- 3 Ekim 2007
- 3.611
- 969
- 688
- Konu Sahibi KIRMIZIdonluKIZ
-
Canım benim oğlun için çok mutlu oldum .Ben de 29 yaşında bir erkek 23 yaşında kız annesiyim :))Senin ilgili ve oğlunu çok seven bir anne olduğun belli .Benim naçizane fikrim oğlunla bu tür kaçamakları biraz sık yapman .Yani bizim evlatlarımıza olan ilginin daha fazlasını senin kendi çocuğuna göstermen gerekiyor.Bir de gerçekten göz önünden fazla ayırma birtanem .Şimdi çok iyi görünse de sonra tekrar olumsuz şeyler yapabilir.Senin zaten böyle düşündüğünü biliyorum sen en iyisini bilirsin, ama ben de yılların verdiği tecrübe ile biraz daha tedbirliyim sanırım :) Senin ve oğlunun güzel yanaklarından öpüyorum birtanem .saol canim olabilir tabi ki de babasiyla bosandik belki bundan etkilenmis olabilir:ecrin_bebek:
ama evimizde suan huzur var hic tartisma olmaz esimle
yalniz oglumu dersler konusunda cok üstüne gittim eh oglumda ergenlik caginda oldugu icin fazla bunaldi demek biyerden patlak verdi.
dün 3 saat gezdik tozduk cok sIk bir lokantaya gittik yemegi cok begendi hatta ben hepisini yiyemedigim icin benim tabagida yedicokacimcoook zaten oglumu öyle mutlu görünce bende istah kalmadiki üstüne bide dondurma cappucino icti cok güzel bir gündü anne dedi mutluyduhihoyyyt. bu hafta daha iyi gördüm oglusumu.
zaten bugünde felekden bir gün caldi yüregimizi hoplatti kayboldu diye korktuk
evet evet iyilesmis yine ayni sorumsuz eski sinan olmuskaydirigubbakcemile3
Canım benim oğlun için çok mutlu oldum .Ben de 29 yaşında bir erkek 23 yaşında kız annesiyim :))Senin ilgili ve oğlunu çok seven bir anne olduğun belli .Benim naçizane fikrim oğlunla bu tür kaçamakları biraz sık yapman .Yani bizim evlatlarımıza olan ilginin daha fazlasını senin kendi çocuğuna göstermen gerekiyor.Bir de gerçekten göz önünden fazla ayırma birtanem .Şimdi çok iyi görünse de sonra tekrar olumsuz şeyler yapabilir.Senin zaten böyle düşündüğünü biliyorum sen en iyisini bilirsin, ama ben de yılların verdiği tecrübe ile biraz daha tedbirliyim sanırım :) Senin ve oğlunun güzel yanaklarından öpüyorum birtanem .
saol canim olabilir tabi ki de babasiyla bosandik belki bundan etkilenmis olabilir:ecrin_bebek:
ama evimizde suan huzur var hic tartisma olmaz esimle
yalniz oglumu dersler konusunda cok üstüne gittim eh oglumda ergenlik caginda oldugu icin fazla bunaldi demek biyerden patlak verdi.
dün 3 saat gezdik tozduk cok sIk bir lokantaya gittik yemegi cok begendi hatta ben hepisini yiyemedigim icin benim tabagida yedicokacimcoook zaten oglumu öyle mutlu görünce bende istah kalmadiki üstüne bide dondurma cappucino icti cok güzel bir gündü anne dedi mutluyduhihoyyyt. bu hafta daha iyi gördüm oglusumu.:Saruboceq:
zaten bugünde felekden bir gün caldi yüregimizi hoplatti kayboldu diye korktuk
evet evet iyilesmis yine ayni sorumsuz eski sinan olmuskaydirigubbakcemile3
gözlerim doldu hakikaten.. sağlığı yerinde olsun da varsın sorumsuz olsun yaramaz olsun biricik oğluşun.. :gitme:
yok arkadasim yok iyi olmak herseye ragmen hayata neseli bakmak hakkim degilmafoldumben
zaten 1 saat önce yasadigim soku atlatamadim dahamafoldumben nik filan mi geliyo aklima
bugün oglum babasiyla 3 saat gezdi. aksam 5 bucuk babasi aradi beni hastane beni aradi oglun senlemi diye. nasil yani dedim cocugu götrüp geri teslim etmedinmi dedim, ettim dedi babasi. hastaneyi aradim hemen sinani babasi getirmis siz niye soruyonuz dedim, sinan yarim saatdir kayip demezlermiakannehir:1shok:
cebini ariyom kapali, allahtan babasi daha stuttgart daydi evine dönmemisti cocugu bulmadan gelme sakin dedim,hastanede polisi aradi:gitme:
bende kizdim bakicisina cocugu karanlikta niye saldiniz disari diye zaten 3 saat gezdi babasiyla, günde 2 defa hakki var 20 dakkika gezmek diyip cekildiler kenari. yarim saat sonra haber geldi dönmüs hastaneye:ecrin_bebek: bi arkadasla gezmisler bide kaybolmuslar :gitme: of of napcam bu cocugu ben yakaydirigubbakcemile
sultancim tsk ederimopuyorumnanaktanŞenizCanim bende yeni gördüm konunu. Ogluna cok cok gecmis olsun. Doktorlarinda sanirim tehsisi koydugu gibi sizofreniye benziyor hareketleri. Uzun bir sürec ama tedavi edilebilir hic merak etme. Zaten oglunda tedaviye yatkin, meyilli masallah iyi uyum saglamis hastaneye.
Bende psychatrie de calistim 7 ay boyunca, o yüzden icli disliydim patientler´le, cok iyi anliyorum seni ve oglunu
götür canim biran önce nekadar erken yardim alirsaniz okadar iyi ve cabuk düzelir:1hug:çok geçmiş olsun benimde 4 yaşına kızım var bu ara acaip oldu korkuyo herşeyden bide çok evhamlı her an herkeze bişi olcak zannediyo benimde şimdiden çaresine bakmam lazım seni okuyunca korktum tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım.
çok geçmiş olsun benimde 4 yaşına kızım var bu ara acaip oldu korkuyo herşeyden bide çok evhamlı her an herkeze bişi olcak zannediyo benimde şimdiden çaresine bakmam lazım seni okuyunca korktum tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım.
Benim de 11 yaşında bir oğlum var.Dün akşam ben de biraz dersler yüzünden sitem ettim ona.Çalışmıyorsun,hiç ders yaptığını görmüyorum diye.Aslında başarılı bir çocuk,ama aklı fikri bilgisayarda işte..Gözleri doldu,ağlamaya başladı.Ama öyle hıçkırarak değil,derinden..Yazarken kötü oldum,aklıma geldi yine..Oğlum kızmıyorum niye ağlıyorsun diyince;ama anne çok üstüme geliyorsun dedi.İlk kez böyle bişey dedi.Bir anda dondum.Gerçekten üstüne mi gidiyorum,zaten babasıyla ayrıyız,çok yoğun çalıştığım için fazla birlikte de olamıyoruz..Şimdi senin yazdıklarını okuyunca o kadar etkilendim ki..İyi birer meslekleri olsun diye ,hayatta bizim çektiklerimizi çekmesinler diye baskı yaparken çocuklarımızın ruh sağlıklarını bozduğumuzu farkedemiyoruz sanırım..Bundan sonra mutlu olsun yeter diyeceğim.Sana da tekrar çok ama çok geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?