Ölüyor olsanız da buraya konu açmayın! Buradaki insanlar sadece sizin sorunlarınızla ve sizinle dalga geçiyorlar !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek katıldığım nokta bazen aşağılayıcı şımarık yorumlar olabiliyor evet genel olarak kimsenin kimseye nefreti veya düşmanlığı yok kimse kimseyi tanımıyor kendi konunuz da ise herkes aynı fikirde ise ben onda bi kendimi sorgularım sizin yeriniz de olsam çok agresif davrandınız siz de oyuzden etki tepki oluyor kimse size hakaret etmedi bildiğim kadarıyla.
Duygusal ve doğruları duymayı kabullenemeyen insanlar konu açmamalı. Kişisel olarak da kutuplaşmadan saygılı olmalıyız.

Sınırda kişilik bozukluğu. Aksini iddia eden varsa ona da aynı teşhisi gönül rahatlığıyla koyarım.

Milletin eğitimi ile dalga geçip sayısalcılar okuduğunu anlamakta güçlük çeker derken iyiydi ama. Her zaman sizden iyisi vardır, bunu da unutmayın.

Sayısalcılar okuduğunu anlamakta neden güçlük çeksin ki zaten? Nasıl bir mantık kurdu da bunu söyledi belli değil.
Sorular sayısalcıların zihnine kodlar halinde iletiliyor sanki. Okuduğunu anlamayan insan nasıl problem çözsün, fizik kimya biyoloji anlasın?
Ne mezunusun sorusuna umduğu cevabı alamadı herhalde

Yazar burada saçımı kurutamadım ibaresini kullanırken yeni seviştiğini ima ediyor. Eşinin performansının da harika olduğunu direkt söyledi zaten e bize de demek düşer ahsj

Kız bahar sen de poponda kaç kıl olduğunu yazıp durmasana!

Bu arada bazı üyeler sırf ilk mesajlarda olmak adına ya da daha çok emoji almak adına saçmalıyorlar veya aşağılayıcı yorumlar yazabiliyorlar buna katılıyorum. Eski konularınızı bilmiyorum fakat

Yazar burada saçımı kurutamadım ibaresini kullanırken yeni seviştiğini ima ediyor. Eşinin performansının da harika olduğunu direkt söyledi zaten e bize de demek düşer ahsj
Yok be bacim bizim tayin hala olmadı farklı sehirlerdeyiz. Hani yarın iş var ya temiz gitmek lazım fesat arkadaşım !

Üzüldüm sizin için. Yıllardır istenmediği, kandırıldığı halde uğraş didin kabul görüp sindirilerek buradaki sizin hiçbir şeyiniz olmayan insanlara saldırgan tarafınızı gösterme cürretinize. İnsanlara mesleğini, mezuniyetini sorup imla kılavuzluğuna soyunacak kadar nasıl aşağı çektiler sizi. Hoşunuza gitmeyen şuncacık birkaç yorum ki zekice ironi yapılmış çoğunda, hırsınızı alamayıp zahmet zahmet konu açtırıyor ise size, daha az zahmetle kazandığınız binlerce lira ile(!) düğününüzü yapın. Fikre değil, tasdiklenmeye ihtiyacınız var anlıyorum ancak burası çocuklar kulübü değil. Sevişgen eşiniz ile konuşkan olun, buraya konu açma derdinden kurtulun. Rica ederim bizi de bu yükle baş başa bırakın.

Bence biraz sakin olun. Çok eski üyelerdensiniz o kadar konunuz var neredeyse hiçbirinden böyle tepki almamışsınız belki de gerçekten hatalısınız göremediğiniz bazı yönler var o yüzden böyle yorumlar yapıldı.

Emin olun kimse bilerek sizi üzmek incitmek için yorum yazmaz ki tek tuşla insanların hayatından çıkıyorsunuz herkes okuyup geçiyor. Sakinleşin, farklı gözlerden okumaya çalışın belki de gerçekten denilenler haklı olabilir

Çünkü buranın üyeleri güçlü hemcinslerini görmek istiyo, kezbanları değil.
Hahajajhahahhahahahhahahahha ah kuzum ya güçsüz olmayı ve kezban dediğiniz o kadın olmayı o kadar çok isterdim ki ama malesef hayat beni Zeyna yaptı ! Aradığın kişi malesef ben değilim

Ne alakası var. Neden dalga geçelim? Forum burası binbir çeşit insan haliyle de binbir çeşit fikir çıkıyor ortaya. Sen kendi kafana yatanı uygularsin.

Sınırda kişilik bozukluğu. Aksini iddia eden varsa ona da aynı teşhisi gönül rahatlığıyla koyarım.
Bak sen... Ölecek miyim ? Okuduğun kişisel gelişim kitaplarından mi okudun bunu yoksa online girdiğin derslerden mi? Beynim nasıl sizce arada baş ağrım oluyor da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…