Ölüp şu adama vicdan azabı çektirmek istiyorum :'(

vicdan a
zabı çekmeyeceğinden yüzde yüz eminim.. olan sana gencecik hayatına olur.. yazıktır kıyma.

anladım.. sanırım sabretmek ve dua etmek tek yol şuan okul iş durumların var mı yoksa kafanı dağıtacağın birşeyler olmalı

Aynen öyle sabır ve dua..
İs arıyorum.
Okula gidemiyorum bu yıl

Evet haklisiniz.
Ölsem umrunda olmaz baba denilen adamın.
Bu cümleyi demiş..
Bide düğününde bile ben yokum istemeye gelsinler giderim evden demiş..
Akıl istiyorum..
Napabilirim

Evet haklisiniz.
Ölsem umrunda olmaz baba denilen adamın.
Bu cümleyi demiş..
Bide düğününde bile ben yokum istemeye gelsinler giderim evden demiş..
Akıl istiyorum..
Napabilirim
Allah YARDIMCINIZ olsun canim. Konuşmamak hiç yokmuş gibi davranmak bundan sonra tek yapabileceğini şey bu benim bi arkadaşım var kizun sevdiği birisi var babası kurt diye vermiyor. Kız arkadasimda ben evden gelinligimle cikicam diğer turlu istemiyorum diyor. Abartısız 5 defa istemeye geldi oglan tarafı hepsinde evden kovdu. 5 yildir bekliyor. Kızı o çocukla evlenmek istediği günden beri konuşmuyor kızıyla kizida hiç yokmuş gibi davranıyor. Biliyorum cozum değil yok gibi davranmak ama babana yapabilecek hicbisey yok gibi görünüyor. Allah babanıza hidayet versin.

ölüm hiç bi zaman çözüm olmadı olamaz da eğer insanlar ölünce dertlere çözülseydi dünyada dert kalırmıydı sence? şunu unutma kendine zarar verirsin sadece olan sana olur diğerleri Allah rahmet eylesin der geçer pişman olmaz ki ama eğer o insanlara inat mutlu ayakta yaşarsan işte o zaman alırsın intikamını

Aminn.
Deliricek gibiyim

Canı açısın istiyorum.
Ne cenazeme ne cenazesine nede düğününe demiş

merak etme senin ayakta durman bile acıtır zaten kendine zarar verirsen aksine arkandan kötü şeler yaptı pişman heralde derler bide böle düşün

Ayrılık olucak gibi duruyor..
Annem sildi herşeyi kafasında

iyi düşün sonradan pişman olacağın kararlar verme şunu söleyim eğer gerçekten seviyosan ve ilişkiniz sürerse ailende zamanla alışır bence

Ayrilik annemle babam anlamında zaten benim erkek arkadasimi biliyor herkes.
Ya siz yanlış anladiniz yada ben :)

ay ben yanlış anlamışım özür dilerim ayrılık diyince erkek arkadaş sandım

Hayır :)
O olmasa ben delirirdim şimdi o bana destek oluyor.
Ben ağlarken yanımda.
O adamdan daha şefkat gösteriyor daha fazla sevgi besliyor. (Şimdilik)
Onunla ayrılmayı hiç aklımdan gecirmiyorum.
Herşeyin hayırlısı artık.
O adamda erkek arkadasimi onaylardi ama simdi babam yok o adam var..

ne güzel erkek arkadaşın zor zamanında yanında zor bulunuyo artık iyi gün insanı valla canım seni biraz olsun sevdilerse erkek arkadaşınıda kabul etmek zorundalar bak ne güzel o da yanında mutlu olmaya bak :)

ne güzel erkek arkadaşın zor zamanında yanında zor bulunuyo artık iyi gün insanı valla canım seni biraz olsun sevdilerse erkek arkadaşınıda kabul etmek zorundalar bak ne güzel o da yanında mutlu olmaya bak :)

Sıkıntım onu istememeleri değil ama babamın beni sevmemesi, reddetmesi, küfür etmesi, ilgilenmemesi, baban öldü demesi, ne cenazeme ne cenazesine nede düğününe gelirim demesi

Sıkıntım onu istememeleri değil ama babamın beni sevmemesi, reddetmesi, küfür etmesi, ilgilenmemesi, baban öldü demesi, ne cenazeme ne cenazesine nede düğününe gelirim demesi
madem öle istiyo sende bundan sonra ona göre davranırsın artık resmen kendi ailemiz tarafından bile üzülüyoruz neyse böle bi durumda acı ama bizi üzenleri hayatımızdan çıkarmaya başlayıp yeni şeylere adımlar atıcaz inşallah ilerde çok mutlu olursun :)

Aynen ben erkek arkadasimdan bu yüzden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…