- 1 Haziran 2022
- 4.240
- En iyi cevaplar
- 1
- 12.901
- 158
- 34
- Konu Sahibi umaytomrisinannesi
-
Su tuketimini artirirsaniz inanın çok fark edecek siz bile şaşıracaksınız. Bende çok su tüketen biri değilim ama kendimi zorluyorum . Minik bir şişe su gözünüzün önünde olsun hep yudum yudum için beş dk da bir . Ben ne zaman suyu artirsam zayiflamam da hızlanırValla bu hafta kilo vermedim gibi hissi var bendede çok yaklaşık bir senedir hep 90 kilonun etrafındayım sekizli rakam görmedim hiç. Umarım kilitlendiğim yer diyete başladığım yer değildirödem olayını çok anlamıyorum açıkcası neye göre vücudumda ödem var diyebilirim bilmiyorum yani yorum yapamıyorum o yüzden
Bu şişeyle 2 tane içiyorum iş yerinde. Bide aç olunca gitmiyor akşam yemekten sonra akıyor ama.Su tuketimini artirirsaniz inanın çok fark edecek siz bile şaşıracaksınız. Bende çok su tüketen biri değilim ama kendimi zorluyorum . Minik bir şişe su gözünüzün önünde olsun hep yudum yudum için beş dk da bir . Ben ne zaman suyu artirsam zayiflamam da hızlanır
3 kaşık basmati dışında ne tür karbonhidrat alıyorsun? Her gün karbonhidrat almak gerekmez mi? Fazla dediğin kısım ne anlamadım. Bu konuda da bilgim yok öğrenmek isterim açıkçası.Birkac gün daha böyle devam ederim ama önceki tecrübelerimden biliyorum ki vücudum kendini kitleyecek bu kadar erken yemeyi kesmeye ve durduracak kilo verimini. Benim metabolizma 4-5 gibi kapatmayı seviyor ama hazır başlamışken asılmak istiyorum birde öğleden sonra artık benim yoğunluk arşa çıkıyor yanlış bir yemek yemektense kahve su maden suyu ile devam etmeyi tercih ediyorum aslında doğru değil bu kadar erken kesmek . Birde git gide artik karbonhidratı azalticam kendi diyet standardima göre şuan fazla karbonhidrat alıyorum . Kilo verimim devam ediyor ama hala ödem odemim mesela hoş 90 kgyim ödemin kendisi olmuşum
Yediğim çikolatalı kruvasan da bir karbonhidrat yani ünlü şekerli gıdaların tamamı öyle . Basmati glisemik indeksi ve nişastası çok düşük bundan dolayı da normal pirinç kadar diyet dışı bir urun değil . Aldığım karbonhidrat miktarı aslında çok değil ama ben normalde sıfıra yakın karbonhidrat tüketerek diyet uapardim daha çok protein ağırlıklı m ama artık sıkıldım bu aralar böyle gidecek sanırım . Biraz serbest gibi takılmaya çalışıyorum dikkat ederek. 85 in altına düştüğüm an da eski sıkı diyetlerimden birini uygulayacağım . Hava sicakken zor oluyor3 kaşık basmati dışında ne tür karbonhidrat alıyorsun? Her gün karbonhidrat almak gerekmez mi? Fazla dediğin kısım ne anlamadım. Bu konuda da bilgim yok öğrenmek isterim açıkçası.
Aa evet kruvasan gözümden kaçmış. Yurt dışında mı yaşıyorsun genelde orda çok tüketiliyor kahvaltıda?Yediğim çikolatalı kruvasan da bir karbonhidrat yani ünlü şekerli gıdaların tamamı öyle . Basmati glisemik indeksi ve nişastası çok düşük bundan dolayı da normal pirinç kadar diyet dışı bir urun değil . Aldığım karbonhidrat miktarı aslında çok değil ama ben normalde sıfıra yakın karbonhidrat tüketerek diyet uapardim daha çok protein ağırlıklı m ama artık sıkıldım bu aralar böyle gidecek sanırım . Biraz serbest gibi takılmaya çalışıyorum dikkat ederek. 85 in altına düştüğüm an da eski sıkı diyetlerimden birini uygulayacağım . Hava sicakken zor oluyor
ay ben onu hiç yapamdım ikinci gün müthiş kötüleştim hareket edemedim zihnim durdu resmen sonra bidaha girişmedim o işe. Tebrik ediyorum sabrınızıBen de bugün 96 saatlik su orucumu tamamladım, 12 gibi öğünümü yaptım ve şimdi 23 saatlik açlık dilimindeyim.
