ölüm acısıyla nasıl başediyorsunuz?

Hayir hayir lutfen özür dilenecek bir şey söylemediniz simdiki yaş sureti canlandirmaya çaliştim gözümde olmadi o minik hali ama olsun oglum besinede onunada gircek ben ona kavuşuncaya dek
Hayat bu hergun sehit haberleri goruyoruz hepai ana kuzusu.rabim hicbir anneyi evlat acisyla sinamasin bu aciyi yasayanada sabir versin.
sizde ahirette kavusursunuz bebeginize

Ölüm benim için o kadar da onemli degildi taaa ki Guzel anacigimi kaybedene dek o zaman bilmiyorum cildirmis cigrimdan cikmistim vurup kirip dokuyodum ortaligi zaman gecti evlendim suan hamileyim ve babam kanserin son evrelerinde yine ayni aci ayni duygular Rabbim herkese sabir versin dayanma kuvveti versin insallah

5 Yaşındaydım, ikiz kardeşlerim olmuştu, biri kız, biri erkek, birkaç gün sonra artık evden gitmelerini istemiştim, çünkü benim papucum damdaydı, öyle başladı serüvenimiz, ben onların küçük anneleri oldum. Rabbim en sevdiğimi 03.04.2016 sabahı aramızdan aldı, trafik kazası...... o pazar sabahı erken uyandım, hamileyim artık bebeğim hareket ediyor ve uyandırıyor, kalktım evin içinde öyle oyalandım meğer acı haber alacakmışım, gözümün nuru canım kardeşim, dayı olamadan yeğenini kucağına alamadan, damatlığını giyemedi dolabında asılı kaldı, hangisine yanayım bilmiyorum, kendimde değilim, hala daha idrak edemiyorum, kardeşime ölümü konduramıyorum, Rabbim kimseye küçüğünün acısını yaşatmasın, karnımdaki bebeğimi unuttum acımdan, mezarda oluşunu kabullenemiyorum, yağmurda kabri su doluyor diye çıldırıyorum, canım kardeşim benim, keşke Allah beni alaydı senin yerine, muradını alamadı, gün görmedi kardeşim.....

Allahım burda ki herkese sabır versin ben hem annemi hem babamı kaybettim ıkisinin yokluğu ayrı ama annesizlik daha zor bende anne adayıyım ama icim hep buruk ve hergün korkuyorum bebegime bişey olacak diye şimdi tek duam bebis sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum

Ne kadar acı böyle bir msj yazıyorsun ve artık yoksun...Melek oldun ..çok acı çektin şu yaşan dünyada ..Sende huzur içinde uyu , rabbim Mekanını cennet eylesin .

bi yıl içinde üç aci.. ilk bebegimi kaybetmekle başladi acim....
10 ay sora yeniden hamile kaldim. bebegimi de unutamadim.
sora dedemgil...
eşimin dedesi kaybetti ona üzülmedim.. iki kere görmüşüm...
bu hafta benim dedem.. bitanecik dedem.. dedeeee dediğim dedem.. çok severdim ben dedemi.. ona üzüldüm ağladim. Rabbim geri kalanı uzun ömürler nasip etsin dedim ölüm çok ani oluyor ben acisini yaşadığım için ölümleri kabullendim
hepimiz ölecegiz.. hepimiz gidecegiz.. hepimiz ALLAH'a kavuşacagiz.

Baş edemiyorsun ki,Öyle birşey yok..
Zaman akıyor seninde yaran biraz olsun diniyor bu kadar....

en yakın arkadaşlarımdan birini kaybettim.. baş edemiyorsunuz ama ne yazık ki hayatın akışı üzerine hafif bir örtü oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…