- 29 Ocak 2017
- 1.025
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi byebyeblackbird
-
Benim bir de ağır hasta olan yakın akrabam var. O hastalandiktan sonra geceleri düşünmeye basladim.Ayni durum bende de war, kendimle ilgili ailemle ilgili annem, babam, eşim butun sevdiklerimlede ilgili ölmelerinden cok korkuorum.
Ozellikle gece yataga girince cok oluor bende..
Gerçekten böylemi düşünüyorsunya, bayılıyorum ölümden korkmayan insanlara.Peki cehennemden korkuyormusunHiç bir şekilde korkum yok, ne olacağını biliyorum, doğmadan önce kendini biliyor muydun? Hayırsa cevabını aldın demektir.
Dini görüşümden ötürü hayır, tabi yasak olduğu için ben üstü kapalı yazdım, tavsiye ederim.Gerçekten böylemi düşünüyorsunya, bayılıyorum ölümden korkmayan insanlara.Peki cehennemden korkuyormusun
hissedersek dediğinize göre ahiret inancınız var, Allah ın emrettiği şekilde yaşayın korku morku kalmaz.İşte ya hissedersek?
Hım ok :)) anladımDini görüşümden ötürü hayır, tabi yasak olduğu için ben üstü kapalı yazdım, tavsiye ederim.
Doğmadan öncesiyle oldukten sonrası aynı değil bence.Hiç bir şekilde korkum yok, ne olacağını biliyorum, doğmadan önce kendini biliyor muydun? Hayırsa cevabını aldın demektir.
OkDoğmadan öncesiyle oldukten sonrası aynı değil bence.
sevimlihayalet101
Peki umit verici hadisleri neden paylasmadiniz onlar da var.
Korku ve umit arasinda olmak lazim tek kanatli uculmaz der Mevlana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?