- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi dilekkivrak
-
Ben oUr dilerim acini tazelemek istemezdim.Allah razi olsun amiinnnn inşallah annesi ona bir damla sut bile veremezken o annesine şefaatci olcak ah oğlum ah sorun mahvetti beni oğlun kac yasinda ne guzel bir soru bu
Hayir hayir lutfen özür dilenecek bir şey söylemediniz simdiki yaş sureti canlandirmaya çaliştim gözümde olmadi o minik hali ama olsun oglum besinede onunada gircek ben ona kavuşuncaya dekBen oUr dilerim acini tazelemek istemezdim.
Hayat bu hergun sehit haberleri goruyoruz hepai ana kuzusu.rabim hicbir anneyi evlat acisyla sinamasin bu aciyi yasayanada sabir versin.Hayir hayir lutfen özür dilenecek bir şey söylemediniz simdiki yaş sureti canlandirmaya çaliştim gözümde olmadi o minik hali ama olsun oglum besinede onunada gircek ben ona kavuşuncaya dek
Ne kadar acı böyle bir msj yazıyorsun ve artık yoksun...Melek oldun ..çok acı çektin şu yaşan dünyada ..Sende huzur içinde uyu , rabbim Mekanını cennet eylesin .Allahım burda ki herkese sabır versin ben hem annemi hem babamı kaybettim ıkisinin yokluğu ayrı ama annesizlik daha zor bende anne adayıyım ama icim hep buruk ve hergün korkuyorum bebegime bişey olacak diye şimdi tek duam bebis sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum
Nasıl yaniNe kadar acı böyle bir msj yazıyorsun ve artık yoksun...Melek oldun ..çok acı çektin şu yaşan dünyada ..Sende huzur içinde uyu , rabbim Mekanını cennet eylesin .
Tv de cikti ya sekiz aylik hamile iken araba carpti anne oldu bebekte yasam savasi veriyordu.Nasıl yani
en son bebege serepnal palsi teshisi koyulmustu. ne oldu acaba? bilgisi olan Bursa da yasayan falan varsa bi bilgi versinTv de cikti ya sekiz aylik hamile iken araba carpti anne oldu bebekte yasam savasi veriyordu.
Bursadaki olaymı o bayanmı bu çoküzüldüm allah rahmet eylesin bebek nası acabaTv de cikti ya sekiz aylik hamile iken araba carpti anne oldu bebekte yasam savasi veriyordu.
Evet malesef bebekte kötüydü en son görme duyma vs yeteneklerini kaybettiBursadaki olaymı o bayanmı bu çoküzüldüm allah rahmet eylesin bebek nası acaba
Off eski konularına baktımda zaten zor bir hayatı varmışBursadaki olaymı o bayanmı bu çoküzüldüm allah rahmet eylesin bebek nası acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?