Olum ok hasta :(

öncelikle cok gecmis olsun allah bir daha basa vermesin

Icinde bulundugumuz dünyada yasamak cok zor filmler, internet zaten disarida olan olaylarda hic ic acici degil benim yas tecrübem yok ama bence ogluna güven vermelisin biraz da dini yönden gelistirmelisin ne olursa olsun allah bana yardim eder düsüncesini asilamialisin tekrar gecmis olsun

cok gecmıs olsun Alllahım bı an once acıl sıfalar versın Allahım oglusunu korusun...::(((( cok uzuldum allahım onu butun kotuluklerden butun kotu gozlerden korusun

Geçmiş olsun canım. Şizofreni, bildiğim kadarıyla tedavi edilebiliyor ya da kontrol altına alınabiliyor.
Üzülme sen, belki de geçici bir durumdur.

hocayada götürdük okumus hoca ama doktora götürün demis
ins kendine gelsin yine götürücem:Saruboceq:

cnm ya allah şifa versin ama kesinlikle birden bire olucak iş deil oooo şizofren ...bence de anlatamadığı bişeyler var gibi geliooo...birde fatiha suresi şifa suresidir .devamlı oku derim cnm...allah şifa versin ...çok geçmişler olsun....buyrunnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allah şifa versin hep iyisini düşünün ki iyi olsun, bence de şizofreni pat diye çıkacak bi hastalık değildir
dua edin bol bol, iyi bi psikolog bulunursa hallolur inşallah

kırmızılı arkadasım konunu sımdı gördüm,
sükürki, oglunun durumu sımdı daha ıyıymıs.
gecmıs olsun. Allah tez zamanda saglıgına tamamen kavusdursun ınsallah....

hepinize ayri ayri tsk ederim kizlaropuyorumnanaktana.s.
allah sükürler oglumu bugün gördüm 3 saat gezdik cok iyi ve mutluydu.
tabiki evini özledi gelmek istiyor ama anlatiyorum oglum az kaldi sabirli ol diye oglum da masallah cok sabirli.:gitme:
zaten önümüzdeki hafta sonu sabah alip aksam birakicam ondan sonraki hafta sonu da evde kalabilicek ve 5 hafta bu böyle gidicek sonrasinda evine gelicek oglusum temelli allahin izniyle ins:Saruboceq:

Öncelikle geçmiş olsun arkadaş..Merak ettiğimden soruyorum söylemek zorunda değilsin,"kırmızıdonlukız" rumuzunu neden kullanıyorsun..bide "donumu kaybettim " yazmışsın..GaripCADIARZU

Öncelikle geçmiş olsun arkadaş..Merak ettiğimden soruyorum söylemek zorunda değilsin,"kırmızıdonlukız" rumuzunu neden kullanıyorsun..bide "donumu kaybettim " yazmışsın..GaripCADIARZU

bunami takildin canim sen simdi CADIARZU üye oldugumdan beri iletimde nikimde öyle ve degistirmek aklima gelmedi, hem neden degistireyim onuda anlamadim. espiri yapmak yada neseli olmak yasaklandimi ne anlamadimbenneyaptımki cok garip gercekdenCADIARZU

hee yok ben catacak yer ariyom diyosan yanlis topik yanlis üyeyi buldun canim:dilcikar:

Son düzenleme:

Bu konuyu açtığından beri arkadaş,hep merakla ümitle çocuk iyi mi diye baktım...
Nick niye,o ne demek hiçç aklıma gelmedi.
Gayet eğlenceli bir yaklaşım...
ama senin bu konuda dikkatini çekmiş olması valla hepsinden daha ilginç.Bu topic de sorulacak bişey değil arkadaşım yaaa

ne desin şimdi kadın.
Kırmızı donum vardı kayboldu bacım ondan yazdım mı???
biraz ince düşünce lütfen,biraz güzel bakış yaa

yok arkadasim yok iyi olmak herseye ragmen hayata neseli bakmak hakkim degilmafoldumben
zaten 1 saat önce yasadigim soku atlatamadim dahamafoldumben nik filan mi geliyo aklima
bugün oglum babasiyla 3 saat gezdi. aksam 5 bucuk babasi aradi beni hastane beni aradi oglun senlemi diye. nasil yani dedim cocugu götrüp geri teslim etmedinmi dedim, ettim dedi babasi. hastaneyi aradim hemen sinani babasi getirmis siz niye soruyonuz dedim, sinan yarim saatdir kayip demezlermiakannehir:1shok:
cebini ariyom kapali, allahtan babasi daha stuttgart daydi evine dönmemisti cocugu bulmadan gelme sakin dedim,hastanede polisi aradi:gitme:
bende kizdim bakicisina cocugu karanlikta niye saldiniz disari diye zaten 3 saat gezdi babasiyla, günde 2 defa hakki var 20 dakkika gezmek diyip cekildiler kenari. yarim saat sonra haber geldi dönmüs hastaneye:ecrin_bebek: bi arkadasla gezmisler bide kaybolmuslar :gitme: of of napcam bu cocugu ben yakaydirigubbakcemile

inşallah Allahın izniyle iyileşecektir.
biraz inişli çıkışlı olacaktır bu yollar ama inşallah düzlüğe çıkacak
dualarımız sizinle

Öncelikle çok geçmiş olsun .Yazılanları büyük bir üzüntüyle okudum .Okuduklarımdan anladığım kadarıyle ailede olan bazı problemler çocuğu etkilemiş olabilir mi acaba ? Özele girmek istemiyorum canım , lütfen yanlış anlama .Tekrar geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum .ınşallah yavrucak çabuk toparlanır .Ama çok dikkatli olmanız gerekecek , gözünüzü evladınızın üstünden ayırmayın .Sizi üzecek şeyler olmasın .Güzel haberler almak için topickin takipçisi olacağım .Sevgilerimle....

saol canim olabilir tabi ki de babasiyla bosandik belki bundan etkilenmis olabilir:ecrin_bebek:
ama evimizde suan huzur var hic tartisma olmaz esimle
yalniz oglumu dersler konusunda cok üstüne gittim eh oglumda ergenlik caginda oldugu icin fazla bunaldi demek biyerden patlak verdi.
dün 3 saat gezdik tozduk cok sIk bir lokantaya gittik yemegi cok begendi hatta ben hepisini yiyemedigim icin benim tabagida yedicokacimcoook zaten oglumu öyle mutlu görünce bende istah kalmadiki üstüne bide dondurma cappucino icti cok güzel bir gündü anne dedi mutluyduhihoyyyt. bu hafta daha iyi gördüm oglusumu.:Saruboceq:
zaten bugünde felekden bir gün caldi yüregimizi hoplatti kayboldu diye korktuk
evet evet iyilesmis yine ayni sorumsuz eski sinan olmuskaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…