Olum ok hasta :(

konunu hep okudum ama yazmaya elım varmadı bı turlu.sımdı ıyı haberını alınca ınan cok mutlu oldum.sankı kendı cocugum gıbı sevındım.allah bır daha boyle uzuntuler nasıp etmesın.saglıkla guzel gunler yasarsınız umarım koca bır omur.ıyı bayramlar.

nazar mi deydiki cocuga ??
bilmiyorumki canim:gitme:
tsk ler canim amiiinnnn :1hug:
çok geçmiş olsun.bir an önce oğluşunun sağlığına kavuşması dileğiyle

amin canim saol a.s.

iyi bayramlar a.s.

cnm neler yapıyor baska...sizofreninin tedavisi var hiç endişelenme..baska hayali insanlar falan varmı hayatında?

canim tedavisinin oldugunu biliyorum ama zaten sizofreni tesisi konulmadi :sinifsinifglum allah korusun
öyle hayali insanlar filan da görmedi sadece takip ediliyoruz özel bilgilerimizi calacaklar korkusu vardi ve atlatti zaten bidaha yasatmasin allahim
ilgin icin tsk ler:gitme:

canım yavrunun ıyılesmesın e cok sevındım.belkı de babadan ayrı olmak psıkolojısını etkılemıstır dıye dusundum.tabı sen daha ıyısını bılırsınnn

canım yavrunun ıyılesmesın e cok sevındım.belkı de babadan ayrı olmak psıkolojısını etkılemıstır dıye dusundum.tabı sen daha ıyısını bılırsınnn
vallah bende daha iyisini bilmiyorumCADIARZU olabilirde ama istedigi zaman gidiyo babasina yakin zaten tatillerde istedigi kadar kaliyo. pek de dertlesmezki icine kapaik biraz:gitme:
Ohhh cok sükür... hadi gecmis olsun canim...

saol canimcimopuyorumnanaktan

beklediğim haber gelmiş sonunda...
çok sevindim...Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyleri...
geçmiş olsun tekrar...

Aminn
cok tsk ederim arkadaslar
bugün oglumla görüsdük , bi cafede oturduk , 1 saat izin verdiler.
oglum sanmiski bu haftasonu eve gidebilirim diye :gitme:
teselli ettim eger durumun haftaya iyi olursa bikacsaatligine eve gidebilicez dedim tamam dedi
oglumu iyi gördüm yasananlari hatirliyordu ama biraz durgun ve yorgun du:gitme:
bisürü soru sordu bana neden böyle oldum hastaligim ne anne niye burdayim gibi ,hepsini önceden hazirlamis
bende anlattim iste cok fazla stressden dolayi bunalima girdin ama cok cabuk atlattin dedim
anne ben burda cok bilgi sahibi oldum diyor, burdaki cocuklarla konusuyorum sorunlari ne dertlerini dinliyorum dedi o cocuklarin cogu intihar etmek istemis ama ben bunu hic düsünmedim dedi
bir türk kizi da var onlada konusmus ailesinden bikac kisi ölmüs kiz sürekli ellerini kremliyormus:gitme:

canım oglusuna cooook sevındım.rabbım bırdaha yasatmasın bole seylerı.o mınıcık turk kızına da cok uzuldum.allah yardımcınız olsun

çok geçmiş olsun. uzun zamandır siteye doğru düzgün giremediğimden görmemiştim burayı.
düzeldiğine çok sevindim.
Allah birdaha yaşatmasın inşallah.

Ay allah korusun hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin.. Umarım iyi olur oğlunuz..
kolay değil.. anlıyabliyorum..
Allah sabır versin size.. oğlunuzada sağık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…