Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre hair(iki renkli saç) çok güzel

saclarım koyu kumral, senelerdir boya kullanmıyorum. Genclikteki hevesle sarıdan, sogankabuguna ordan kızıla kadar kullandım. Hevesti gecti gitti. Şimdi ombre ye taktım bu aralar, sacım cok uzun degil omuzlarda, üstler ise kısa ve katlı... (bilenler bilir eskilerin aslan yelesi modelinin modernize hali) :)))) tarifime hayran kaldım bu arada...

neyse havaların ısınmasıyla mesela 1 ay sonra gibi (biraz daha uzasın saclarım) kesin yaptırıcam. Bu arada sacım cok mat ve cansız gorunuyo, yinede temelden komple bi boya atmak lazım mı sizce...??

Yoksa direkt dogal sacıma uygulamayı yaptırayım mı ?

Bide cıt cıtını duydum acaba denesem mi ki ? fikir fena gelmiyor aslında...

Ombre hair boyatarak yapmaktan çok boyalı saçların dipleri çıkarak kullanılması.Tabi burada önemli olan boya renginizle ana renginizin yakın olması, mesela saçınız açık kumralsa, röflenizi ya da saçınızdaki sarı rengi akıtarak Ombre Hair'e ulaşabilirsiniz.Tabi bunu çift boya yaparakta uygulayanlar var ama orjinali dipten çıkan ana renk. Örneğin;

Ombre hair dediğimiz olay; saçın ortalarından başlayarak ya da saçın uçlarının farklı renge boyanmasıdır.
Dipten çıkan boya değildir
Ombre hairda, diplere dokunulmaz, saçın ortalarından başlanarak istenilen renge boyanır ya da saçın uçlarına istenilen boya atılır.
Bu işleme Ombre Hair denir.
Ombre Hair; Dibi siyah gelmiş sarı boyalı saç değildir.

Videolarla örnek vereyim.
Neyin ne olduğunu iyice öğrenelim

[video=youtube;V8L5hgYG-_E]http://www.youtube.com/watch?v=V8L5hgYG-_E&feature=related[/video]

Bu saç epeydir gündemimde. Ne kadar videosu varsa izlemişimdir herhalde.
Bir de bu kızlar ne kolay yapıyorlar. Sanki krem sürüyor.
Boyarken bile kırk kere düşünüyorum ben ya hu.
Ama çok hoş be!

bi kuaföre gittim beceremediler..kendim yaptım açıcıyı az tuttum olmadı..2.kuaföre gittim istediğim gibi yine olmadı,ertesi hafta düzelttirdim..
ne olmaz şeymiş arkadaşşş..saçları sorsanız yün gibi oldular..

kendim evde yapmayi deneyecegim. sonucari paylasirim. loreal casting kullandigim icin ilk seferde sacim acilmadi ama bir dahaki sefere umitliyim ... :))

Ekimde saçıma siyah hint kınası yaptım. kendi rengim kumraldı.
ve bugüne kadar 10 santime yakın uzadı.saçımı çene hizasında kestirdim. Benimde böyle şimdi, üstler kumral altlar sipsiyah.
Vay be moda mı olmuş
İnşallah sizinki benim ki kadar garip durmaz bayanlar

Son düzenleme:
bunu açıcıyla evde denemek lazım..ama saç uçları ne olur artık bilmiyorum

bunun 3 renkli halide çok güzel oluyor,daha doğal geldi bana 3lüsü

ombre'den ziyade ben krepe balyaj kullanıyorum ve açık ara hayatımda kullandığım en rahat saç rengi olduğunu söyleyebilirim.
çok uçlardan veya çok diplerden başlayan paketleri şahsen sevmediğim için, makul bi orta yerden balyajlar atılmaya başlanıyor ve özellikle saç uzadıkça çok çok daha doğal sonuçlar alınıyor. krepe tekniğini de gözümde devleştiren nokta bu zaten: doğal renk geçişleri...
krepe balyaj veya ombre, bu tarz tekniklerle yapılan saçı pratikleştiren en önemli faktör, hem fönsüzken de kullanılabilmesi hem de şekillendiriciyi çok güzel göstermesi ( maşa-fön ). ayrıca dip boyasını 2 ayda bir, paketlerini de 4 ayda bir yaptırdığım için röfle vb uygulamalardan daha ekonomik olduğunu da söyleyebilirim.
fırsat bulup da foto ekleyene kadar yüzyıllar geçer onun için merak edenlere, ilk mesajdaki 4. fotodaki abla gibi saçlarım, çok memnunum tavsiye de ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…