- Konu Sahibi KIRMIZIdonluKIZ
-
nekadar haklisin ona gelen bana gelseydi diye cok agladim , yinede allahim dermansiz dert vermesin:Saruboceq:insanın ewladının derdine çare olamaması kadar kötü birşey yok sanırım
off düşündümde
bir ders yada ödev için
ne kadar çok üstlerine gidiyoruzz
bazen yaşlarının gereginden fazla şey bekliyoruz onlardan
ayy başım agrıdı
inşallahhh iyileşicek oglun
acil şifalar versin rabbim
amiiin canim cok tsk ederim :gitme:a.s.anne olarak içim yandı durumunuza tüm kalbimle yazıyorum inşallah hayırlısıyla iyileşir oğlunuz hayatının baharında çiçekleriniz birlikte açar inşallah sabır ve özveri anne olmak çok zor çaresizlik en kötüsü dr ların dediinden çıkmayın sakin olun üzmeyin oğlunuzu kocaman öpüyorum oğlunuzu ve sizi a.s.
Endişelenme kırmızı donlu kızzz..Allah dermansız dert vermesin..Gör bak nasıl da iyileşecek oğlun bir an önce.Tüm kalbimle inanıyorum buna.Sen güçlü ol ki ona da iyi bakasın.Ayrıca çocukların hisleri çok değişik oluyor oğlum hastalandığında ben endişelenirsem o daha çok korkuyor ve kötüleşiyor.Soğukkanlılığımızı korumamız gerek.Biliyorum çok kolay değil ama anne olmak böyle bişey işte,gözyaşlarını içine içine akıtıyorsun bazen:çok üzgünüm:
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin .zaten gelişmeler çok güzel umarım çok daha iyi olucak.biran önce sağlığına kavuşması dileğiyle .allahım sizede sabır ve güç versin..
cok tsk ederim kizlar:gitme:çook geçmiş olsun inş. tez zamanda atlatırsınız
tsk ederim canim:gitme:
Cok uzuldum
Allah acil sifalar versin ogluna!
Butun dualarimiz sizinle...
canim dogru diyon da burda yani almanyada öyle birini tanimiyorum, ama anneme derim o gitsin baksin uzaktan okutabiliyosa okutsun . tsk ederim ilgin icin, ayrica bende cok okudum ogluma felak nas ayetelkürsi :Saruboceq:Israrla söylüyorum Abla,oğlunuzun okunması gerekiyor... sağlam biri bulup okutun bir günde bişeyi kalmaz inşallah.... Vakit kaybı yaşıyorsunuz.... Ben birkaç kişide aynı sorunları gördüm,yoksa öylesine yorum yapma gayretinde değilim,siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama herşeye yorum yapmıyorum tek tük,sizin sorununuzada ısrarla yazma gayretinde bulunuyorum.... O kişiler hamdolsun iyileştiler... Hemde hiç aylarcada beklemediler... bir gün bile yetiyo.. dediğim gibi biri okusa birşeyi kalmaz... sorunu ap açık ortada... ben açık yazmak istemiyorum... Geçmiş olsun abla...
Rabbim şifa versin oğlunuza... Duacıyım...
oğlunuz nasıl şimdilik? :ecrin_bebek:
saol canimcim:1hug:Kirmizidonlukiz, oglun anlattigin kadariyla iyilesmis gibi masallah
Bence senin ilgin, sefkatin ve konusmalarinda onun icin bi terapi
Bundan sonra duzenli olarak konusun, tabii sykmadan rahat hissedecegi ortamda
Allah cok cok sifalar versin.. Normal bedensel hastaliklarla basetmek bazen daha kolaydir
Insanin kafasinda neler oluyor, neler yasiyor, kendi anlamazken, baskalarinin care arayip iyilestirmesi cok zor ve yipraticidir.. Allah cok cok yardimcin olsun sizlere.. Icini burda dok olurmu.. :teselli:
KIRMIZIdonluKIZ;10573200; tsk ederim canim
canim dogru diyon da burda yani almanyada öyle birini tanimiyorum, ama anneme derim o gitsin baksin uzaktan okutabiliyosa okutsun . tsk ederim ilgin icin, ayrica bende cok okudum ogluma felak nas ayetelkürsi :Saruboceq:
saol canimcim:1hug:
doktoru da öyle diyor, gün gectikce iyilesiyor
nedenini biliyorum , 2-3 gece uyuyamadim ondan oldu anne dedi, bende dedim seni cok iyi anliyorum oglum, bende 1 gece sabaha kadar otursam uyuyamasam korkardim aklima tuhaf seyler gelirdi dedim, ama ergenlikte uykusuzluk olabiliyor bendede olmustu uykusuzluk korkular filan.heleki gecenin karanligi sessizligi en ufak tikirtida insan zipliyo:1ninca:
ben hic üstelemedim kendi aniden konustu, hatta kar yagiyor du oglum üsüdüysen girelim hastaneye dedim yok anne az daha konusalim dedi
sonra aaa ben niye canimi sIkIyomki bukadarzemuszemus, cikmama az kaldi 3 hafta kadar filan dedi mutlu bir sekilde.
