- 8 Nisan 2023
- 198
- 182
- 18
Sevgili konu sahibi kaç yaşındasınız merak ettim doğrusuMerhaba dertli arkadaşlar! Sakin ama sakın buraya konu açmayın daha sınırlı ve çaresiz bir şekilde ayrılırsiniz! Buradaki kadınlar inanılmaz akıllı başarılı mükemmel insanlar!. O nedenle bizim dertlerimiz ve sorunlarımız onlar için sadece utanç kaynağı çünkü onlarin soyları saray eşrafından. Lütfen değerli kardeşlerim gidip derdinizi bir kağıda yazın ve yakın buraya yazmayın!
Uzmani olmadigim konularda egitim veremiyorum sekerim yani bana kadarAy azıcık ogretsene lutfeeennnnn
Ünlem koyduğu her cümleye ben çok ikna oldum açıkçasıÖyle bir yazmışsınız ki 40(!) diyesizin kanınız kaynıyor belli ki. Gereksiz yere kendi kendinizi yiyorsunuz.
Kocası üzülür diye düğün yapmak isteyen koca yürekli bahar..uyu canım rüyalarında yaşamaya devam et hayalleriniNikahlanmislar zaten. Kendi de düğün istemiyor. Adamın ailesinde düğün yapmak istemiyor. Kocası desen para öderim korkusuyla düğünün D'sini demiyor. Arkadaş konu açmış 'ben istemiyorum ama onun ailesi düğün beklerler, kocam düğün yapmadık diye üzülür'
Yani kim buna mantıklı cevap versin ki? Konu zaten çok mantıksız
Anaa, o kadar alıyorlar mıydı? Geçen bir ilana yerleşebilecekken üşengeçlikten başvurmamıştım.Uzman memurlar ne kadar alır bir öğren!
Bakın ben size sordum di mi? Evliliğimize az kaldı dedim konu açtım duramıyoruz ateş barut misali denesek mi artık diye. Bana az daha dayan nişandan dönen de oluyor dediniz gördünüz mü eğer o zaman halletseydik şimdiye evlenmeden borçları kapatirdikKocan sevişerek mi taksit ödüyo..zor bu dünya erkekler için de :)
Dedi 2015'ten beri üye olan kadın.Ekşi sozluk sizle neden dalga geçiyor şimdi daha iyi anladım ! Gerçekten
Kesinlikle ee birde beni pohpohluyor ee bunun içinde pisikolog tutmam lazımdı
E yani olay giderek saçma bir şey haline geliyor.O zamanda maaş 20 bindi
Siz de 30 aliyormussunuz, eşiniz 40 alıyor, kenarda birikim için 180 binlik altınıniz var.Orta halli bir Türk ailesi
Evet eskiden beğen butonu yoktu şimdi millet yaptığı yoruma beğeni alma derdinde ya da yorulduğu hayatınının stresini atma ..Ben bu platformun eski üyelerindenim. Bu site ile çeyiz hazırladığım dönemde tanıştım ve buradaki paylaşımlardan çok fazla yararlandım. Bazen derdimi yazıp buradaki arkadaşların fikirlerinden faydalandım fakat ben de geçen gün bir konu açtım ve insanlar dalga geçer gibi şeyler yazdılar. Eskiden olsa pek çok kişi o konuya fikir yürütürdü. Bu nedenle sitemini anlıyorum
Onlar direkt kadınlardan haz etmiyorlar. Her gün bin tane bilmem ne yapan kadın, bilmem neyi olan kadın diye başlık açan adamlardan bahsediyoruz.Yok, genel olarak kadınlar kulübü eşrafiyla dalga geçiyorlar ya. Onu diyor.
8 yıldır üye oysa ki, konularına yorum atanların çoğu ondan yeni , ama bir anda kk kullananlar onun dışında bir topluluk olmuş
10 kelimenin neredeyse yarısını yanlış yazmışsınız. Noktalama işareti yok, cümle düşüklüğü desen var.Kesinlikle ee birde beni pohpohluyor ee bunun içinde pisikolog tutmam lazımdı
Canım kardeşim doğum günün var o gün pasta alacak paran da var ama sen yine de yakınlarından küçükte olsa bir sürpriz beklersin demi ? Yüz kere yazdım sana da yazayım mesele para değil ! İnsan bir kez olsun sormaz mı ya nasıl yapalım ya da ne yapacaksınız bilmem ne diye ? Çocuk onların çocuğu benimde bir ailem var çevrem var ve bana doğal olarak soruyorlar! Ben güneydoğuluyum bizde baya altın istenir ben en ufak bir şey istemedim ama insan bir sorsunlar istiyor ve kardeşim !E yani olay giderek saçma bir şey haline geliyor.
Esin ailesi için demişsiniz ki;
Siz de 30 aliyormussunuz, eşiniz 40 alıyor, kenarda birikim için 180 binlik altınıniz var.
Hala daha kiçikirik bir düğün salonu için orta halli ailenin eline bakıyorsunuz dilenci gibi.
Ne denir ki, doyar inşallah bir gün gözünüz
Aceleden ve sinirden sadece yazıyorum. Tel ne yazarsa da aynen gonderiyorum10 kelimenin neredeyse yarısını yanlış yazmışsınız. Noktalama işareti yok, cümle düşüklüğü desen var.Belli ki kendinize olan yatırımı yalnızca iyi sevişen adamla yapmışsınız. Sokrates'in bir sözü var ama söylersem ban sebebi. Değer bulmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?