Olum ok hasta :(

canım benimm... kırmızı donlummm... şimdi okudum konunu yaa(( çok geçmiş olsun bebeğim...
saol yagmurlugum :gitme:
nasılsın kırmızı donlu
her şey yolundadır umarımmmmm
oğlun iyleşyor çok sevindimmmm

canim iyi sayilirim tsk ederim, oglum biraz üzüyor beni iste , eve gelmek istiyor agliyor arada ondanmafoldumben yoksa durumu iyi gecen hafta bu hafta okulu iptal etmisler fazla gelmis onada üzülüyor:gitme: allahim sabirlar versin:Saruboceq:

Canım benim üzüldüm inşallah oğlun(oğlumuz) iyleşir ki ben inanıyorum iyileşeceğine çünkü tıp çok ilerledi herşeyin gün geçtikçe çaresi bulunuyor.:teselli:Benim de çocuklarım var ergenlik yaşında onlarında sorunları var bence ergenlikte birtakım hastalıklar (ruhsal hastalıklar) depreşiyor gecer korkma geçer.Üstelik anladığım kadarıyla sen biliçli bir annesin erken teşis herzaman çok önamli yaşı küçükken bunu fark etmen iyi olmuş ileri yaşlarda belki geçkalmış olabilirdin.Allaha dua et .:teselli:

canim bende yurt disinda yasiyorum ve avrupali doktorlara hic guvenmiyorum..eger imkanin varsa cocugu birde turkiyede bakit derim..Allah yardimciniz olsun..

hemen hastaneye yatırmayın derim imkanınız varsa türk hekimleri baksın burda bu dalda çok iyi bir prof.bulun araştırın yolun başındasınız gücünüzü kaybetmeyin geçmiş olsun bizide gelişmelerden haberdar edin.

Allah acil şifaını versin oğlunun.
bilinçliymişsiniz ki doktora götürmüşsünüz.
ınşallah tez zamanda eski haline dönüp okuluna kaldığı yerden devam eder.

son durumu iyi ama daha tam anlaminda iyilesmedi, konsatrasyon sorunu var cabuk yoruluyor nezaman taburcu olacagida belli degil daha. doktorlarin dedigi, oglum gün gectikce iyilesiyormus ama ruhsal hastaliklar öyle ha deyince iyilesmez, aylarin belkide yillarin birikimi bir ayda gecmez, beyne iyilesmesi icin zaman vermemiz gerekir diyor doktoru.
gecen hafta yine ufak bir korku yasamis bu yüzden okulu hemen iptal edildi, 2 gündür yine okula gidiyor
son durum bu kizlar allah sabir versin oglumada banada baya uzun bi sürec olacak:Saruboceq::gitme:

Çok geçmiş olsun cnm Allahım acil şifalar versin...çabucak iyileşsin inşallah...

Sonu hayır olacak İnşallah annesi...Sabır,herşey eskisinden güzel olacak İnşallah.
Ya uzun zaman anlaşılmasaydı ???Şükür vaktinde,tedavisi de oluyo....Geçecek bugünler .
Sen o güzel kalbinle İnşallah tüm sıkıntıları aşacaksın...

Allahım yardımcın olsun tatlı arkadaşım benim.

canim :gitme::1hug: tsk ederimopuyorumnanaktan
insallah gecicek eskisinden daha iyi olacak diye ümid ediyorum bende
dün mutfak dolaplarini sildirmisler, becerememis yorulmus, dedim normal hic temizlik yapmadi oglum hayatinda:ecrin_bebek: ögrenir zamanlazemuszemus

oglunuz hastanalı 1 ay olmuş nasıl iyleşme varmı hakınızda okudugum kadarı ile 4 + imiş çocuklarınız diger çocuklarınız bu hastalık olayından etkilendimi ya siz nasılsınız muhakak doktorlar bir teşhiş koymuştur acil şifalar diliyorum

tek bir nedenle degil birkac nedenler olmus olabilir diyorlar, önce tamamen iyilesmesini bekliyorlar, sonra psikolog ve psiatir ogluma sorucak nasi basladi neye cok üzüldün diye, nedeni arastirilacak iste. ve sonraki yillar icin olurda tekrarlarsa zamaninda fark edip stressli durumlarda neler yapmasi gerektigini ögretecekler, iste bu yüzdende bukadar uzun süre kalicak hastanede. rahatlama ve hareket terapileri filan da yapilicak
doktorlarin dedigi stress den olmus :gitme:
aslinda hastane gibi degil, kendi camasirlarini kendileri yikiyor, yemek yapiyorlar, temizlik yapiyorlar, sinemaya , spora, alisverismerkezlerine, tiyatroya .... gidiyorlar.
günde 2 defa 15 dakika disari cikabiliyor tek basina oglum. iste bu temilik yemek islerinide, oyalansinlar biseyleri yapabilip basaribildiklerini görüpte kendilerine güven gelsin diye terapinin bir parcasi.
bu rahatsizlikla o hastaneye gelen ilk oglum degilmis cok hasta gelmis gitmis tedavi 2 ile 3 ay sürüyo diyo doktorlar hastaneye doktorlara cok güveniyorum cünki cok ilgileniyorlar, hem oglumla hem benle, ilk zamanlari günde 2-3 defa arayip oglumu sorardim 1 kere bile öf demediler hala nezaman arasam uzun uzun konusuruz bütün sorularimi deytali olarak yanitlarlar bakicilar da doktorlarda

aaa canim yok benim bitane oglum var, 4 + mi yaziyo hic dikkat etmedim yanlis isaretlemisim demekki , degistireyim bari:kedi:

canim tehsis tam olarak daha konulmadi, doktoruyla en son konustugumda oglun gün gectikce iyilesiyor yavas ama emin adimlarla ilerliyoruz dedi

insanın ewladının derdine çare olamaması kadar kötü birşey yok sanırım

off düşündümde
bir ders yada ödev için
ne kadar çok üstlerine gidiyoruzz
bazen yaşlarının gereginden fazla şey bekliyoruz onlardan
ayy başım agrıdı
inşallahhh iyileşicek oglun
acil şifalar versin rabbim

anne olarak içim yandı durumunuza tüm kalbimle yazıyorum inşallah hayırlısıyla iyileşir oğlunuz hayatının baharında çiçekleriniz birlikte açar inşallah sabır ve özveri anne olmak çok zor çaresizlik en kötüsü dr ların dediinden çıkmayın sakin olun üzmeyin oğlunuzu kocaman öpüyorum oğlunuzu ve sizi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…