Yo hayir baya marketten alıyorum hazır kruvasanAa evet kruvasan gözümden kaçmış. Yurt dışında mı yaşıyorsun genelde orda çok tüketiliyor kahvaltıda?
Kahve içiyorum veya karanfil alıyorum ağzıma. Aslında ben diyet için yapmıyorum, depresyon ataklarımı giderdiğini keşfettiğim için yaptım. O ilk zorluğu atlattığınızda sonraki süreç daha kolay oluyor. Vücut zaman zaman açlık sancılarına girse de bir müddet sonra yemek yemiş gibi enerjik hale geliyor. Fakat beyin yemek istiyor, yemekten zevk almak istiyor o ayrı:)ay ben onu hiç yapamdım ikinci gün müthiş kötüleştim hareket edemedim zihnim durdu resmen sonra bidaha girişmedim o işe. Tebrik ediyorum sabrınızıAyıp olmazsa bu süreçte ağız kokusuyla nasıl başa çıkıyorsunuz.Karbonhidrat yemediğim için ve tüm gün aç olduğum için ağzım kokuyor iş yerinde müthiş rahattsız oluyorum
Ya 24 saat yemek yemeyip masaya oturduğumda bende diyorum yemesemde oolur yanii falan diye şiddeti azalmış oluyor ama sigara da içiyorum ben 24 saatin son bir kaç sigaraasında hafiften dil uyuşmaları falan yaşıyorum sigara kaynaklı rahatsız oluyorum bende ama yapacak birşey yokKahve içiyorum veya karanfil alıyorum ağzıma. Aslında ben diyet için yapmıyorum, depresyon ataklarımı giderdiğini keşfettiğim için yaptım. O ilk zorluğu atlattığınızda sonraki süreç daha kolay oluyor. Vücut zaman zaman açlık sancılarına girse de bir müddet sonra yemek yemiş gibi enerjik hale geliyor. Fakat beyin yemek istiyor, yemekten zevk almak istiyor o ayrı:)
Hiç sıkma canını, bu kaçamaklar illa ki olacak. Sonuçta yalnız yaşamıyoruz sosyal bir çevre var zaman zaman o çevreden dolayı, zaman zaman da ruh halimizden dolayı yemelere düşeceğiz mecbur… sık olmadığı takdirde tolere edilir. Yarın tartıda istediğin sonucu göremediğinde pes etmeden devam edebiliyorsan işte o zaman zafer senin.Günaydin hanımlar. Dün işten sonra eşimin işi için merkeze gittik ve benim için günah gecesi oldu resmen. 1615 kalori aldım ve spor yapamadım. Sağlıksız kalori mıdır tartışılır tabi ama iki haftadır yaptığım ilk göz alıcı kaçamakkötü hissettim kendimi
Eki Görüntüle 3622226
bugün hard bi şekilde devam edeceğim gerekirse yemeyip iki günün kalorisini dengeleyeceğim. Kendime baya kızdım ama yemiştim artıkHiç sıkma canını, bu kaçamaklar illa ki olacak. Sonuçta yalnız yaşamıyoruz sosyal bir çevre var zaman zaman o çevreden dolayı, zaman zaman da ruh halimizden dolayı yemelere düşeceğiz mecbur… sık olmadığı takdirde tolere edilir. Yarın tartıda istediğin sonucu göremediğinde pes etmeden devam edebiliyorsan işte o zaman zafer senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?