Ölümünü izledim ..

Amin , teşekkür ederim. .

İdrak edemiyorum şuan ..keşke bu kadar büyük bir aşkla bağlı olmasaydım diyorum ..

Amin ,teşekkür ederim. .

Herkes bana öyle diyor ..sen x in kızısın ,dik dur ,üzme babanı ..yapamıyorum ...özlemim hergün daha da çok artıyor ..

Canimmm ben Sibel basın sağolsun çok uzuldummmmm kuzummm ne haldesin çok iyi anlıyorum seni bir ayda iki sefer çok ağır oldu canım biliyorum çok üzüldüm inancı dicek bişey bulamıyorum
Amin ,çok teşekkür ederim sibelcim. .

Çok ağır ,bunun altından nasıl kalkacagimi bilemiyorum ..

Amin ,teşekkür ederim .

Allah size de sabır versin ..cennette buluşacağız insallah ..

Amin ,teşekkür ederim.
Düşünmeyin öyle kötü şeyler ..anın tadını çıkarın ..ailenizden uzak durmayın ..sevin ,öpün, sarılın ..

Kızımı 7 yıl önce kaybettim. .

Amin ,teşekkür ederim. .

Allah büyük sabırlar versin size ..mekanları cennet olsun inşallah ..çok acı !

Ayni seyleri yasamisiz neredeyse. Ben birkac yil once yasamisim sadece...

İnancli bir insansaniz obur tarafi dusunup teselli bulabilirsiniz, ben degilim. O yuzden benim hasretim daha yogun sanirim, tesellim de yok.

Basiniz sagolsun

Neden sadece erkekler ?

Ben, kıyafet ,özel eşya, fotoğraf, ne bulduysam topladım aldım ..kıyafetlerin hepsini almam imkansız ,kalanlar dağıtılacak. .ihtiyaç sahipleri istemiş bile ..

Herkes acıyı aynı ateşle yaşamıyor .demek ki ablanız daha sakin bir tip ..

Ah be canım Allah ölümü dağa taşa vermiş onlar kaldıramamış ama insanoğlu kaldırmış derler.

Acın çok taze. Bir ömür kor gibi yanar içinde ama hayatına devam edersin.

Ne mutlu sana babacığınla anılar biriktirmişsin.

Allah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin.

Amin ,teşekkür ederim.

Acil şifalar diliyorum ..bolca sabır ..

Amin ,teşekkür ederim. .

Herkes bana öyle diyor ..sen x in kızısın ,dik dur ,üzme babanı ..yapamıyorum ...özlemim hergün daha da çok artıyor ..

Allah sabir versin. Ne mutlu sahane bir babaniz varmis ki özlüyorsunuz.Mekani cennet olsun. Ölümün de hayirlisini nasip etsin Allah. Son nefesinde bas ucundaydiniz. Yüzü de huzurmuymus. Sizden de eminim razidir. Onun adina yapilan iyilikler o sevap islemis gibidir. Bitaz toparlayip babaniz adina cocuk sevindirin ,fakir sevindirin

İnsanların acıyan bakışlarından nefret ediyorum .sanki hepsi bana açıyormuş gibi geliyor ..birde hepimiz ölücez falan klişelerine girmiyorlar mi ,çek vur !

Babam yüzünden bu haldeyim ,ayağa kalkmam fazla zaman alacak ..

Eşimi itmiyorum ,normalde de çok ilgili bir adamdır ama onu uyardım ,insan görmek istemiyorum ,sese tahammül edemiyorum ,bana dokunmani istemiyorum .......ama o hala sarıyor ,sarmaliyor,bunalıyorum. Yapma diyorum ,seni böyle bırakamam diyor ..Ee tahammülüm yok lütfen biraz uzakta otur diyorum ,yine bırakamam diyor ..o zaman ben de kovuyorum. .yarım saat dolanıp geliyor ..bir süre yalnız kalmaya ihtiyacım var ..

Onlar benim kadar bagli degildi babama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…