Ölümünü izledim ..

Amin ,teşekkür ederim.

Öleceğini kabul edip dua bile etmişsiniz ..Allah bolca sabir versin .mekanı cennet olsun insallah ..
ben bunu yapamadım ..her an iyi olması için yalvardım ..kabul edemedim ..ölümü benim için büyük şok oldu ..birlikte yapacağımız pek çok şey vardı ..

Amin ,inşallah ,teşekkür ederim.

Ne kadar acı ! Allah sabır versin ,mekanı cennet olsun ..

Amin ,teşekkür ederim.

Zihninizi bulandirmayin, iyi şeyler düşünün ..

Ayni seyleri yasamisiz neredeyse. Ben birkac yil once yasamisim sadece...

İnancli bir insansaniz obur tarafi dusunup teselli bulabilirsiniz, ben degilim. O yuzden benim hasretim daha yogun sanirim, tesellim de yok.

Basiniz sagolsun
Amin ,teşekkür ederim.

Umarım acınız hafifler ,yüreğiniz ferahlar ..

Evet inanıyorum ,insallah cennette buluşuruz ..

Amin ,çok teşekkür ederim.

Ben biraz fazla hassas ve bağlıyDım. Sanırım bu özlemimi arttırıyor ..eski halime dönmeme imkan yok ,sadece Allah ömür verdikçe nefes almaya devam edeceğim ..

Amin ,teşekkür ederim.

Umarım acınız hafifler ,yüreğiniz ferahlar ..

Evet inanıyorum ,insallah cennette buluşuruz ..
4 sene oldu neredeyse, hala eksikligini cekiyorum. Onunla gecirmedigim her saniye icin kendime kiziyorum. Daha erken cocuk yapmadigim icin, torun sevdirmedigim icin... doguma girerken bile onu aradi gozlerim

Umarim siz cok daha erken alisabilir, kabullenebilirsiniz. Mekani cennet olsun, ikinizin de. Orda kavusursunuz umarim

Gece gece aglattin yalniz, cok ozledim cok

Amin ,teşekkür ederim.

Çocukları sevindirmeyi severim ,fakirleri de ihmal etmem ..yalnız biraz sekteye uğrayacak ..Şuan evden dışarı çıkacak durumum yok .eşim cenaze gibi bir hastaneye taşıyor bir eve ..

Herşey kısmet ! Benim de bir doğumumda babam yoktu ,hasta olduğu için gelemedi ..acılarımı bıraktım ,ameliyattan çıkar cikmaz babaaaamm diye ağladım ..çocuğumu bile sormadım .ilk babamı sordum ..Çok iyi anlıyorum seni ..

Amin ,insallah ,çok teşekkür ederim.

Üzgünüm :/

Amin Allah razı olsun.
Babamın kanser olduğunu öğrendiğim gün telefonda konuşurken ağlamıştı. Babamın oyle ağladığına hiç şahit olmamıştım ama yine de bana belli etmemeye çalışıyordu. 4. Evre pankreas kanseri hepimiz biliyorduk durumun ne olduğunu kendisi de biliyordu ama hiç karşılıklı dillendirmedik. Doktorlar en fazla 6 ay yaşar dedi babam 1 sene 3 ay dayandı savaş verdi sonra vefat etti. Son 1 aya kadar umudumuz vardı hatta durumu iyiye gidiyordu sonra birden felç geçirdi ondan sonra toparlanamadı.
Son 1 haftasını daha az acı cekmesi icin palyatif bakımda geçirdik. Babam yüksek doz morfin almasına ragmen ağrıları geçmiyordu. Organları iflas etmişti ve ağzından kan gelmeye başlamıştı. Dağ gibi arkamızda duran babamin o halini görmek acı çektiğini ve bunun duzelmeyeceğini bilmek anlatılabilecek bişey değil. Orda resmen daha az acı çekerek vefat etmesini bekledik. Hergün 1 yada 2 vefat olurdu serviste babam sesleri duymasın diye tvnin sesini açardık çok yıpratıcı bi süreçti. Kötü zamanları beynimden silmeye güzel günlerimizi hatırlamaya çalışıyorum o zaman daha kolay oluyor hayata devam etmek. Ama yine de bazen patlak veriyor o zamanlarda da simdi oldugu gibi saatlerce ağlıyorum. Bol bol dua ediyorum.
Siz de dua edin babanizin suan en cok buna ihtiyaci var. Tek başınıza kalmamaya çalışın insan tek kalinca daha cok düşüncelere dalıyor.

İçinde koca bir boşluk.... Dünyanın anlamsızlığı... ve dersin bir acı var... Malesef bir yanın hep eksik olacak... Ama sadece zaman bu hisleri hafifletecek ve de onunla birgün buluşacak olduğunu bilmen sana iyi gelecek... Allah sizi cennetinde kavuştursun inslh

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. .Allah sabırlar versin ..umarım bu kadar acının karşılığı cennetine vesile olmuştur. Cennetle müjdelenen insanlar sevdiklerini görürmüş ..kanser hastalari da şehit sayiliyormus. .tek tesellim bu ..yine de yüreğim ferahlamiyor,üstünde tonlarca yük varmış gibi bir ağırlık hissediyorum .aynı acıları yaşamış biri olarak sizin de böyle hissettiğinizi sanıyorum ..Allah yuregimize ferahlık ,babalarimiza da rahmet etsin inşallah ..

Amin ,inşallah, çok teşekkür ederim.

Baban seni böyle görmek istemezdi bence.. sen onun kızısın.
Sadece biraz zaman
a benim canımm

Ne mutlu sana ki anılarınız var, bugün babam ölse arkasından anlatacağım hiçbir hikayem yok.
Evet ,hiç kıyamazdı bana ..koluna masaj yapardım ,"bırak ,yoruldun artık ,dinlen " derdi ..yanına masaj için yaklaşacak olsam "kolum agiriyor ,şimdi yapma "derdi ..halbuki kolunun ağrısı masajla hafifliyordu. Sırf ben yorulmayayim diye yalan söylerdi ..

"Tokani çıkar da biraz saçlarına bakayım " derdi ..derdi de derdi ..neler neler ..tuttum mutfak makasiyla kestim uzun saçlarımı ..Babam göremeyecekse ne önemi vardı ..o kadar içim yanıyor ki ..keşke her an yanında olsaydım diyorum .keşke bu kadar erken evlenmeseydim diyorum ..

Vakit varken kalk sarıl babana ..sonra toprağına sarılırsın, zoruna gider ..ben tabutuna bile sarıldım ,öptüm çünkü içinde babam vardı ..seninki daha hayatta ..ebedi aleme göç etmeden sar sarmala ..emin ol bir daha bırakamazsın. .baba kokusu bir başka ..ben şimdi hergün oturduğu koltuğuna yan oturuyorum (kucağına oturmuş gibi) kollarımı açıp sarılıyorum boş koltuğa ..Babamın kokusunu duymaya çalışıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…