Ölüm ne garip bi hasret

Ben de çok özlüyorum arkadaşım. Diğer sevdiklerime sarılıp onların kıymetini daha çok biliyor ve kendimi teselli ediyorum.

Tam üç yıl oldu bende kardeşimi çok özledim sesini gülüşünü çok özledim ablacım diyisini cook özledim elim kolum bağlı onu özlüyorum ama sarılamıyorum.Cok kötü iç yakıcı kavurucu bir acı..

Bende babamdan sonra büyüdüm ama büyümek istemiyorum daha çok ihtiuacım var benim babama 22 yaşındayım ve daha yaşamadım
Haklısın ne diyebilirim ki. Rabbim sabır versin. Yaşayan bilir. Çok iyi anlıyorum seni. Bende 25 yaşındaydım kaybettiğimde . Sırf annem için yaşıyorum desem yeridir.

Kiz kardeşimi kaybedeli 25 gün oldu. Kanserden ansizin 3 ay içinde gitti o kadar özledim ki içim yanıyor. 20 yıl oldu anne babamı da kaybedeli. En kötüsü sesleri nasildi unuttum. Cok özledim ilk günkü gibi

Kiz kardeşimi kaybedeli 25 gün oldu. Kanserden ansizin 3 ay içinde gitti o kadar özledim ki içim yanıyor. 20 yıl oldu anne babamı da kaybedeli. En kötüsü sesleri nasildi unuttum. Cok özledim ilk günkü gibi
Unutuluyor mu gerçekten sesleri de

Back
X