Olum ok hasta :(

nekadar haklisin ona gelen bana gelseydi diye cok agladim , yinede allahim dermansiz dert vermesin:Saruboceq:
amiiin canim cok tsk ederim :gitme:a.s.

canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin .zaten gelişmeler çok güzel umarım çok daha iyi olucak.biran önce sağlığına kavuşması dileğiyle .allahım sizede sabır ve güç versin..

canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin .zaten gelişmeler çok güzel umarım çok daha iyi olucak.biran önce sağlığına kavuşması dileğiyle .allahım sizede sabır ve güç versin..

çook geçmiş olsun inş. tez zamanda atlatırsınız
cok tsk ederim kizlar:gitme:
bende oglumun tamamen iyilesecegine ve bidaha bunu yasamayacagimiza tüm kalbimler inaniyorum:Saruboceq:

geçmiş olsun. inşallah düzelir.
bundan 5-6 yıl önce ankara'da şizofreniler derneği kurucusuyla tanışmıştım
onun da kızı üniversitede okuyorken birden bire rahatsızlık ortaya çıkmış.
zaten genellikle aniden ortaya çıkarmış, her şey normal görünüyorken.
acil şifalar diliyorum.
inşallah bir an önce iyileşir.

Israrla söylüyorum Abla,oğlunuzun okunması gerekiyor... sağlam biri bulup okutun bir günde bişeyi kalmaz inşallah.... Vakit kaybı yaşıyorsunuz.... Ben birkaç kişide aynı sorunları gördüm,yoksa öylesine yorum yapma gayretinde değilim,siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama herşeye yorum yapmıyorum tek tük,sizin sorununuzada ısrarla yazma gayretinde bulunuyorum.... O kişiler hamdolsun iyileştiler... Hemde hiç aylarcada beklemediler... bir gün bile yetiyo.. dediğim gibi biri okusa birşeyi kalmaz... sorunu ap açık ortada... ben açık yazmak istemiyorum... Geçmiş olsun abla...
Rabbim şifa versin oğlunuza... Duacıyım...

:gitme:

Cok uzuldum

Allah acil sifalar versin ogluna!
Butun dualarimiz sizinle...
tsk ederim canim
canim dogru diyon da burda yani almanyada öyle birini tanimiyorum, ama anneme derim o gitsin baksin uzaktan okutabiliyosa okutsun . tsk ederim ilgin icin, ayrica bende cok okudum ogluma felak nas ayetelkürsi :Saruboceq:
oğlunuz nasıl şimdilik? :ecrin_bebek:

ema cim bugün oglumu eve getirdik zamanin cogu yolda gectigi icin 1 bucuk saat kalabildik evde, yemek yedik , oglum yeni bilgisayarinla ugrasti kurmak icin. sonra hastaneye gittik yine, girmeden hastanenin önünde konustuk uzun uzun , oglum ilk defa icinde neler varsa herseyi anlatti, hastaliginin nasil basladigini hastanedeki ilk günleri nasil gecirdigin , korkularini nasil yasadigini. simdi düsünüyorumda yasadigim korkular bana cok sacma geliyor dedi oglum. cok az kaldi anne yakinda dönücem eve terapimide olayimda güzelce dedi ve eminim bidaha bu durumu yasamicam dedi.
bugün oglumu cok daha iyi gördüm gerek konusmalari gerek davranislari gercekten düzeliyor hatta düzeldi diyebilirim.

Kirmizidonlukiz, oglun anlattigin kadariyla iyilesmis gibi masallah
Bence senin ilgin, sefkatin ve konusmalarinda onun icin bi terapi
Bundan sonra duzenli olarak konusun, tabii sykmadan rahat hissedecegi ortamda
Allah cok cok sifalar versin.. Normal bedensel hastaliklarla basetmek bazen daha kolaydir
Insanin kafasinda neler oluyor, neler yasiyor, kendi anlamazken, baskalarinin care arayip iyilestirmesi cok zor ve yipraticidir.. Allah cok cok yardimcin olsun sizlere.. Icini burda dok olurmu.. :teselli:

saol canimcim:1hug:
doktoru da öyle diyor, gün gectikce iyilesiyor
nedenini biliyorum , 2-3 gece uyuyamadim ondan oldu anne dedi, bende dedim seni cok iyi anliyorum oglum, bende 1 gece sabaha kadar otursam uyuyamasam korkardim aklima tuhaf seyler gelirdi dedim, ama ergenlikte uykusuzluk olabiliyor bendede olmustu uykusuzluk korkular filan.heleki gecenin karanligi sessizligi en ufak tikirtida insan zipliyo:1ninca:
ben hic üstelemedim kendi aniden konustu, hatta kar yagiyor du oglum üsüdüysen girelim hastaneye dedim yok anne az daha konusalim dedi
sonra aaa ben niye canimi sIkIyomki bukadarzemuszemus, cikmama az kaldi 3 hafta kadar filan dedi mutlu bir sekilde.
carsamba günü eve gelicek yine oglumun dogumgünühihoyyyt
zor günler geciriyoruz, ama allaha sükür cogu gitti azi kaldi atlattik sayilir

benim çocuğum yok ama inanın okurken içim acıdı..annem,ömrümden yıllar giderdi siz hastalanınca derdi.bi anne için en zoru evladını rahatsız görmektir heralde..Allah'ım acil şifalar versin inşallah

