nolduda
ölenen üç gün ağlanır... en iyi intikam güzel yaşamaktır.... ne ölcen kız... gir işe para kazan çek altına araba... şaşsın kalsın...
ya bak böle yaparak sadece kendine zarar veriyosun babana bişi olmuyoki o en fazla yok bize karşı çıktıda böle oldu falan filan der böle insanlara fırsat vermemek için güçlü kal
Öyle bir yazmışsınız ki kişi sevgiliniz eşiniz falan sandım son notu görene kadar, ne bekliyorsun ki, şart mı seni sevmesi sevmesin. Sen kendini sev yeter. Kimseye muhtaç değilsin. Bir süre üzülür sonra kaldığı yerden devam eder baban dahi olsa....
Kendimi kasmaktan oldu.
Sinir kriziymis..
Aklimi kaybedecek gibi oldum
Kolay olsa
kolay hiç bir şey yok ki... herkezin sınavı farklı.... kimi sağlığıyla sınanıyor.... kimi çoluğu çocuğuyla... kimi ana babasıyla.... kimi parayla kimi parasızlıkla sınanıyor.... herkez benzer sıkıntıları yaşıyor emin ol.... beğenmediğin düzeni terkedeceksin kendi düzenini kurucaksın ben öyle yaptım :) hiiiç kolay olmadı hala altıma araba çekemediğim gibi borç içindeyim ama bir gün ona da sıra gelecek... yani demek istediğim biri çıkıp senin hayatını senin için güzelleştirmez..... okuyasan okulunda başarılı ol çalışıyosan işinde tutun ve kendine yeni kapılar aç.... boğulup kalma...
yaşın kaç hastalığın ne...........
Yaşım 20
Hastalığım tiroit astım var.
Önceden hipoglisemi vardı.
Sizinde mi ailevi sorunlarınız vardı ?
geçmiş olsun...
okuyor musun.... peki çalışma olanağın yok mu ? artık devir değişti lise talebeleri bile bakıyorum garsonluk falan yapıyor. O kadar küçük yaşta çalışmaya karşıyım gerçi de...
evet sorunluyuz biz :) şimdi yalnız yaşıyorum ama o da kolay gelmesin gözüne.... ohh ne rahat diye düşünme yani... hayatta her gelen sınavıyla gelir...
şimdi senin problemin yanında sigara içilmesi vs ise biraz nazlanıyorsun gibi gelir bana... ama şiddet hakaret vs varsa o zaman kurtulmak için çalışman gerek :) öyle de hemen ufacık şeylerde de ben öliyim denmez... az dik durun ayağınız yere sağlam bassın... zaten ölcez başka yolumuz yok....
Hayır sigara değil..
Küfür, evlatlıktan red, evden kovmak, şiddet geçen yıl vardı..
Calisiyorum ama olmuyor iste
Bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi
uzak dur o zaman ondan muhatap olma... kitap oku el işi yap gözüne batma... bu arada da iş bul evde oturup napçan... seninde havan değişir... daha az görüşürsünüz...hiç bir iş bilmiyorum dersen kasiyerlik yapabilirsin bak heryer market... bir yerden başla ve oku yani daha küçüksün sen... açık öğretim falan bir şeyleri araştır.... güzel bölümler var... Türk dili ve edebiyatı var mesela öğretmenlik şansı var, bankacılık okuyabilirsin... yani kendine kapılar aç... halk eğitimlerin meslek edindirme kursları oluyor onları bir araştır... evlenirim kocam bakar diye düşünme geçti o devirler kocalar zora gelince kaçıveriyor :) kendi gücün olsun ayy bende çene bitmez susayım bari artık :))
Hiç kötü hissetme, benim kuzenim küçük yaşta annesini kaybetti ve babası hemen evlendi. Sevgisiz büyüdü, ama çok güçlü. Hatta bu onu daha güçlü bile yaptı. Sen kendini sev yeter. İnan kimsenin kimseye faydası yok. Evli misin bilmiyorum ama umarım evliliğinde çok mutlu olursun.
baban mı ağladı
kim ağladı
tam olay nasıl oldu peki ne konuştunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?