E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KIRMIZIdonluKIZ
-
hocayada götürdük okumus hoca ama doktora götürün demis
ins kendine gelsin yine götürücem:Saruboceq:
Öncelikle geçmiş olsun arkadaş..Merak ettiğimden soruyorum söylemek zorunda değilsin,"kırmızıdonlukız" rumuzunu neden kullanıyorsun..bide "donumu kaybettim " yazmışsın..GaripCADIARZU
Öncelikle geçmiş olsun arkadaş..Merak ettiğimden soruyorum söylemek zorunda değilsin,"kırmızıdonlukız" rumuzunu neden kullanıyorsun..bide "donumu kaybettim " yazmışsın..GaripCADIARZU
Bu konuyu açtığından beri arkadaş,hep merakla ümitle çocuk iyi mi diye baktım...
Nick niye,o ne demek hiçç aklıma gelmedi.
Gayet eğlenceli bir yaklaşım...
ama senin bu konuda dikkatini çekmiş olması valla hepsinden daha ilginç.Bu topic de sorulacak bişey değil arkadaşım yaaa
ne desin şimdi kadın.
Kırmızı donum vardı kayboldu bacım ondan yazdım mı???
biraz ince düşünce lütfen,biraz güzel bakış yaa
Öncelikle çok geçmiş olsun .Yazılanları büyük bir üzüntüyle okudum .Okuduklarımdan anladığım kadarıyle ailede olan bazı problemler çocuğu etkilemiş olabilir mi acaba ? Özele girmek istemiyorum canım , lütfen yanlış anlama .Tekrar geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum .İnşallah yavrucak çabuk toparlanır .Ama çok dikkatli olmanız gerekecek , gözünüzü evladınızın üstünden ayırmayın .Sizi üzecek şeyler olmasın .Güzel haberler almak için topickin takipçisi olacağım .Sevgilerimle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?