Anlıyorum ablacım,oralarda da sayılıdır böyle kişiler,hayırlısı ile karşısına çıkar inşallah....
ama çıkmasada tedavi bitince siz okumayı eksik etmeyin ayetel kürsi felak nas inşallah... hatta kendisine ezberletin ayetel kürsiyi devamlı okusun yatarken vs...Faydası olur inşallah...
Rabbim şifa versin tekrar....
Hayırlı akşamlar..

Evet cogu gitti azi kaldi oyle dusun ve hep pozitif dusun

Benim babamda bi bunalima girmisti zamaninda

Ailecek cok yipranmistik, zor gunler gecirdik sizin gibi

Ama gecti sukur, sizinki de gececek :Saruboceq:

Canim belki daha once sorulmus olabilir, ama sizin ailede bunun gibi rahatsizligi olan oldumu? Genetik oldugu soyleniyor genelde..

bence çok şanslısın kırmızıdonlu oğlun çok kendini bilen, tanıyan, güçlü bi çocuk, çoğu ergende olmayan özellikler yani, zaman herşeyin ilacı...a.s.

Arkadaşım çok üzüldüm yaa...ama çevremde bu hastalıkla yaşayan hatta evli çoluk çocuk sahibi insanlar var ...ve derecesine göredir tabi ama hayatını devam ettirbilecektir.ayrıca erken bir yaşta ortaya çıkması belkide şükredilecek bir şey daha çabuk kurtulacaktır...acil şifalar diliyorum...ayrıca işin ehli insanlarla eminim en kısa zamanda normal hayatına dönecek...

ne vakit kaybı yaaa!!! tedavi onun adı!!!
bu ne cahil bi düşüncedir böyle!!! yok okumuş iyleşmişte bilmem ne de!!!
kırmızı donlu abla sen çocuğun tedavisini ihmal etmezsin zaten de böle saçma şelerede lütfen kulak asma...
Tabiki manevi desteğim gerekliliği tartışılmaz ama hiç bir kitapta gidip okutun bi günde iyleşsin die de bişe yazmaz...Ananesi dedesi sizler zaten okuyosunuzdur budur önemli olan yürekten dua etmek eln adamı sizin çocuğunuz için sizin gibi yürekten okuyup üfliycekmi??böl şelere lütfen prim vermeyin Allah herşeyin hayırlısını verir zaten...
neyse...
Çoook üzüldüm gerçekten kardeşimizin durumuna ama toparlanmasına da çok sevindim en kısa zamanda eskisinden daha iyi olur inşş..
şunu eklemek istiyorum:
ben üni.ye hazırlanırken dengem bozulmuştu ve geceleri kalkmaya başlamıştım,sonra geceleri çalışmaya başladım dersi sabaha kadar uyumuyodum falan.. sinirlerim çok bozuk oluodu..ona buna çatıodum,ağlama krizleri fln. öss stresii...DOKTOR sakinleştirici vermişti onları içiodum dengem normala dönmüştü,össyi kazanıncada tamamen geçmiştim diyeceğim o ki her hastalığın sebebi stress kanserin bile Allah korusun...
eminim kardeşimizde ki güçlü aklı başında bi çocuk olduğu belli TEDAVı sonucu sağlığına kavuşacaktıra.s...

Son düzenleyen: Moderatör:

bugün 2 defa git gel , bide sogugu yeyince baya yorulmusum pc nin basinda uyumusum simdi kalktim:kedi:
bende sordum anneme varmiydi diye yokmus:sm_confused:

canim arkadasada kizma , misal kardesimde böyle düsünür, bense doktor psikolog psiatir tedavisine daha cok inaniyorum fakat dua yada inaniyorum ama kesin olan
bisey var oda oglumu götürmem asla, uzaktan okunuyosa okunsun
tanimadigim hocalara götürüp kafasinin karismasina izin vermem
zaten ikinci günümüydü neydi babasi cami hocasina götürdü okutmus filan, öyle olurda ama üfürükcü filan götürmem zaten inanmam onlara:umursamaz:
oglumun yasadigi ergenlik dönemi son haftalarda yasadigi stress hasta olmasinin büyük sebebi diye düsünüyorum
stress gercekten cogu hastaligin sebebi, ben misal hemen hasta olurum stress olunca:sinifsinif:
zaten ogluma o konulardan hic bahsetmedik stress ve ergenligi konustum hep, öyle hocalik konularida bilmez oglum zaten.:ecrin_bebek:
iyi dileklerin icin tsk ler canim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…