carsamba günü eve gelicek yine oglumun dogumgünühihoyyyt
zor günler geciriyoruz, ama allaha sükür cogu gitti azi kaldi atlattik sayilir
Israrla söylüyorum Abla,oğlunuzun okunması gerekiyor... sağlam biri bulup okutun bir günde bişeyi kalmaz inşallah.... Vakit kaybı yaşıyorsunuz.... Ben birkaç kişide aynı sorunları gördüm,yoksa öylesine yorum yapma gayretinde değilim,siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama herşeye yorum yapmıyorum tek tük,sizin sorununuzada ısrarla yazma gayretinde bulunuyorum.... O kişiler hamdolsun iyileştiler... Hemde hiç aylarcada beklemediler... bir gün bile yetiyo.. dediğim gibi biri okusa birşeyi kalmaz... sorunu ap açık ortada... ben açık yazmak istemiyorum... Geçmiş olsun abla...
Rabbim şifa versin oğlunuza... Duacıyım...
Evet cogu gitti azi kaldi oyle dusun ve hep pozitif dusun
Benim babamda bi bunalima girmisti zamaninda
Ailecek cok yipranmistik, zor gunler gecirdik sizin gibi
Ama gecti sukur, sizinki de gececek :Saruboceq:
Canim belki daha once sorulmus olabilir, ama sizin ailede bunun gibi rahatsizligi olan oldumu? Genetik oldugu soyleniyor genelde..
bence çok şanslısın kırmızıdonlu oğlun çok kendini bilen, tanıyan, güçlü bi çocuk, çoğu ergende olmayan özellikler yani, zaman herşeyin ilacı...a.s.
ne vakit kaybı yaaa!!! tedavi onun adı!!!
bu ne cahil bi düşüncedir böyle!!! yok okumuş iyleşmişte bilmem ne de!!!
kırmızı donlu abla sen çocuğun tedavisini ihmal etmezsin zaten de böle saçma şelerede lütfen kulak asma...
Tabiki manevi desteğim gerekliliği tartışılmaz ama hiç bir kitapta gidip okutun bi günde iyleşsin die de bişe yazmaz...Ananesi dedesi sizler zaten okuyosunuzdur budur önemli olan yürekten dua etmek eln adamı sizin çocuğunuz için sizin gibi yürekten okuyup üfliycekmi??böl şelere lütfen prim vermeyin Allah herşeyin hayırlısını verir zaten...
neyse...
Çoook üzüldüm gerçekten kardeşimizin durumuna ama toparlanmasına da çok sevindim en kısa zamanda eskisinden daha iyi olur inşş..
şunu eklemek istiyorum:
ben üni.ye hazırlanırken dengem bozulmuştu ve geceleri kalkmaya başlamıştım,sonra geceleri çalışmaya başladım dersi sabaha kadar uyumuyodum falan.. sinirlerim çok bozuk oluodu..ona buna çatıodum,ağlama krizleri fln. öss stresii...DOKTOR sakinleştirici vermişti onları içiodum dengem normala dönmüştü,össyi kazanıncada tamamen geçmiştim diyeceğim o ki her hastalığın sebebi stress kanserin bile Allah korusun...
eminim kardeşimizde ki güçlü aklı başında bi çocuk olduğu belli TEDAVİ sonucu sağlığına kavuşacaktıra.s...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?