- Konu Sahibi KIRMIZIdonluKIZ
-
Çok geçmiş olsun benimle aynı yasta nerdeyse. bnde 14 olcam :S geçmis olsunn tekrardan.
oh çok şükür dedim okuyunca çok sevindim iyileşmesine allah bi daha yaşatmasın inşallah ağlama artık bak iyiye gidiyo işte sabır tekrar çok geçmiş olsun
tsk canlarimopuyorumnanaktan
bugün doktoru aradi durumu cok iyimis oglusumun, yarin tek kisilik odadan tasiniyor, 2 kisilik odada olucak arkadasida olur vereliniortak
kan tahlili mr idrar testleri yapildi hepisi temiz cikti, ben seyden korkmustum acaba biri hap map esrar filan mi verdi diye, oh allaha sükürler olsun kaydirigubbakcemile5
haftaya hastanenin okulunada baslicak günde birer saat
cuma günü randevüm var belki ins gösterirler oglusumu:1hug:Şeniz
bende doktora gittim bugün banada hap yazdi daha almadim bakalim ne yazmis cünki moralim bitürlü düzelmiyor:gitme:
Herşey daha güzel olacak inşallah cnm...
Ama sen belki daha çok yıprandınDesteğe elbette ihtiyacın var bitanem...Ne zor saatler yaşadın,hissettik,dua ettik...Rabbim bir daha yaşatmasın......
saol canimcim, gercekten cok zor allahim kimsenin basina vermesin cok büyük bir sok atlattim , atlatiyorum hala, tuhaf olan da oglumun iyi haberlerine coook seviniyorum ama 10 dakka sonra yine aglamak geliyor icimden nefes alamiyorum. haplarimi alayimda yumusak yumusak olayim zemuszemussu sigaraninda mokunu cikardim öhü öhü:1no2:
tsk canlarimopuyorumnanaktan
bugün doktoru aradi durumu cok iyimis oglusumun, yarin tek kisilik odadan tasiniyor, 2 kisilik odada olucak arkadasida olur vereliniortak
kan tahlili mr idrar testleri yapildi hepisi temiz cikti, ben seyden korkmustum acaba biri hap map esrar filan mi verdi diye, oh allaha sükürler olsun kaydirigubbakcemile5
haftaya hastanenin okulunada baslicak günde birer saat
cuma günü randevüm var belki ins gösterirler oglusumu:1hug:Şeniz
bende doktora gittim bugün banada hap yazdi daha almadim bakalim ne yazmis cünki moralim bitürlü düzelmiyor:gitme:
aminnnnOğlunun durumuna sevindim..senin için çifte bayram olacak inşallah..
Demekki geçici bir durummuş..yani ben öyle olmasını istiyorum..
İnşallah bir daha tekrarlamaz..Sağlık ve huzur diliyorum kırmızılı..
saol canimcim, gercekten cok zor allahim kimsenin basina vermesin cok büyük bir sok atlattim , atlatiyorum hala, tuhaf olan da oglumun iyi haberlerine coook seviniyorum ama 10 dakka sonra yine aglamak geliyor icimden nefes alamiyorum. haplarimi alayimda yumusak yumusak olayim zemuszemussu sigaraninda mokunu cikardim öhü öhü:1no2:
Yavas gel be güzelim....su zikkimi insanin yiyesi geliyor morali bozuk oldumu degilm`?:teselli:
Dikkat et kendine....bakayim dedim oglan nasil olmus...cok sevindim, düzeliyor iste be anam...olacak insallah....Üzme kendini...Allah dermansiz dertler vermesin....:Saruboceq:
Daha cok iyi günlerini göreceksin onun Allahin izini ile, Rabbim cümlemizin evladini korusun iyi günlerini göstersin insallah:Saruboceq:
Bayramin kutlu olsun simdiden.....su gurbet ellerde ne kadar bayram oluyorsa artik:çok üzgünüm:
Ben 18 yaşındayken bir ara sürekli ölümü düşünüyordum. Kendime ya da sevdiğim birilerine bir şey olcak diye korku içindeydim. Telefon çalsa kapı çalsa hah şimdi birisi kötü haber getirecek diye kafamda kuruyordum. Bir gece ağlama kriziyle birlikte bana tuhaf bir şey oldu. O an öleceğimi veya delireceğimi düşünüyor, zıngır zıngır titriyordum. Hemen hastaneye gittik. Panik atakmış. Ondan sonra benim korkularım daha da arttı. Gecenin bir vakti ben kötüyüm hastaneye gidelim diye tutturuyordum. Psikolojim iyice bozulmuştu. Psikoloğa gittim. Bir kaç telkin ve ilaç verdi. İlaçlar uyutuyordu ama benim sorunum bitmiyordu. Sonunda karar verdim, kendi kendime telkinlerle iyileşecektim. İlk başta olumsuz şeyleri düşünmemeye başladım. Ölümden korkuyordum ama olmayan bir şey için de kendimi bu denli üzmemin bir anlamı yoktu. Sonra bir işe girdim. Bir şeylerle meşgul oldukça sorunlarımı unutuyordum. Belki siz de doktor tedavisi dışında oğlunuzun bi şeylerle uğraşmasını sağlayabilirsiniz. Çünkü insan meşgulken dertlerini unutabiliyor. Tabii ben de eğer eskisi gibi kafama taksam bazı şeyleri yine tekrarlayabilir yaşadıklarım. Benim ilacım çalışmak, bir şeylerle uğraşmak oldu. İnşallah oğlunuz bu dönemi kolayca atlatır.
ergenlik doneminde beni de hastaneye yatirmak istemislerdi, gercek ve hayal birbirine karistigi icin sanirim sizofreniden suphelendiler.
Yillarca cozum aradim ve neticede terapi ve ilac yardimi ile sagligima kavustum. Bazen depresyonun siddetli olmasi baska rahatsizlik zannedilebiliyor. Insallah oglunuzda sagligina kavusacaktir, henuz cok genc olmasi bence onun icin en buyuk sans..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?