- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi standbyme9
-
ombre'den ziyade ben krepe balyaj kullanıyorum ve açık ara hayatımda kullandığım en rahat saç rengi olduğunu söyleyebilirim.
çok uçlardan veya çok diplerden başlayan paketleri şahsen sevmediğim için, makul bi orta yerden balyajlar atılmaya başlanıyor ve özellikle saç uzadıkça çok çok daha doğal sonuçlar alınıyor. krepe tekniğini de gözümde devleştiren nokta bu zaten: doğal renk geçişleri...
krepe balyaj veya ombre, bu tarz tekniklerle yapılan saçı pratikleştiren en önemli faktör, hem fönsüzken de kullanılabilmesi hem de şekillendiriciyi çok güzel göstermesi ( maşa-fön ). ayrıca dip boyasını 2 ayda bir, paketlerini de 4 ayda bir yaptırdığım için röfle vb uygulamalardan daha ekonomik olduğunu da söyleyebilirim.
fırsat bulup da foto ekleyene kadar yüzyıllar geçer onun için merak edenlere, ilk mesajdaki 4. fotodaki abla gibi saçlarım, çok memnunum tavsiye de ederim:)
ombre'den ziyade ben krepe balyaj kullanıyorum ve açık ara hayatımda kullandığım en rahat saç rengi olduğunu söyleyebilirim.
çok uçlardan veya çok diplerden başlayan paketleri şahsen sevmediğim için, makul bi orta yerden balyajlar atılmaya başlanıyor ve özellikle saç uzadıkça çok çok daha doğal sonuçlar alınıyor. krepe tekniğini de gözümde devleştiren nokta bu zaten: doğal renk geçişleri...
krepe balyaj veya ombre, bu tarz tekniklerle yapılan saçı pratikleştiren en önemli faktör, hem fönsüzken de kullanılabilmesi hem de şekillendiriciyi çok güzel göstermesi ( maşa-fön ). ayrıca dip boyasını 2 ayda bir, paketlerini de 4 ayda bir yaptırdığım için röfle vb uygulamalardan daha ekonomik olduğunu da söyleyebilirim.
fırsat bulup da foto ekleyene kadar yüzyıllar geçer onun için merak edenlere, ilk mesajdaki 4. fotodaki abla gibi saçlarım, çok memnunum tavsiye de ederim:)
aslında güzel mavi yeşil mor pembe saçdan bin kat daha güzel ama basit duruyor eğer saçınıza hergün fön maşa gibi işlemler uyguluyorsanız olabilir banyodan çıkmış doğal haline kalan saçda çok kötü durur dipleri çıkmış boyanmamış eski boya saçlarda kalmış gibi görüntü veriyor şahsen ben yapdırmam onun yerine üst önlere atılan balyaj daha alımlı duruyor benimde boyadan önceki saçım bu şekildeydi yani bi özelliği yok röflem uzamışdı saçım 2 renkdi hatta boyama moda gibi dedilerde bende gülmüşdüm kötü duruyor bende dipleri çıkmışdı bunun için özel bi işleme hiçde gerek yok zaten sarı boyalı saçınız varsa dipler uazadıkça aynen böle görünücek
DIY: Ombre Hair! - YouTube
bir video..
ben yaptım yarım saat beklettim palette röfle setiyle saçımın diplerini de koyu kahveye boyadım süper olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?