- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
Aynen öleyim istiyorum.ama üzülmezler bile öldüğümle kalırım
Öncelikle geçmiş olsun, kısa zamanda şifa bulursunuz inşallah. Benim anladığım kadarıyla babanız konu.
Seni yok sayanı sende yok say o zaman, şimdi aynı evde kalmaktan başka çaren mi var, hastasın üstelik.
Baban neden böyle yapıyor ki altta bir sebep mi var? Gerçi hangi baba çoğuna karşı hele sağlık problemi varken böyle davranır, sebep ne olursa olsun sen onun evladısın ama ya, aklım almadı.
bence zor zamanında yanında olan birisi ilerde satmaz seniAynen ben erkek arkadasimdan bu yüzden korkuyorum
bence zor zamanında yanında olan birisi ilerde satmaz seni
inşallah öyle olur canım ama lütfen strese girme iyi yanlarını düşün dua et bunlar güzel şeler
baya etkilenmişsin ama geçicek hepsi geçici bişi yüzünden kendine şimdi bu kadar zarar vermeStresteyim otururken bile kulaklarım uğulduyor
baya etkilenmişsin ama geçicek hepsi geçici bişi yüzünden kendine şimdi bu kadar zarar verme
niye soğusunki bence olaylara kendinizi fazla kaptırıyosunuz bunları düşünmemeye çalışBide aklımda hep erkek arkadasimin benden sogumasi var
niye soğusunki bence olaylara kendinizi fazla kaptırıyosunuz bunları düşünmemeye çalış
peki şimdi tam napıyosunDüşünmemeye çalışıyorum zaten ama ister istemez etkileniyorum
peki şimdi tam napıyosun
umarım hakkında hayırlısı olur beraber mutlu olursunuz hepEvdeyim oturuyorum
Erkek arkadaşımdan kritik birşey istedim..
2yıl boyunca ayrı şehirdeyiz diye bakalım
umarım hakkında hayırlısı olur beraber mutlu olursunuz hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?