Ölüm ne garip bi hasret

Eni sonu kavusulacak. Hepimizin gideceği yer orası.orda kavusacagimi hayal ederim sızım diner
Ben arada bi mesaj atardım seni çok seviyorum iyiki benim babam sın diye onlara baktım şimdi en son babam vefat etmeden 20 gün önce yazmışım aynı evde oldugumuz için öyle ayda 1 çarşıdayken babam yazardım görünce kötü oldum

Ben arada bi mesaj atardım seni çok seviyorum iyiki benim babam sın diye onlara baktım şimdi en son babam vefat etmeden 20 gün önce yazmışım aynı evde oldugumuz için öyle ayda 1 çarşıdayken babam yazardım görünce kötü oldum
Allah sabır versin inşallah. Çok tazeymiş acın.

Babası hayatta olup da bu tür şeyleri hiç yaşamamış olmak mı çok acı yoksa böylesi bir kayıp mı daha acı bilemedim?:cry:

Başınız sağolsun. Rabbim rahmet etsin.
İkide bence birinde yapamamışlıgın pişmanlıgı birinde keşke birazda yapsaydımın kelimeleri ben keşke daha çok yapsaydım

Babamı çok özledim sizde özlediniz mi sarılmayı öpmeyi yanında oturmayı yanında yatmayı babanızın ben çok özledim
Çok özledim. 5 yıl olucak. Evlendim torunu oldu hiç birini göremedi. Bi videosu vardı , flash bozulunca o da gitti. Sesini kafamın içinde canlandırmaya çalışıyorum gülüşünü , mimiklerini. Mekanları cennet olsun tüm ölmüşlerimizin.

Çok özledim. 5 yıl olucak. Evlendim torunu oldu hiç birini göremedi. Bi videosu vardı , flash bozulunca o da gitti. Sesini kafamın içinde canlandırmaya çalışıyorum gülüşünü , mimiklerini. Mekanları cennet olsun tüm ölmüşlerimizin.
Bende bir sürü fotogrfı videoları var en azından ama zaman fark etmiyor ama insan alışmıyo sadece alışmış gibi yapıyo çünkü ateş düştügü yeri yakıyor

Her zaman sukredecek bsy var elbet hayatta...babami tanımayı, nasıl bir insan olduğunu onunla yaşayarak öğrenmeyi çok isterdim. Mevlam hasret çekenlere sabır versin inşallah...
Sizin gibi olmak daha kötü elbet ben en azından herşeyini biliyodum sesini kokusunu yüzünü

Back
X