Olum ok hasta :(

Canım benim oğlun için çok mutlu oldum .Ben de 29 yaşında bir erkek 23 yaşında kız annesiyim :))Senin ilgili ve oğlunu çok seven bir anne olduğun belli .Benim naçizane fikrim oğlunla bu tür kaçamakları biraz sık yapman .Yani bizim evlatlarımıza olan ilginin daha fazlasını senin kendi çocuğuna göstermen gerekiyor.Bir de gerçekten göz önünden fazla ayırma birtanem .Şimdi çok iyi görünse de sonra tekrar olumsuz şeyler yapabilir.Senin zaten böyle düşündüğünü biliyorum sen en iyisini bilirsin, ama ben de yılların verdiği tecrübe ile biraz daha tedbirliyim sanırım :) Senin ve oğlunun güzel yanaklarından öpüyorum birtanem .

ben hatalarimi kabul ettim bile bidahada asla yapmicam:mymeka:
aman ders calis bak calismassan notlarin kötü olursa adam olamassin üni okuyamassin bos bos gezen biri olursun deyip bunaltim cocugu
hastalanmadan 2-3 hafta nerdeyse hergün bagiriyodum oglusuma, sürekli okuldan mektup geliyordu ödevlerini yapmadi diye ders calis calis diyip durdum. halbuki her cocuk sevmez dersleri her cocukta üni okucak diye biseyde yok cani sagolsun da üni okumasin, normal bi meslek yapsin nolmus
nolduysa iste o 2-3 haftada oldu cok bunaldi, bide üstüne staj geldi tuzu biberi oldu.
evet daha cok ilgilenmem gerekiyor oglumla daha cok dertlesmek gerekiyor:teselli:
zaten bitane oglum var hayatta :1hug:
burdan bütün annelerede sesleniyorum cocuklariniz üstüne fazla gitmeyin heleki ergenlik cagindaysa dikkatli olun nolur sonra benim gibi pisman olursunuz:gitme:

gözlerim doldu hakikaten.. sağlığı yerinde olsun da varsın sorumsuz olsun yaramaz olsun biricik oğluşun.. :gitme:

kırmızılım uzun zamandır girmiyordum konuyu yeni gördüm canım..
yüreğim ağzımda ve dualar ederek geldim son sayfaya...
sonunda baktımki iyileşmiş oğulcuğun derin bir nefes aldım...
Rabim tekrarını yaşatmasın inşallah..
çok geçmiş olsun canım...

canım gelişmeleri burda takip ediyorum allah sana sabır versin oğlunda tez günde sağlığına kavuşurrr inş:Saruboceq:iyi haberlerinide okuyorum sevindim duam yanızdaaaa:Saruboceq:

çok sevindim canım oğlunun iyi olmasına bayadır takip ediyorum
bu keşke her anne-babaya ders olsa. bırakın illa yüksek puanlı ünversiteler okuyacak da yüksek maaşlı işlerde çalışacak diye bir kaide yok. rızık veren Allahtır. çocukları sınavlarla falan çok sıkıyoruz. bunu bir öğretmen olarak söylüyorum, her çocuk matematiği veya tarihi iyi yapacak diye birşey yok.
her insanın iyi yaptığı birşey muhakkak vardır, önemli olan severek yapmasıdır.

ılk kez bi çocuğun yaramazlığına bu kadar sevindim:)
Korkular bitti,hayat özlendi,gezmelere çıkıldı demekkk...:)
Ne güzel haberler cnm,allah daha iyi etsin inş:)

Son düzenleme:
Canım konuyu baştan beri takip ediyorum ,aynı yaşta bir oğlum var,dersler konusunda bende zaman zaman baskıcı olabiliyorum emin ol yorum yazacak gücü bulamadım kaç gündür... Atlattığınızı öğrendiğimde çok sevindim çünkü oğlun ve senin için çok dua etmiştim.....Allah tekrarını yaşatmasın arkadaşım.....

tsk ederim arkadaslar hepinize tek tek dualariniz iyi dilekleriniz icinopuyorumnanaktan

orda 2 arkadas a uymus onlarla gezmisler oglum vakit gec olunca demis dönemlim gec kaldik diye ama dinlememisler bide dönerken kaybolmuslar
sonra bakicilar hesap sorunca oglum aglamis
bende dün telefonda konustum aglamana gerek yok bukadar üzme kendini dedim olur öyle seyler kaybolabilirsin gecikebilirsin bidaha uzaklara gitmessin olur biter dedim
tsk ederim anne seninle konusmak beni cok rahatlatiyo dedi:gitme:

Son düzenleme:
Allah şifa versin canım inşallah öyle türden bişey değildir...belki ilgi çekmeye çalışıyodur 14 yaşındada olsa hala çocuk sayırlı bi yerde bunu okumuş taklit ediyo olabilir ki inşallah böyledir ...

Canim bende yeni gördüm konunu. Ogluna cok cok gecmis olsun. Doktorlarinda sanirim tehsisi koydugu gibi sizofreniye benziyor hareketleri. Uzun bir sürec ama tedavi edilebilir hic merak etme. Zaten oglunda tedaviye yatkin, meyilli masallah iyi uyum saglamis hastaneye.

Bende psychatrie de calistim 7 ay boyunca, o yüzden icli disliydim patientler´le, cok iyi anliyorum seni ve oglunu

çok geçmiş olsun benimde 4 yaşına kızım var bu ara acaip oldu korkuyo herşeyden bide çok evhamlı her an herkeze bişi olcak zannediyo benimde şimdiden çaresine bakmam lazım seni okuyunca korktum tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım.

sultancim tsk ederimopuyorumnanaktanŞeniz
götür canim biran önce nekadar erken yardim alirsaniz okadar iyi ve cabuk düzelir:1hug:

Sürekli takipteyim canım ve iyi haberler okudukça sizlerin adına mutlu oluyorum.
Umarım her şey yolunda gider tedavi boyunca.

Benim kızımda da aynı sorun vardı. Her şeyden korkardı. 10 yaşına kadar psikolog psikolog dolaştık. Meğer asıl gitmemiz gereken yer psikiyatriymiş.
6 ay boyunca ilaç Prozac kullandı, şimdi her şey harika.
Senin kızın henüz küçük. Ama aklında bulunsun diye yazıyorum.

tsk ederim canim, cocuklarimiz fazla bunaltmayalim derslerle:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…