- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
- Konu Sahibi dilekkivrak
-
Genç yaşta abimi ve kardeşimi kaybettim. 2 yıl oldu. Onlar artık yok. Bu gerçeği sindirmek o kadar zor ki. Hayat çok garip geliyor. İnsan hayal bile kuramıyor. Her şeyin değişiyor. Annem, babam, evimiz o kadar değişti ki. Abimin bir bakışını görebilmek, eskisi gibi gülüşlerini, sesini duyabilmek için canımı verirdim. Ama ben abime yakışan bir kardeş olamadım.
Başınız sağolsun, Rabbim kardeşlerinizle cennetinde kavuşmayı nasip etsin. Bu dileğim tüm yakınlarını kaybedenler için.
Dede, kuzen, arkadaşta kaybettim ama hiç biri kardeş kadar acıtmadı. Hatta abimden sonra hiç bir ölüme ağlamadım heralde bir tür bağışıklık kazandım diyorum.
Kimin vefat ettikızlar sevdiklerini kaybedenler vardır aranızda
bu acıyla başetmek çok zor
Anneni babanı hayal bile edemiyorum.Ne kadar zor.Ben yaşadıklarını sanmıyorum sadece gün dolduruyorlardır.Bu hayatta evlat acısı varken gerisi boş.
Amin kabirleri aydınlık olsun, nurlarla dolsun. Cennette köşkleri sarayları olsun. Peygamber Efendimiz (sallallahü aleyhi ve sellem) komşuları olsun. Rabbim O'nun (sallahi aleyhi ve sellem) sancağı altında, havuzunun başında toplanmayı onlara nasip etsin. Onlar kabirlerinde üzüntü görmesin, incinmesin. Kabirleri Cennet bahçesi olsun. Rabbim cehennem çukurundan korusun onları. Korktuklarından emin kılsın. Rabbim ahirette ayrılık göstermesin. Bütün geçmişlerimizin kabri nurlarla dolsun. Dünyada yaşayamadıkları arzularını ahirette en güzelini yaşasınlar. Rabbim orda düğünlerini görmeyi, bayramlar yaşamayı nasip etsin tüm Müslüman alemine. Bu dünyada savaşta olan kardeşlerimize yardım et Rabbim. Onlara sabır ver. Amin.
Whitewolf şu notunu okuduktan beri ağlıyorum senin halineBir daha asla anne diyememekten korktuğum için ondan sıkça bahsediyorum.
Babamı kaybedisim cok zor oldu benim için şok haline girmiştim ve ağladığımı hiç hatırlamıyorum taa ki 40'ı çıkana kdr .. Ondan sonra her gün gece aklıma geldikçe gözlerim dolar ama asla unutulmuyor 1.5 yıl oldu oleli ama sanki dün ölmüş gibi içim yanıyor ama anıları dusununce onun seni sevdiğini bilince biraz hafifliyor ama asla geçmiyor geçmez çünkü bağ var kan bağı olmasa sevgi bağı var her sekilde içten içe yer insanı.Sonra dersin bende gelicem yanına ölümlü dünya.... Ama başını yastığa koyunca o yastık islanmadan uyuduğun günler çok az olur ... Ölenle ölünmez elbette ama zor olacağı kesin ... Alışıyor olabilir ama asla unutulmuyor...!
Şok halindesin canım Allah babana rahmet etsin ! 40i çıkana kdr bazen şok hali oluyormuş bende ilk anlam veremedim kendime ki babama çok düşkünüm.. Şimdi ufak bisey olsa hemen babam aklıma gelir ve ağlarım özellikle geceleri çok fena vuruyor baba hasreti mezara gidince de rahat ediyorsun çünkü o orda ve Allah dilerse mutlaka seni duyar rahatlığı babamla konuşuyorsn o yüzden kendine kızmaBende babamı kaybettim hala (20 gün olmuştur) anlayabilmiş değilim fazla iyi görünüyorum aşırı sinirim dışında çok sorun yok yorumu okuyunca rahatladım kendime çok kızıyordum neden iyiyim diye şimdi de çok kızıyorum bu durumlarda normal mi ?
AmiiiiiinnnnnEvlat acısı hiçbir şeye benzemezmiş derler. Yattığı yer nur mekanı cennet olsun yavrunuzun. Allah evladını kaybeden tüm ana babaları cennetinde evlatlarıyla kavuştursun. Allahım hiç bir anne babaya evlat acısı yaşatmasın.
Allah razi olsun canim mezar taşinda doğdugu gun oldüğu gün yaziyor rabbim onun ömrünü bana verdi keşke benimkini ona verseydi ilkdefa biri yaşini sordu benim musabim ikisi bittii ölmedi yaşiyor annesinin kalbinde göz yaşlarindaBasin sagolsun canim kac yasindaydi oglun
Basin sagolsun cenney kusu o ahirette seffatcin olucak orada kavusursunuz. Cok uzuldum allah sabirversinAllah razi olsun canim mezar taşinda doğdugu gun oldüğu gün yaziyor rabbim onun ömrünü bana verdi keşke benimkini ona verseydi ilkdefa biri yaşini sordu benim musabim ikisi bittii ölmedi yaşiyor annesinin kalbinde göz yaşlarinda
Allah razi olsun amiinnnn inşallah annesi ona bir damla sut bile veremezken o annesine şefaatci olcak ah oğlum ah sorun mahvetti beni oğlun kac yasinda ne guzel bir soru buBasin sagolsun cenney kusu o ahirette seffatcin olucak orada kavusursunuz. Cok uzuldum allah sabirversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?