Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre hair(iki renkli saç) çok güzel

bende bu ablanın fotosunu gösterdim kuaföre..iki ayrı kuaför yapamadı, yani yuuuhhh diyorum..
içimde ukte kaldı bu saç..

Aslında Ombre Hair bizim dilimizde Krepe Balyaj.
Kuaföre gidip Ombre hair demiyoruz Krepe Balyaj diyoruz bu saç için.
Ombre Fransızca gölge demek..
Onların dilinde gölgeli saç bizde krepe balyaj.

aslında güzel mavi yeşil mor pembe saçdan bin kat daha güzel ama basit duruyor eğer saçınıza hergün fön maşa gibi işlemler uyguluyorsanız olabilir banyodan çıkmış doğal haline kalan saçda çok kötü durur dipleri çıkmış boyanmamış eski boya saçlarda kalmış gibi görüntü veriyor şahsen ben yapdırmam onun yerine üst önlere atılan balyaj daha alımlı duruyor benimde boyadan önceki saçım bu şekildeydi yani bi özelliği yok röflem uzamışdı saçım 2 renkdi hatta boyama moda gibi dedilerde bende gülmüşdüm kötü duruyor bende dipleri çıkmışdı bunun için özel bi işleme hiçde gerek yok zaten sarı boyalı saçınız varsa dipler uazadıkça aynen böle görünücek

Yillar önce bende siyah sacimin uclarina visne kirmizisi boyatmistim. Harika olmustu.
Tek dezavantaj kizil rengin dayanikli olmamasiydi.. 3. yikamada akip gitti güzelim boya.

ilk gördüğümde dipleri gelmiş ddim anlamadım ombre falan aslında ilgim çok böyle araştırırm da bunu pek beğenmedim ben

lise 2 ye gecmistim, saclarımın ucunu actırdım platin sarısıydı cok hos olmustu, ama yaz tatili bitince okul yüzünden kestirmek orunda kalmıstım :)

açıcıyla denemeyi düşünüyorum kızlar..yaparsam resmini eklerim..artık yanarsada saçlardan olucaz ombre aşkına

peki nasıl yaptın ne kullandın boya olarak? izlediğimizde cok kolay bi iş gibi görünüyo ama sanırım okadar da mükemmel yapamıycaz bu işi :)

Palette röfle seti kullandım süreyi eksik tuttum çok sarı olacak diye, bu kez bakır kızılı oldular..
kuaföre gittim onlarda beceremedi..olmadı işte

saçlar çalıya döndü..:18:

kızlar ten rengi biraz buğday esmer olanlarda ansıl durur acaba.düşünüyorumda beyonce zenci gibi ama sarı saç falan harika yakışıyor. tabi sarının her tonu olmazda. bek zsevmiyorum o genelde pembe tenlilerde çok hoş oluyor. nettede çok baktım resimlere esmr tonlarda olupda ombreye pek rastlamadım.klavyem bozuk düzgün yazamadım pek kusura bakmayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…