- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
- Konu Sahibi KIRMIZIdonluKIZ
-
Bahçıvanım çok geçmiş olsun.Yeni gördüm konunu.İnşallah kolaylıkla üstesinden gelirsiniz.
saol yagmurlugum :gitme:canım benimm... kırmızı donlummm... şimdi okudum konunu yaa(( çok geçmiş olsun bebeğim...
nasılsın kırmızı donlu
her şey yolundadır umarımmmmm
oğlun iyleşyor çok sevindimmmm
son durumu iyi ama daha tam anlaminda iyilesmedi, konsatrasyon sorunu var cabuk yoruluyor nezaman taburcu olacagida belli degil daha. doktorlarin dedigi, oglum gün gectikce iyilesiyormus ama ruhsal hastaliklar öyle ha deyince iyilesmez, aylarin belkide yillarin birikimi bir ayda gecmez, beyne iyilesmesi icin zaman vermemiz gerekir diyor doktoru.
gecen hafta yine ufak bir korku yasamis bu yüzden okulu hemen iptal edildi, 2 gündür yine okula gidiyor
son durum bu kizlar allah sabir versin oglumada banada baya uzun bi sürec olacak:Saruboceq::gitme:
Çok geçmiş olsun cnm Allahım acil şifalar versin...çabucak iyileşsin inşallah...
son durumu iyi ama daha tam anlaminda iyilesmedi, konsatrasyon sorunu var cabuk yoruluyor nezaman taburcu olacagida belli degil daha. doktorlarin dedigi, oglum gün gectikce iyilesiyormus ama ruhsal hastaliklar öyle ha deyince iyilesmez, aylarin belkide yillarin birikimi bir ayda gecmez, beyne iyilesmesi icin zaman vermemiz gerekir diyor doktoru.
gecen hafta yine ufak bir korku yasamis bu yüzden okulu hemen iptal edildi, 2 gündür yine okula gidiyor
son durum bu kizlar allah sabir versin oglumada banada baya uzun bi sürec olacak:Saruboceq::gitme:
Sonu hayır olacak İnşallah annesi...Sabır,herşey eskisinden güzel olacak İnşallah.
Ya uzun zaman anlaşılmasaydı ???Şükür vaktinde,tedavisi de oluyo....Geçecek bugünler .
Sen o güzel kalbinle İnşallah tüm sıkıntıları aşacaksın...
Allahım yardımcın olsun tatlı arkadaşım benim.
ben hissediyorum iyi olacak cnm.babasıyla ayrımısınız,buna üzülmüş olabilirmi acaba.
nedenleriyle ilgili bişey diyormu doktorlar.
allahım kimseyi yavrusuyla sınamasın..
herşey bizim için ama konu çocuk olunca işler hakkaten değişiyo.
o yüzden çocuk yapacaksa insan çok iyi düşünmeli,hayat boyu süren bi endişe,
çok güzel bişey, yaşattığı duygunun tarifi yok,çok güdüsel bişey bikere istememek imkansız.
ama işte,bende 3 kız var,şimdiden kara kara düşünüyorum,hergün dua ediyorum alllahım iyi insanlarla
karşılaştırsın diye,acılarını göstermesin bana diye..
oglunuz hastanalı 1 ay olmuş nasıl iyleşme varmı hakınızda okudugum kadarı ile 4 + imiş çocuklarınız diger çocuklarınız bu hastalık olayından etkilendimi ya siz nasılsınız muhakak doktorlar bir teşhiş koymuştur acil şifalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?