Ölüyor olsanız da buraya konu açmayın! Buradaki insanlar sadece sizin sorunlarınızla ve sizinle dalga geçiyorlar !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili konu sahibi kaç yaşındasınız merak ettim doğrusu ? Bir önceki konunuza verilen cevaplara bu kadar takılmayın. Neticede herkesin doğrusu farklı. Fakat bir miktar haksızlığa uğradığınızı düşünüyorum. Toplumumuzun bir kesimi gelinin değerini ona takılan altın ile ölçüyor. Saçma mı? Saçma. Ama durum da bundan ibaret. Örneğin gram gram altın hesabı yapan eltim hiçbirşey istemeyen benden daha kıymetli oldu . Çok üzücü ama hayata bu ilkel pencereden bakan çok insan var. Birde bu süreçte şunu da iste yok bunu da yaptır diyen çok olur. Naçizane böylelerinden uzak durmanızı tavsiye ederim.

PS: Konu sahibine de çok yüklenmemek lazım canım ...

Kocası üzülür diye düğün yapmak isteyen koca yürekli bahar..uyu canım rüyalarında yaşamaya devam et hayallerini

Ay şurda yediğim lincin binde birini bile yemedin. Herkesin mizacı hayat tarzı düşüncesi farklıdır diyip geçeceksin. Profiline memur yazmışsın. Memuriyet hayati da böyledir kimisiyle anlaşırsin kimisinin yüzünü bile görmek istemezsin. Burayı da öyle düşün. Herkes sana ılımlı olumlu yaklaşmak zorunda değil maalesef. İnsanlar farklı farklı.

Kocan sevişerek mi taksit ödüyo..zor bu dünya erkekler için de :)
Bakın ben size sordum di mi? Evliliğimize az kaldı dedim konu açtım duramıyoruz ateş barut misali denesek mi artık diye. Bana az daha dayan nişandan dönen de oluyor dediniz gördünüz mü eğer o zaman halletseydik şimdiye evlenmeden borçları kapatirdik

Ekşi sozluk sizle neden dalga geçiyor şimdi daha iyi anladım ! Gerçekten
Kesinlikle ee birde beni pohpohluyor ee bunun içinde pisikolog tutmam lazımdı
Dedi 2015'ten beri üye olan kadın.
Ekşici savunan kadından da hiç haz etmem. Esas hemcinsine ihanet eden sizsiniz, pick me girl ne demek bilir misiniz?

O zamanda maaş 20 bindi
E yani olay giderek saçma bir şey haline geliyor.
Esin ailesi için demişsiniz ki;
Orta halli bir Türk ailesi
Siz de 30 aliyormussunuz, eşiniz 40 alıyor, kenarda birikim için 180 binlik altınıniz var.
Hala daha kiçikirik bir düğün salonu için orta halli ailenin eline bakıyorsunuz dilenci gibi.
Ne denir ki, doyar inşallah bir gün gözünüz

Evet eskiden beğen butonu yoktu şimdi millet yaptığı yoruma beğeni alma derdinde ya da yorulduğu hayatınının stresini atma ..
Hatta hatta bazıları konu içeriğine kendi yapamadığı ,yaşayamadığı cesaretli olmadığı konularda kendine öfkesini kusuyor adeta konu sahibine

Noluyo yav ne bu tantana Ay neler olmuş neler

İşinize gelen cevapları alamadınız sanırım burada açtığınız bazı konularda. Burada insanlar tavsiye verirken derdi çeken kişinin gözünden göremediğini gördüğü için can acıtsa da gerçekleri ve hem kendi hem de çevresinde yaşadığı, gördüğü tecrübelere dayanarak fikirlerini söylüyorlar. Valla çokta zeki üyeler var ayrıca, çok fazla ileri görüşlü ve ön görülüler, dedikleri çoğu şey oluyor veya çıkıyor.
Birilerinin sizinle dalga geçtigini, alay ettiğini düşünüyorsanız moderatorlere şikayet edebilirsiniz.
Haa ama bazı konular var ki çocuk aklı gibi şeyler söylüyor, şakaya alınmayacak gibi değil, millette takılıyor. Altı üstü sosyal bir platform. Takılmayın bu kadar.

Son düzenleme:
Onlar direkt kadınlardan haz etmiyorlar. Her gün bin tane bilmem ne yapan kadın, bilmem neyi olan kadın diye başlık açan adamlardan bahsediyoruz.

Kesinlikle ee birde beni pohpohluyor ee bunun içinde pisikolog tutmam lazımdı
10 kelimenin neredeyse yarısını yanlış yazmışsınız. Noktalama işareti yok, cümle düşüklüğü desen var. Belli ki kendinize olan yatırımı yalnızca iyi sevişen adamla yapmışsınız. Sokrates'in bir sözü var ama söylersem ban sebebi. Değer bulmuyorum.

Canım kardeşim doğum günün var o gün pasta alacak paran da var ama sen yine de yakınlarından küçükte olsa bir sürpriz beklersin demi ? Yüz kere yazdım sana da yazayım mesele para değil ! İnsan bir kez olsun sormaz mı ya nasıl yapalım ya da ne yapacaksınız bilmem ne diye ? Çocuk onların çocuğu benimde bir ailem var çevrem var ve bana doğal olarak soruyorlar! Ben güneydoğuluyum bizde baya altın istenir ben en ufak bir şey istemedim ama insan bir sorsunlar istiyor ve kardeşim !

Aceleden ve sinirden sadece yazıyorum. Tel ne yazarsa da aynen gonderiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…