Hay AllahRica ediyorum “alamiyorum” dan sonra cumleyi . İle bolmeyin, oraya yakisan bir ;
Sınırda kişilik bozukluğu. Aksini iddia eden varsa ona da aynı teşhisi gönül rahatlığıyla koyarım.Yav sizin yüzünüzden saçımı kurutamadim! Bazi mesajlara sahiden bende gülüyorum . Aranızda çok trol var farkındayım ki arada bende yaparım. Cidden yoruldum artık ben yardım falan istemiyorum tamam mı ? Geçti gitti hadi saçımı kurutup yatacağım ben. Sabah iş var herkes yataklara
Milletin eğitimi ile dalga geçip sayısalcılar okuduğunu anlamakta güçlük çeker derken iyiydi ama. Her zaman sizden iyisi vardır, bunu da unutmayın.
En sonu derken?Ben senin gerçekten iyi bir ilişkin olsa daha rahat bir insan olacağını düşünüyorum. Bir de konularda en en sonunu söylüyorsun o da antipatik geliyor.
Psikolog vb gibi bi mesleğiniz mi var? Yakinda size mesaj atarlar kocam boyle boyle yapiyo, narsist mi diyeSınırda kişilik bozukluğu. Aksini iddia eden varsa ona da aynı teşhisi gönül rahatlığıyla koyarım.
Mesela bu konu sahibinin konusuna yazsan direk boşan derdin gibiEn sonu derken?
Neyse işte allah huzur verain bize.Mesela bu konu sahibinin konusuna yazsan direk boşan derdin gibi
Yazar burada saçımı kurutamadım ibaresini kullanırken yeni seviştiğini ima ediyor. Eşinin performansının da harika olduğunu direkt söyledi zatenYav sizin yüzünüzden saçımı kurutamadim! Bazi mesajlara sahiden bende gülüyorum . Aranızda çok trol var farkındayım ki arada bende yaparım. Cidden yoruldum artık ben yardım falan istemiyorum tamam mı ? Geçti gitti hadi saçımı kurutup yatacağım ben. Sabah iş var herkes yataklara
Kız bahar sen de poponda kaç kıl olduğunu yazıp durmasana!Yav sizin yüzünüzden saçımı kurutamadim! Bazi mesajlara sahiden bende gülüyorum . Aranızda çok trol var farkındayım ki arada bende yaparım. Cidden yoruldum artık ben yardım falan istemiyorum tamam mı ? Geçti gitti hadi saçımı kurutup yatacağım ben. Sabah iş var herkes yataklara
Yok be bacim bizim tayin hala olmadı farklı sehirlerdeyiz. Hani yarın iş var ya temiz gitmek lazım fesat arkadaşım !Yazar burada saçımı kurutamadım ibaresini kullanırken yeni seviştiğini ima ediyor. Eşinin performansının da harika olduğunu direkt söyledi zatene bize de demek düşer ahsj
Hahajajhahahhahahahhahahahha ah kuzum ya güçsüz olmayı ve kezban dediğiniz o kadın olmayı o kadar çok isterdim ki ama malesef hayat beni Zeyna yaptı ! Aradığın kişi malesef ben değilimÇünkü buranın üyeleri güçlü hemcinslerini görmek istiyo, kezbanları değil.
Ne alakası var. Neden dalga geçelim? Forum burası binbir çeşit insan haliyle de binbir çeşit fikir çıkıyor ortaya. Sen kendi kafana yatanı uygularsin.Merhaba dertli arkadaşlar! Sakin ama sakın buraya konu açmayın daha sınırlı ve çaresiz bir şekilde ayrılırsiniz! Buradaki kadınlar inanılmaz akıllı başarılı mükemmel insanlar!. O nedenle bizim dertlerimiz ve sorunlarımız onlar için sadece utanç kaynağı çünkü onlarin soyları saray eşrafından. Lütfen değerli kardeşlerim gidip derdinizi bir kağıda yazın ve yakın buraya yazmayın!
Bak sen... Ölecek miyim ? Okuduğun kişisel gelişim kitaplarından mi okudun bunu yoksa online girdiğin derslerden mi? Beynim nasıl sizce arada baş ağrım oluyor daSınırda kişilik bozukluğu. Aksini iddia eden varsa ona da aynı teşhisi gönül rahatlığıyla koyarım.
Cidden ya üzüldüm ama okuyuncametabolizma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?