirinizi anladım güldüm de hatta..:)..tepkili yazmadim sadece memurlar niye ağlıyor kısmına kendi hayatımdan örnek verdim..
Eşim pek kazanmıyor mutfak masrafina gidiyor onun ki bebege bi de...işte keşke bi umut görsem..2 yil sonra araba kredisi bitecek sonra kısmet olursa bi ev almak isterim bu sefer daha yüklü ve en az 10 yıllıl bi kredi...ee hani benim gençliğim nerde..:)..gençlik gitti bi tatile gidemeden...çok zor :)) bir önceki mesajınızda okudum da 3.5 alıyormuşsunuz. eşinizii bilmem ama onun da vardır illa ki bir maaşı. yani türkiye şartlarında bu parayla ortalama bir hayat sürülür. kredi borçlarınız da günün birinde bitecek. hayallerinizi o zaman gerçekleştirirsiniz.
Araba kredisi işe gittiğimde bebeğimi anneme bırakmak için mecburiyetten araba almak durumundaydık..ne kredisi oduyorsunuz
Ne güzel ya hem karnım doysun hem pastam dursun.. Hem şeyma subaşı gibi yaşlı bi adamla evlenmeyeyim hem de onun gibi yasayayım, hem kazanmayan koca bulayim hem güvencem olmadan çocuk yapayim, hem araba alayım onun kredisi bitince ev ödeyeyim mezarda gezersiniz artık. İstediğim gibi yaşıyorum kredi ödemiyorum açgözlü değilim. Çocuk yapmiorum yaşantımdan ödün vermemek için, iyi de kazanan bir eşim var kriterlerimde bu vardı evlenirken. Öncelikleri belirlersek sızlanmamiza gerek kalmaz.Eşim pek kazanmıyor mutfak masrafina gidiyor onun ki bebege bi de...işte keşke bi umut görsem..2 yil sonra araba kredisi bitecek sonra kısmet olursa bi ev almak isterim bu sefer daha yüklü ve en az 10 yıllıl bi kredi...ee hani benim gençliğim nerde..:)..gençlik gitti bi tatile gidemeden...
Maalesef dünya böyle birazdan imtihan dünyası diyenler olacaktır şu parayla imtihanı bende yaşamak istiyorum![]()
benimle aynı paralelde şeyler söylemişsiniz, sizin gibi düşünüyorum. ama sert üslupla söylemeseydiniz keşke. kırıcı olmamaya dikkat etmek lazım.Ne güzel ya hem karnım doysun hem pastam dursun.. Hem şeyma subaşı gibi yaşlı bi adamla evlenmeyeyim hem de onun gibi yasayayım, hem kazanmayan koca bulayim hem güvencem olmadan çocuk yapayim, hem araba alayım onun kredisi bitince ev ödeyeyim mezarda gezersiniz artık. İstediğim gibi yaşıyorum kredi ödemiyorum açgözlü değilim. Çocuk yapmiorum yaşantımdan ödün vermemek için, iyi de kazanan bir eşim var kriterlerimde bu vardı evlenirken. Öncelikleri belirlersek sızlanmamiza gerek kalmaz.
Oyle demeyin o insanlar uzun bir sure sonra aci bir darbe yasiyor bir cok ornegini gordum.Omur bitmeden sonuc belli olmaz.İşin garip tarafı haram yediği çok bariz olan insanlar tanıyoruz/görüyoruz; hiçbirinin ayağı taşa dahi takılmıyor ne enteresan değil mi ?
Bizim de ev yok..yıllarca ev için çalisacam ev fiyatlari malum...herkesin kendine göre sıkıntıları var ben kim kimden iyi diye sorgulamiyorum...asgari ucretle calisan ev alamiyor araba alamiyor zaten kira market fatira para bitiyor ... ama memurun daha cok sansi var tatile gitmeye ... zaten memurlarin sucu degil asgari ucretin bu kadar dusuk olmasi ... bizde asgari ucretle geciniyoruz kira olsa hayatta yetismez ... abim kendine harciyor annemle ben evi o paraya idare ediyoruz ...tatil hak getire ... siz gene iyi durumdasiniz gibi geliyor burdan...ama herkesin derdi var iste
Böyle milletin yediğinde gezdiğinde gözü olan insanlara tahammülüm kalmadı çünkü. Allah daha çok versin gözümüz yok ama deyip deyip haset ediyorlar, hayat tercihlerden ibaret bu kadar basit yoksa kimsenin sınavı falan değil bu. Allah birilerini kayırıyor da değil. Gençken gezeyim diyorum mesela ben, millet demediğini bırakmıyor baksan hepsi ev ödüyor e ödeme sen de gez kardeşim. 3000 maaş alıyormuş konu sahibi hadi eşi de 1000 desek 4000 az mı?benimle aynı paralelde şeyler söylemişsiniz, sizin gibi düşünüyorum. ama sert üslupla söylemeseydiniz keşke. kırıcı olmamaya dikkat etmek lazım.
Önceliğim para değildi...kriterlerim yoktu..kısmet oldu aşık oldum oldu bi şeylerin hesabinı yapmadim..şeyma subaşıyı mı aklıyorsunuz..evet yuvasını yıktığı bi aileyi yok ettiği kocasinin parasini yiyor...ben seyma subasi hayati istiyorum demedim..evim olsun ki bende kazandiğimi yiyeyim dedim..ev sadece bi ev..şeyma da 10 larca vardir sanirsamNe güzel ya hem karnım doysun hem pastam dursun.. Hem şeyma subaşı gibi yaşlı bi adamla evlenmeyeyim hem de onun gibi yasayayım, hem kazanmayan koca bulayim hem güvencem olmadan çocuk yapayim, hem araba alayım onun kredisi bitince ev ödeyeyim mezarda gezersiniz artık. İstediğim gibi yaşıyorum kredi ödemiyorum açgözlü değilim. Çocuk yapmiorum yaşantımdan ödün vermemek için, iyi de kazanan bir eşim var kriterlerimde bu vardı evlenirken. Öncelikleri belirlersek sızlanmamiza gerek kalmaz.
Bizim de ev yok..yıllarca ev için çalisacam ev fiyatlari malum...herkesin kendine göre sıkıntıları var ben kim kimden iyi diye sorgulamiyorum..